Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 647
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,това душ олио на микса дали става за сваляне на грим? Смятам да го използвам като първа стъпка на двойното почистване

# 436
Момичета,това душ олио на микса дали става за сваляне на грим? Смятам да го използвам като първа стъпка на двойното почистване

Ако не бъркам имах такива и е по-скоро като гел, не олио.Та не знам дали дтава.Аз го ползвах като стъпка 2

# 437
На мен не ми хареса особено този продукт, използвах го за бръснене и краката ми ставаха супер сухи...

# 438
Аз като цяло не харесвам козметиката на Микса. Бях си взела един почистващ гел уж за проблемна кожа и честно казано беше пълен ужас и го хвърлих. Изсушаваше ми прекалено много кожата, направо ми опъваше.

# 439
Аз като цяло не харесвам козметиката на Микса. Бях си взела един почистващ гел уж за проблемна кожа и честно казано беше пълен ужас и го хвърлих. Изсушаваше ми прекалено много кожата, направо ми опъваше.
Кремовете им за ръце са добри.

# 440
Кремовете им за ръце са добри.
И за лице са много харесвани.

# 441
Въпросното олио го поръчах и аз от любопитство. Но идеята му съвсем не е да сваля грим, така че ако го прави е просто един плюс 🙂

В момента използвам балсамите за устни Микса, много са добри.
Кремът им за лице 6% който не спирам да хваля, но наистина не го заменям за друг.
Нощния им крем също съм използвала и го харесах много.
Като цяло фен съм на марката.

# 442
При мен сваля грим, но аз и не слагам много за сега. Аз и голямото дете го ползваме кажи речи за всичко. Къпем се с него, мием си ръцете, аз си мия и лицето. Много съм доволна, от всички останали душ гелове и сапуни за ръце атопичната ми кожа направо се цепи. Щерката и тя е със суха кожа на ръцете и тялото и друго не ѝ понася. Много хубав бюджетен вариант е.

# 443
Може ли линк към тези кремове за лице на Микса, че ме заинтригувахте. Не са ли малко генерични за кожа 40+?

# 444
  • София, България
Здравейте, включвам се с питане, някой ползвал ли е маските за лице на Христина?
Взех си маска анти акне, и такава за мазна кожа с екстракт от люляк, днес ги получих, не съм ги пробвала още и търся мнения за тях, ако има такива

# 445
# 446
Аз съм доволна от cofee bran скраб/маска. Има и вариант с перли, той също е чудесен.

# 447
Моята кожа е чувствителна, смесена и обожавам този крем на Mixa - https://www.notino.bg/mixa/intensive-hydration-intenzivna-khidra … uronova-kiselina/
Беше ми препоръчан в друга тема. Прави кожата ми супер мека, гладка и хидратирана. Не знам защо в Нотино цената му е толкова висока. В DM го купувам за 10 лв. 🤔
Доволна съм и от другия крем - https://aptekanove.bg/miksa-krem-za-lice-hidratirasch-za-normaln … licerin-50ml.html
Него го нанасям сутрин, а другия вечер.

# 448
Ами много искам да я пробвам тази Христина,но в близост до мен я има на едно място и продавачката и двата пъти като ходих,направо й идеше да ме изгони сигурно.Това не било за мен,онова не било за мен,през уста пълна с бисквити .Ми не ме кефи някой да мята трохи отгоре ми.
Освен в Мазилото на Чаталджа,къде другаде го има във Варна?

# 449
На Христина нищо не бих си взела след като преди няколко години и аз, и майка ми получихме подкожни пъпки от хваления скраб за лице...

Общи условия

Активация на акаунт