Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 464
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
На мен пък хич не ми допадат тези капсули с вит. С - супер гадно мазно силиконови са, а ефект от тях - 0. Но серумът от същата серия е много приятен.

# 226
  • София
Предложете крем против бръчки за 60г.По възможност с ненатрапчив аромат

# 227
Тоя витамин Ц в България продава ли се?!
В Благоевград,  Плевен, Пловдив и може би 1 ДМ в София нямаше. Колкото пъти вляза, толкова няма.

В Благоевградския ги има със сигурност, няколко пъти вече купувам.
Харесват ми капсулките, много сладко миришат, аз ги слагам вечер и нанасям крем след тях.

# 228
Цял живот имам напукани устни до кръв!
Болят ме постоянно и почти не зарастват.
Единственият балсам, който успяваше да ги оправи и то буквално за часове беше на Avon едно стикче с Алое вера. За съжаление отдавна го спряха. Затова съм склонна да вярвам че този на Форевър ливинг е добър и бих искала да го пробвам ако има от къде да го поръчам.
Друг ефективен и препоръчан ми тук във форума е този с невен на Балеа. Действително помага и е на много добра цена (2.40 по спомен)

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 05:53 от Lale_Lili

# 229
Момичета, да споделя за един витамин, който нанесен на кожата, върши прекрасна работа.
Една съфорумка бе така добра да сподели, в темата, която водя ( и май умира Rolling Eyes) Нашите тайни за красота, че вечер нанася витамин А върху кожата си. Изпробвах го, вече втора седмица през вечер нанасям витамина и съм доволна. Наистина върши по-добра работа и от скъпите кремове. Редувам го с хидрантен крем през вечер, защото кожата ми в края на краищата се оказа суха и не искам да ѝ навредя. Но петната наистина изчезнаха, а нова пъпка не съм имала от седмица Smile

# 230
Всяка вечер не е ли доста агресивно за кожата?

# 231
  • Бургас
Относно балсам за устни,пробвала съм какво ли не,включително на nuxe,но най-великия балсам,с който не се разделям,и винаги нощем мажа,и дори устните ми да горят,сутринта са топ форма,е тази Биодерма.Винаги имам по няколко броя налични от него.
със сигурност ще си го поръчам.

# 232
Всяка вечер не е ли доста агресивно за кожата?
аз също  го намирам за агресивно, затова и , както казах, нанасям през вечер, редувайки с хидратираща грижа. Между другото и устните ми са доволни от витамина. ☺️

# 233
  • Deutschland
На мен само Блистекс ми помага за нацепени устни, а не е като да не съм пробвала какво ли не.

# 234
  • София
Някакво мнение за анти ейдж крема на лореал за 55 +?
Скрит текст:
Или друг подобен в този ценови диапазон

# 235
Момичета, да споделя за един витамин, който нанесен на кожата, върши прекрасна работа.
Една съфорумка бе така добра да сподели, в темата, която водя ( и май умира Rolling Eyes) Нашите тайни за красота, че вечер нанася витамин А върху кожата си. Изпробвах го, вече втора седмица през вечер нанасям витамина и съм доволна. Наистина върши по-добра работа и от скъпите кремове. Редувам го с хидрантен крем през вечер, защото кожата ми в края на краищата се оказа суха и не искам да ѝ навредя. Но петната наистина изчезнаха, а нова пъпка не съм имала от седмица Smile

Извинявай, може ли да кажеш от къде го купи, че аз преди време точно в твоята тема го видях, но не можах да го намеря в аптеките около мен :/

# 236
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Внимавайте с употребата на витамин А.Това, че е витамин, не значи че е полезен, ако се прекали.Не случайно се внимава с него при бременност.Повече инфо в нета.

# 237
  • Ланкър, планините Овнерог
Това си е ретинол. Ползването на слънцезащита е повече от задължителна целогодишно.

# 238
Минах през Лили тази вечер и видях нови ампули с витамин С на Биотен. 7 броя, цената не запомних.
Задължително ще ги пробвам, ама чак наесен, че сега си имам още от дм-ските. Явно ще има нова серия с витамина.
https://ttmarket.bg/product/bioten-vitamin-c-ampoule-ozaryavasht … areene-7br-h-13ml

# 239
Аз имам балсама в кутийка на Beauty kitchen,беше се падал в кутия MFB

Общи условия

Активация на акаунт