Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 660
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Момичета има ли бюджетни ( до към 30лв.) сенки за очи от които сте доволни? Търся наситена пигментация. Търся си и брокат за очи, но за сега безуспешно...
С какви цветове? Има хубави дрогерийни продукти, в това число и сенки, за жалост повечето не са достъпни в българските дрогерии.

# 406
А отзиви за сенки на Flormar или Golden Rose?

# 407
На Голдън Роуз имам една единичка ,ползвам я за хайлайтър.Слабо пигментирана е.
На Катрис и Революшън има добри палитри ,но не всичко.Трябва да тестваш.Единичките на Есенс и Катрис също не са лоши

# 408
  • Пловдив
Добри бюджетни сенки за мен са на  Ruby Rose.

# 409
На мен палитрите на Revolution не ми харесват,имала съм 2.Препоръчвам с 2 ръце палитрите на Елф и тези на Римел .Революшън са много прашливи.Имах една мърмейд нещо си,вчера замина в коша.Революшън са по 4-5 £ в Superdrug,Елф имат минита с 3 цвята,които струват 3-4£.Римел са скъпи,мисля,че могат да се купят за 6 £на промо,но са над 7.99 £ в повечето случаи.
Имам тази на Римел

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 08:40 от marga1977

# 410
Да, има го този скраб. Точно този е, който видях и аз.

# 411
Като сме на тема скрабове, аз от известно време си правя вкъщи домашен и съм много доволна. Купувам евтино кафе робуста, смесвам с кокосово масло, зехтин, захар и канела. По желание може да си добавят и няколко капки любимо етерично масло за аромат. Почти всеки ден го ползвам под душа, а след измиване кожата е мека и хидратирана.

# 412

Евтини,любими и ароматни ♥️

# 413
Момичета, препоръки за бюджетна термозащита.
В момента използвам тази, но вече е на привършване и се оглеждам за нещо друго.

# 414

Тези трите харесвам много,повече от Сайъс.

# 415
Да, има го този скраб. Точно този е, който видях и аз.
Това в кой ДМ? Мисля, че и ти си в Русе.

# 416
Червената на Тресеме , много я харесвам!

Имам и черната, но тя е мазна и не е много подходяща за по-тънките коси, каквато е и моята.

# 417
Евтини защити за коса не харесвам и според мен са от продуктите, за които си струва да се дадат малко повече пари (все пак ако ще притежава човек 3 евтини, по-добре една по-скъпа). Но ако все пак наистина се търси бюджетна алтернатива съм за Лореал, не профи серията. Имат едни кремчета за коса, които са доста добри и със защита в тях. Мисля, че един от тях беше в златна опаковка. Също на Елсев (Елвив) и Гарниер (преди имаше една защита на уондър бътър, ако не са я спряли я препоръчвам с две ръце). Балеа за мен е твърдо не-но показаното мляко за коса по-горе е доста добро за къдрици и освежаване.

# 418
ВечеПетя, да, родом съм от Русе, но живея в Пловдив, скоро планирам идване, така че ако искаш ми пиши на лични за да се разберем кога ще идвам и мога да ти взема Simple Smile

# 419
Момичета кои са тези корейски Шийт маски за лице, които ги има в Лили. Може ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт