Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 643
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Аз ползвам az крема на Oriflame/той има spf 30/,като свърши мога да пробвам тониращия крем на La Roche.  И аз не харесвам крема на Garnier ,имах го,намазах се 2 пъти и замина в коша.

# 466
  • Пловдив

Някой ползвал ли го е, постоянен асортимент ли е, че досега винаги съм ползвала слънцезащита от аптека с фактор 50.

# 467
Десиссслава,
Аз имам тази слънцезащита. Някой тук я беше похвалил (може би Джаста-Праста ,не съм сигурна).
На мен ми харесва, но с уговорката, че по-силна не съм ползвала никога Joy
Не знам постоянен асортимент ли е, аз си я взех лятото.
Лицето ми не изгаря с нея. Като я нанеса дава едно хубаво сияние, без омазняване. Слагам си и фдт отгоре, носи го добре.
Единствен минус, ако съм сложила по-близо до очите или ги разтъркам, почват да сълзят.

# 468
Този слънцезащитен крем е хубав, но е матиращ толкова колкото аз съм космонавт. За сухи кожи е идеален, но за омазняващи се ще е добър само на нивата, гьола или плажа. Мазен е.
Иначе ДМ-ската слънцезащита за мен е една от добрите и си ползвам разновидностите и с кеф. Досега с нея не съм имала фал.

# 469
Grinning
Ами моята кожа е смесена.
Матиране..не. Както казах, при мен дава сияние, но не мазно лъщене. Лицето ми не се омазнява по-бързо с него

# 470
Тази слънцезащита май беше хвалена доста в темата за слънцезащита, ако не се лъжа, или някоя разновидност, но си спомням че пишеше Sundance.

# 471
беше в друга опаковка преди време

# 472
Момичета някоя ползвала ли е пастата за зъби Ултрабланка,доволни ли сте?

# 473
Аз. Като цяло имаше видим ефект, почиства добре петна от оцветяване, но няма да измени естествената белота на емайла.

# 474
  • Пловдив
Благодаря за мненията ви. За тия пари не ми пречи да я пробвам, иначе очите ми парят и със слънцезащитата на А-дерма като я доближа повече до миглите.

# 475
  • Пловдив
Слънцезащита на Sundance купих миналото лято инцидентно, защото друга марка нямаше близо до плажа, тъй като се оказа, че Авен от миналото лято вече не действа и детето ми започна да почервенява. За 10 лв нямах никакви очаквания. Обаче този крем изуми цялото семейство и си останахме с него до края на почивката. Сина ми цял ден игра на пясъка директно под слънцето без никакво почервеняване. За това лято пак ще купя Simple Smile

# 476
  • София
А някоя от техните слънцезащити става ли за мазна кожа? Под фдт?

# 477
Не съм сигурна, всички са сочни и тлъстички и рай за суха кожа дори през лятото. За мазна кожа не знам дали биха били сполучлив избор, макар откъм защита да са много, наистина много добри. Може би използвани в извънградски условия биха били разкош, както откъм цена, така и откъм грижа. В градски условия обаче не смея да препоръчам откъм грим, трайност и лъсване.

# 478
Аз слагам доста пудра над слънцезащитата,когато съм навън с часове не лъсвам,ми светвам.Прозрачна пудра обилно върши работа.

# 479
  • София
Ясно, значи отпада.

Общи условия

Активация на акаунт