"Марашлъ" - Бурак Дениз и Алина Боз - #1

• 35 455
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Рени, явно е модерен сега този типаж, щото и в Разузнаването главната героиня си остави дъщерята на екссъпруга си и изпадна в нелегалност. 😀

# 691
И аз съм шашната Rolling Eyes
Затвори го 5 дена в стая със светлинни ефекти, за да му дойде акъла. Изисква пълно подчинение. И хайде интересите на операцията, ама е ясно, че използва власт и защото личните й интереси са накърнени. Не бил се борил за нея, изнудва го с детето им, накрая се появи пред Махур... Ми не ми е убедителна професионалистка. Тцъ. Blush Така, ако може Марашлъ сам с детето си, а тя да си върши работата за родината и да контролира отстрани.
ПП Забравих да попитам, само на мен ли и приятелката Едже ми е съмнителна. Тя почти за нищо друго не говори с Махур, освен да остави Джелял.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 16:57 от Katya_I

# 692
  • Яко в Матрицата...
Кате, решили да сменят ролите на мъжа и жената и за целта ползват такъв мъжкар като Марашлъ JoyJoy

# 693
Щом до днес не са пуснали фрагман, твърде вероятно е да няма серия в понеделник.

Може да има и други заразени.

Доколкото разбрах, снимките са спрени.

Гаджето на Бурак също е с позитивен тест.

Алина май го изкара преди няколко месеца. Такива спомени имам.

# 694
Писаха преди малко от официалната страница, че в понеделник ще дадат специален епизод.
Тоест, няма да има нов Hands Metal

https://twitter.com/Marasliatv/status/1377998474197790723

# 695
Уфф, последния епизод от час го мъча и хич не ми върви.
Спец службите направо прекалиха, Хилял ми е неприятна, Махур почти я няма  ...
Ако изскочи някой нов, по-интересен сериал, може и да финализирам Мараш.

# 696
  • Плевен / София
Уфф, последния епизод от час го мъча и хич не ми върви.
Спец службите направо прекалиха, Хилял ми е неприятна, Махур почти я няма  ...
Ако изскочи някой нов, по-интересен сериал, може и да финализирам Мараш.
И аз го минах с мишката...

# 697
И аз съм шашната Rolling Eyes
Затвори го 5 дена в стая със светлинни ефекти, за да му дойде акъла. Изисква пълно подчинение. И хайде интересите на операцията, ама е ясно, че използва власт и защото личните й интереси са накърнени. Не бил се борил за нея, изнудва го с детето им, накрая се появи пред Махур... Ми не ми е убедителна професионалистка. Тцъ. Blush Така, ако може Марашлъ сам с детето си, а тя да си върши работата за родината и да контролира отстрани.
ПП Забравих да попитам, само на мен ли и приятелката Едже ми е съмнителна. Тя почти за нищо друго не говори с Махур, освен да остави Джелял.

Отдавна я подозирам и писах преди няколко стр ,че ми е "нечистоплътна " , Направо  е бопезнено загрижена .......
Дали харесва Джелял или завижда на Махур за всичко ?!?!

# 698
По информация на Бирсен Бурак ще изпълнява главната роля в новия интернет сериал на италианския режисьор от турски произход Ферзан Озпетек "Наивни феи".

Предвижда се да пътува за Рим, защото там ще се снима целият сериал.

Бурак ще бъде в ролята на фотограф.

Вероятно снимките ще са през лятото, няма как да излезе от сериала преди края на сезона.

# 699
Пуснали са нещо като трейлър

Дано Бурак Д. се възстанови скоро

# 700
Е, най-сетне изгледах всички серии. Има нещо, което все още държи интереса ми. И въпреки че цели два епизода Мах и Мар бяха далеко един от друг, много хубаво показват колко си липсват, колко са влюбени в другия. Сладури!

Искам да науча повече за връзката на Мар с Хилял и детето какво знае за майка си.

В трейлъра Марашлъ с много и силни думи казва, че има тайна, която го разяжда. Да видим каква е тайната. Нещо, което ще нарани Махур, е сигурно.

# 701
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Нямаше нова серия, но пък за периода 31 март- 7 април нашата двойка е най-обсъжданата Grinning

# 702
Бурак се е върнал на сета, започнали са да снимат Heart Eyes

# 703
Снощи са пуснали и трейлър

# 704
  • Яко в Матрицата...
Момичета, има озет, но най-рано в 10 ч. ще съм си вкъщи... 🥺

"Уязвимито място на това семейство е Махур..."

Марашлъ и Махур се срещат за първи път от дълго време. Когато уреждат сметките по между си, Махур пита Марашлъ къде е бил толкова време и се притеснява от това, че по ръцете на Марашлъ може да има кръв. Но основният въпрос е, че те не могат да бъдат заедно /да се съберат/. Какво решение ще вземе  Марашлъ относно връзката си с Махур?

Илхан казва на Неджати, че компанията е сменила собственика си. Неджати казва на Илхан, че Азиз трябва да знае всичко. Ще намери ли Илхан сили да разкаже всичко на Азиз? Каква ще бъде реакцията на Азиз, ако научи, че е загубил компанията?

Докато отива на изложбата на Махур, семейство Тюрел получава новина, че животът на Махур отново е в опасност. Марашлъ отива на изложбата въпреки надвиснала над Махур опасност. Бехрам, който преследва Илхан, му казва, че ако в рамките на два часа не се предаде, Махур и всички хора на изложбата ще бъдат убити. Докато Марашлъ се заема със защитата на гостоте на изложбата, Невзат преследва човека, който ще взриви бомбата дистанционно. Когато събитията излизат извън контрол, погледите се насочват към Марашлъ. Как той ще спаси живота на Махур и дошлите на изложбата гости?

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 20:59 от Reni - BG

Общи условия

Активация на акаунт