Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 651
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,искам да попитам дали в България все още се предлага козметиката на All nature и в кои магазини? В you tube гледах разопаковане на кутиите pinks и там я видях-имат много хубави сапуни и душ гелове с по-изчистен състава Благодаря

# 421
# 422
  • София
All nature е български бранд на Фикосота. И на сайта им липсва вече и се съмнявам да намерите някъде нещо, освен единични останали бройки от последни произведени партиди.
Но пък напоследък има много български производители, които правят точно това, което търсите. Тук са събрани накуп : https://laika.bg

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 09:27 от RebelHeart

# 423
Момичета кои са тези корейски Шийт маски за лице, които ги има в Лили. Може ли снимка?
Миша и тези

# 424
Имате ли отзиви за шампоаните на Ив Роше ? Харесала съм си за обем, който е и против косопад.

# 425
Имате ли отзиви за шампоаните на Ив Роше ? Харесала съм си за обем, който е и против косопад.

Преди години ми бяха подарили и на мен не ми хареса. Моята коса се омазнява бързо в корените, а иначе е сламена и суха. Сякаш ми я направи още по-сламена. Мисля, че беше ето този, но не съм напълно сигурна, тъй като беше отдавна. Не знам и дали този конкретно още го има:

# 426
Аэ харесвам техните шампоани. Эа обем не съм полэвала, но един с аромат на какао или нещо от сорта беше доста добър. От евтините продукти са добър иэбор.

# 427
BB крем на Missa , същият като фон дьо тен , така добре пасва на кожата , че изобщо не си личи че имате. На него му давам 101 точки. Има го в лили дрогерии , цената му беше около 10 лв или 13. Но е малка тубичка, води се за пътуване продукт. Аз съм повече от доволна от този корейски продукт

# 428
  • Пловдив
Бях ползвала веднъж на Роше за мазна коса, но не съм повторила...Сега взех на Гарние с джинджифил, някой май похвали нейде.Еми не...не е за моите бързоомазняващи се корени Disappointed Вече нямам идея какво да купя.

# 429
Да, аз в момента съм търсене на голямата опаковка. Това нюню няма да ми стигне за много.

# 430
Аз пробвах един шампоан за регулиране на излишен себум на L'Angelica с екстракт от коприва и мирта. Доволна съм. Е, не е някакво чудо невиждано, може да не ви хареса, но мисля, че успява да позабави омазняването при мен. https://apteka.framar.bg/30048017/%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B6 … -250-%D0%BC%D0%BB

# 431
  • Пловдив
Здравейте, чета ви непрекъснато и много благодаря за ценната информация. Идвам да похваля един шампоан с прополис на смешна цена - на Bioherba. За моята тънка, слава богу не рядка, но лесно омазняваща се коса действа чудесно, косата има обем, лъскава е, по-бавно се омазнява. Купувам постоянно шампоани в по-високите ценови клас - Vishy, Olioseta del Marco, Chi, Macadamia, Ikoo, Dessata, но ефект нямаше, да не кажа че Macadamia и Vishy не искам да повторя. Намерих този шампоан в един магазин за био-храни.

# 432
ВВ крем на Миша за каква кожа е подходящ?

# 433
Момичета кои са тези корейски Шийт маски за лице, които ги има в Лили. Може ли снимка?
Миша и тези

За маските на Миша съм писала и преди, че са много добри. Скоро обаче пробвах зелената от показаните - с киви и ябълка. Много ми хареса. Кожата ми беше чудна след нея.

# 434
ВВ крем на Миша за каква кожа е подходящ?
Моята е между нормална и смесена и ми е ок.Ако е горещо малко пудра му слагам,но тя му отнема от сочния ефект.

Общи условия

Активация на акаунт