Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 485
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
mountain_crystal,
Витамин Б и желязо? Аз и преди съм писала, че мен това ме спасява, макар да нямам диагностициран дефицит (по изследвания).
Цяла зима пия мултивитамини, които съдържат горепосочените, дано не се стига да ходя на лекар, че тъкмо се обнови кожата на устните и вземе, че изсъхне, устните ми се опънат до пръсване и после белене, кожи.. Намазах се с крема за около очи, веднага попи, уж е с хиалурон, на лореал, това имах на първо време под ръка.

# 211
Дали пък просто не използваш много изсушаващи червила? Ако са течни матови, слагай винаги балсам под тях.

# 212
Да, слагам матови и течни и в гилза.. Пробвала съм с балсам от долу, но вече мат ефекта от червилото се губи и ми се размазват..

# 213
Балсамите на Ла Рош и на Юсерин ме спасяват при много тежки изсушавания, преди лягане също мажа от тях, има един лилав на Балеа и той е много хубав.

Иначе и аз съм чувала това за желязото и витамин Б, че се цепят устните, имам приятелка с такъв проблем, като пооправи запасите й се оправя и устата. На мен като започнат да ми се цепят ъгълчетата, пия витаминн комплекс и общо взето бързо минава.

# 214
  • Пловдив
За напукани устни съм доволна от този балсам.

Ползвали ли сте този витамин Ц,
доволни ли сте, ако го ползвате нанасяте ли отгоре крем /говоря примерно слагате го вечер, поставяте ли отгоре нощен крем, за през деня ми е ясно, че трябва да има слънцезащита нанесена/. И има ли възрастова минимална граница за ползването на витамин Ц?

# 215
Тоя витамин Ц в България продава ли се?!
В Благоевград,  Плевен, Пловдив и може би 1 ДМ в София нямаше. Колкото пъти вляза, толкова няма.

# 216
  • София
Откакто почти напълно спрях да мажа устните с каквото и да било (червила,  глосове,  балсами), са в перфектно състояние.  А цял живот ходех в рани...

# 217
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз съм с все напукани устни. До тук само един балсам ми е бил ок - на Форевър Ливинг, но са много сложни за поръчки. Моят свекърва ми го беше донесла от някъде.
Този беше http://www.bg-aloe.com/index.php?Aloe-Lips&mod=product&show=95 Не знам обаче как стои въпросът с поръчките, преди знам, че само с дистрибутори бяха.

# 218
mountain_crystal, препоръчвам ти за ден- два поне, ако изтраеш, докато си вкъщи да си мажеш устните с мед.

# 219
Този вит С съм го мазала много,аз го харесвам.Крем не насям отгоре,защото е мазничък,и кожата ми няма нужда ,смесена е.
Миналата година го нямаше по едно време,сега го срещам ,Аз се бях запасила с доста капсулки,сега ползвам друг серум.

# 220
Това са ми любимите капсули с вит С.
На мен ми се отразяват чудесно. Аз слагам крем над тях, но не винаги.
Да, в България се продават, в ДМ, но ту ги пускат, ту ги спират, докато май най накрая ще ги спрат съвсем, ако вече не са.

# 221
  • Пловдив
Значи ще ги взема, чудих им се предния път. Те и с други стоки там наблюдявам, че ту се появяват, ту изчезват, явно нещо с доставките не успяват да се организирят както трябва.

# 222
На мен също ми допаднаха капсулките с витамин С.
Но не ползвам редовно, веднъж-два пъти седмично, винаги вечер и обикновено слагам крем, защото моята суха кожа винаги може да поеме още малко крем.

# 223
Относно балсам за устни,пробвала съм какво ли не,включително на nuxe,но най-великия балсам,с който не се разделям,и винаги нощем мажа,и дори устните ми да горят,сутринта са топ форма,е тази Биодерма.Винаги имам по няколко броя налични от него.

# 224
Предложете ми балсам за устни, че вече с месеци ходя с нацепени устни, с откъснати кожи, стърчащи, разранени.. Не знам какво ми става. Мажа непрекъснато, дори нощем с микса различните балсами, но те отново и отново се изсушат, напукат и стърчат кожи... Тъкмо се поправят и сложа червило и те пак.. Писна ми. Нещо наистина ефективно за буквално падаща кожа от устните ми. Благодаря.
Аз също го имах този проблем.И реших ,че е от бремеността.Взех си от ДМ вазелин в кутия.Всяка вечер се мажа и през деня.

Общи условия

Активация на акаунт