Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 490
  • 726
  •   2
Отговори
# 195
# 196
Здравейте, искам само да похваля кремчето Медико идеал, върши страхотна работа с раздразнени или гнойни пъпчици, вечер мажа и на сутринта стават на коричка
Може ли да прикачите снимка как изглежда

# 197
Предложения за хубава измивна пяна?

# 198
Розовата на Балеа,за парите си не е никак лоша

# 199
Предложете ми балсам за устни, че вече с месеци ходя с нацепени устни, с откъснати кожи, стърчащи, разранени.. Не знам какво ми става. Мажа непрекъснато, дори нощем с микса различните балсами, но те отново и отново се изсушат, напукат и стърчат кожи... Тъкмо се поправят и сложа червило и те пак.. Писна ми. Нещо наистина ефективно за буквално падаща кожа от устните ми. Благодаря.

# 200
  • София
Ексфолираш ли ги?

# 201
Вместо или преди да сложиш балсам ползвай крем за лице с хиалурон (виши аквалия термал е супер) върху устните или крем за очи върху тях. Но от хиалуронови продукти веднага ще се оправят, гаранция, дори изглеждат леко по-големи и супер гладки след редовна употреба. И чак след крема слагай мазен балсам.
Също: пий вода!!
А през лятото най-добре ползвай и слънцезащитен балсам след хиалуронов дневен крем, защото слънцето прецаква колагена И в устните.

# 202
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Предложете ми балсам за устни, че вече с месеци ходя с нацепени устни, с откъснати кожи, стърчащи, разранени.. Не знам какво ми става. Мажа непрекъснато, дори нощем с микса различните балсами, но те отново и отново се изсушат, напукат и стърчат кожи... Тъкмо се поправят и сложа червило и те пак.. Писна ми. Нещо наистина ефективно за буквално падаща кожа от устните ми. Благодаря.
Аз съм така редовно, защото от нерви ги чопля.
Само Nuxe в бурканчето помага.Матов е и става под червило също.Щом при теб се цепят след червило, балсамът е задължителен, да не кажа и смяната на червилото.

# 203
  • София

Пробвай балсама на Юсерин. Много е добър! А бурканчето на Nuxe за мен е номер 1!

# 204
Мажи устните с крем за кърмачки с ланолин, много е ефективен. И количеството е в пъти повече от който и да е балсам за устни.

# 205
Мажи устните с крем за кърмачки с ланолин, много е ефективен. И количеството е в пъти повече от който и да е балсам за устни.
Честно,това е гениално!Никога нямаше да се сетя,а е елементарно.Имам лансинох от опитите ми за кърмене,ето как ще го оползотворя

# 206
Аз пък не се разделям с балсамчето на Palmer`s. За мен е чудесно.

# 207
  • Бургас
На Нивея балсама/ тъмно синия/ е страхотен за мен.Прави ми устните меки, тази зима не съм била с напукани устни..Виж и балсамите на Апивита са много добри

# 208
Момичета, много ви благодаря, че се отзовавате към проблема. Пия вода, да. Около 2 л.минимум дневно. Ексфолирам устните 2 пъти в седмицата. Червилата ми са същите, както и преди, не съм подменяла.. Обикновено се случва зимата. Не си облизвам устните, ходя с маска, която не ми ги докосва, не ги пипам.. Тоест правя, каквото е възможно. У дома все с балсамчетата на микса. Вече се чудя да не би те да ми правят така...а се водят за устни като моите. Ще разгледам предложенията ви и ще взема нови мерки.

# 209
mountain_crystal,
Витамин Б и желязо? Аз и преди съм писала, че мен това ме спасява, макар да нямам диагностициран дефицит (по изследвания).

Общи условия

Активация на акаунт