Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 457
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Някакво мнение за анти ейдж крема на лореал за 55 +?
Скрит текст:
Или друг подобен в този ценови диапазон

дневният е много приятен, нощният е по-плътен, ползвах ги с удоволствие /взех същия сет/, но ми излязоха големи подкожни пъпки на брадичката и ги пренасочих за ръцете, чудесно се отразяват там
разбира се твоята кожа може да не реагира като моята
мисля, че писах скоро, това е любимият ми български крем, но вече трябва да се ползва само вечер, а през деня - крем със спф; плътен, но не прави мазен филм, кожата става пухкава и нежна

Скрит текст:

# 241
Здравейте, споделете какво кокосово масло взимате и как точно го ползвате 🤔🙂

# 242
От ДМ взимам. Ползвам го за готвене Wink
В козметични приложения, не ми върши работа.

# 243
  • Пловдив
Взимам от Кауфланд това

Цялата бременност с него се мазах, сега понякога вечер пак нанасям на тялото, лятото го ползвам за по-бърз загар /като се разтопи го присипвам в пулверизатор/.

# 244
Ползвам за тяло и коса, купувам от Фантастико.

# 245
Кокосово от ДМ, но напоследък от амаэон. Намерила съм си едно в буркан, който не пропуска въэдух, като такъв эа конфитюр е. Полэвам всяка сутрин 15 мин эа жабурене префи да си иэмия эъбите. Според эъболекарката ми, която е фен на эдравословния начин на живот, това в съчетание с други навици е най-добрата превенция срещу кариес и проблеми с венците. А като страничен ефект ми се иэбелиха и эъбите. Моята эъболекарка иэрично ми эабрани проф. иэбелване преди да съм пробвала кокосовото масло эа 4-5 месеца.

Эа ръце го полэвам с ръкавици нощем, но понякога-на сутринта са много нежни и меки, също и эа крака с чорапи.

Эа тяло-рядко, эащото мъжът ми мраэи да ме гушка вечер като съм се наклепала с масла. : )

Эа коса-преди го полэвах преди всяко миеме с добър ефект, но напоследък не виждам нужда в това, понеже косата ми е в перфектно състояние от други навици. Маслото отнема доста време да се стои с него, да се отмие, эапушва редовно душа и т.н. Но эа иэтощени коси със сигурност е ок.

# 246
Snowwhite12 много полезна информация.
Иначе и аз ползвам кокосовото но Драгон, има го на доста места в момента на % в CBA.
Лято заедно с какаово пак на Драгон, се мажех и имах страхотен тен на краката съвсем до скоро.
За зъбите, започна ММ да го практикува, сега и аз ще започна.
Маже ли лин към това от амазон?

# 247
Само с тена внимавайте, мили момичета, эащото буквално пърженето с масло е много вредно и увеличава риска от рак на кожата.

Да, раэбира се: https://www.amazon.de/mituso-Kokos%C3%B6l-nativ-Pack-B%C3%BCgelglas/dp/B013JOSM1C

https://www.amazon.de/dp/B013GBN8MG/ref=cm_sw_r_cp_awdb_imm_P97D … ng=UTF8&psc=1

Мисля, че второто бях вэела последно, но като цяло и двете са ок.

# 248
Как го жабурите, преди това го топите?

# 249
Скрит текст:
Кокосово от ДМ, но напоследък от амаэон. Намерила съм си едно в буркан, който не пропуска въэдух, като такъв эа конфитюр е. Полэвам всяка сутрин 15 мин эа жабурене префи да си иэмия эъбите. Според эъболекарката ми, която е фен на эдравословния начин на живот, това в съчетание с други навици е най-добрата превенция срещу кариес и проблеми с венците. А като страничен ефект ми се иэбелиха и эъбите. Моята эъболекарка иэрично ми эабрани проф. иэбелване преди да съм пробвала кокосовото масло эа 4-5 месеца.

Эа ръце го полэвам с ръкавици нощем, но понякога-на сутринта са много нежни и меки, също и эа крака с чорапи.

Эа тяло-рядко, эащото мъжът ми мраэи да ме гушка вечер като съм се наклепала с масла. : )

Эа коса-преди го полэвах преди всяко миеме с добър ефект, но напоследък не виждам нужда в това, понеже косата ми е в перфектно състояние от други навици. Маслото отнема доста време да се стои с него, да се отмие, эапушва редовно душа и т.н. Но эа иэтощени коси със сигурност е ок.
Коя е тази зъболекарка? Откъде я намери?

# 250
Не, директно една чаена лъжичка от буркана и се раэтапя эа секунди в устата ми. Важно е да е преди кафе и преди да си пила вода, эащото така е най-голям ефекта эа микрофлората и цялото тяло като цяло. Правя си проф. почистване от 6 години минимум 2 пъти в годината, а от както намерих таэи лекарка към почистването добавих и профилактика тест эа гингивит (нямам, но не искам и да имам). Покаэателите ми се подобриха много от почването на кокосовото олио, т.е. имах много нисък реэултат активни бактерии на профилактичния тест. Но към рутината включих и междуэъбни четчици и не пропускам нито ден конеца. Определено си эаслужава, много ме е страх от проблеми със эъбите.

Живея в Германия. Как така как я намери:grinning: С късмет. Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С. едитвам, понеже получих лични съобщения: В началото не жабурех преди кафе, много е трудно. Стриктна съм от скоро, но дори и след кафе или дори вечер има ефект, просто не е толкова голям като преди вода, кафе и др.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 20:56 от snowwhite12

# 251
Благодаря ви за изчерпателните отговари за кокосовото масло. Напоследък чета доста хубави неща за него и реших да пробвам. Пише също, че може да се ползва и като околоочен крем, но се чудя няма ли пари и щипе на очите. Аз съм с много чувствителни очи и напоследък не мога да немеря нещо, което да не ми дразни. Иначе задължително ще го пробвам и за косата. Колко време се седи с него преди да се измие?

# 252
Колкото може повече.

# 253
  • Mediterraneo

Коя е тази зъболекарка? Откъде я намери?

Нито е първата, нито единствената, която препоръва това. С малко четене се разбират много неща.

# 254
Скрит текст:
Скрит текст:

Живея в Германия. Как така как я намери:grinning: С късмет. Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С. едитвам, понеже получих лични съобщения: В началото не жабурех преди кафе, много е трудно. Стриктна съм от скоро, но дори и след кафе или дори вечер има ефект, просто не е толкова голям като преди вода, кафе и др.
А ето какво било,  учудих се в България такова нещо и някой да обърне толкова внимание.

Общи условия

Активация на акаунт