Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 645
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, какви впечатления имате от шампоани, балсами, маски на Велнеа. Загледах се, че имат и "храна за коса",

# 451
Шампоанът им за боядисана коса ми я премиваше много, хем моята не е суха. Балсамите им са нищо особено, като за парите си стават мисля. С уговорката че на мен почти всеки балсам ми върши работа. За по-изтощена коса по-добре нещо по-читаво.

# 452
Здравейте, какви впечатления имате от шампоани, балсами, маски на Велнеа. Загледах се, че имат и "храна за коса",
Аз ползвах една маска, май тази беше:

И много ми допадна.

# 453
Да, тези маски са доста прилични. За без пари, а косата после е една лъскавка и мека, не се наелектризира.

# 454
Благодаря на съфорумката, която препоръча маската на Сиен с въглен за почистване на черни точки. Пробвах, доволна съм, потвърждавам, че повърхностно кожата е по- изчистена и избистрена. Благодаря!

# 455
Търся препоръка за моливче за вежди, което действително да е водоустойчиво /не само по етикет/?

# 456
Момичета, доволни ли сте от този ББ крем

До сега не съм ползвала ББ, фдт имам лореал true match, но ми се иска нещо по-леко за разходките в парка. Кожата ми е суха.

# 457
  • София
Аз не, по хубаво е ББ-то на Лореал,Лумене и СС крема на Буржоа.

# 458
Пазарували ли сте от този сайт или магазин? Има някои много евтини цени. Дали е легитимен?
https://scosmetics.net/catrice-superbia-vol-1-warm-copper-eyesha … ata-senki-za-ochi

# 459
Аз харесвам бб крема на Нивеа, но явно е доста индивидуално. Леко покривен е, за по-сериозни белези от пъпки да кажем, няма да свърши работа. Въпреки че аз го ползвам в комбинация с коректор и малко бебешка пудра понякога, за да покрия червенини от белези от пъпки. Така или иначе най-лошия бб крем, който съм ползвала, е този на Гарниер. И ужасен сс крем на VZK. Като го сложех, усещах как направо кожата ми спираше да диша. Незнайно защо продължих да го слагам още няколко пъти след първия опит и резултатът беше, че станах цялата в пъпки 😃

# 460
  • Варна
В Лили в момента има промо цена на ББ крема на Миша, който за мен е с много добро качество и не изсушава. Има и УВ филтър.
 https://shop.lillydrogerie.bg/sale?brand=3352

# 461
cucurbita pepo линка не отваря продукт.
И от мен един глас против ББ на Гарние.

# 462
  • София
BB крема на Гарние на мен ми е тежък и лицето ми лъщи с него.  Не го харесвам.

# 463
BB крема на Гарние на мен ми е тежък и лицето ми лъщи с него.  Не го харесвам.
И на мен ми лъщи(много мазна кожа имам изначало)

# 464
  • София
Гарние имат два. Единият е за нормална кожа, който ми е ужасен. С мазна кожа съм, от него ми излизат пъпки, лъсвам и ми е тежък. Другияг, за мазна кожа, ми е добре, даже на фитнес ходя с него и издържа. Заглажда порите, кожата ми е матирана прилично време. Единственият проблем е, че при мен оксидира.

Общи условия

Активация на акаунт