Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
За лице и тяло ползвам пилинга BABOR Enzyme cleanser, веднъж в седмицата (но тялото не ексфолирам всяка седмица честно казано..). Или BIODROGA Enzyme peeling powder. Напишете ги по същия начин в гугъл, веднага излизат.

# 361
За Фито козметикс - ползвала съм техни неща, като цяло съм доволна. В момента имам две маски - тази с козата (маска за лице с черна камчатска глина) почиства добре, но се сваля трудно от лицето и много цапа (после ще трябва да си измиете умивалника). Не може да се сравнява с други черни маски - примерно тази на Лидл или Гарние (не че те почистват по-добре, просто се отстраняват много по-лесно).
Ако продукт на Фито се поръча от Додис, получавате подарък несесер (найлонов - поне моят е такъв):
Скрит текст:
Скрит текст:

# 362
Можете ли да ми препоръчате и коректор, който да прикрива пъпки? Досега използвах камуфлж на Катрис, но искам да разнообразя.

# 363
Maybelline instant age rewind. Много е добър.

# 364
Можете ли да ми препоръчате и коректор, който да прикрива пъпки? Досега използвах камуфлж на Катрис, но искам да разнообразя.

Тези на Аура са страхотни.
Много покривни , издръжливи и доста богат избор от цветове.

# 365
  • Варна
Най добрия крем за ръце, който някога съм ползвала е крем пилинг на Балеа за КРАКА (напукани пети) !!! 😂😂😂😂.
Трета опаковка измазвам. Особено ми спасява ръцете, когато са напукани от студ.
Опитах да сложа линк,  но ми изкара цял чаршаф.
Светло синя туба, с оранжева капачка и крака за картинка. Пише, че е с урея и алантоин.
Е, няма такъв крем за ръце, който е предназначен за крака (напукани пети). Жесток е!

# 366
Този ли?

Ще го потърся за ММ, че е вечно с напукани ръце.
А просто го мажеш като крем или ексфолира и измиваш после?

# 367
  • Варна
Да, този е.
Мажа като крем за ръце. Не го измивам. Плътен крем е.
Ако пръстите ми са напукани, не забравям там да втрия хубаво от крема.

# 368
Страхотно инфо, благодаря! Аэ също съм доволна от крема на балеа с уреа эа крака, но е един роэов също с крачета на картинката. Него го полэвам предимно эа крака де, но энам, че и ръцете стават супер меки.

# 369
  • Варна
Знам, че има и розов, но не смея да рискувам да купя друг, различен от оранжевия.

Беше ми свършил крема за ръце и аз си викам, че нищо няма да ми стане ако се намажа с крем за крака, докато си купя. Така и не си купих крем за ръце, а купувам този опаковка след опаковка.

# 370
А за напукани пети върши ли работа

# 371
  • Варна
А за напукани пети върши ли работа
Не съм сигурна дали за това помага, защото моите никога не са били напукани, като сцепена кожа.
Ползвала съм го за поддръжка на кожата на петите.

# 372
За мен няма никаква разлика между крем за ръце и крем за крака и си ги ползвам както дойде. Съставките ще са долу-горе почти същите, евентуално кремът за крака да е една идея по-плътен или по-мазен, че кожата на краката е по-груба и по-суха.

# 373
Аз никога не съм имала проблем с петите но тази зима забелязах,че станаха като напукани и ще потърся крема дано повлияе до лятото , имам една четка с фина пемза взех я от Avon и ще видя как ще е.

# 374
  • Варна
Чувала съм, че напуканите пети може да са от липса на някакъв витамин, обаче кой беше...витамин С или Б комплекс.
На мен Б комплекс много  ми помага срещу нацепени ъгли на устните, както и когато са напукани.

Общи условия

Активация на акаунт