Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 535
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Е как премахвате образуващата се загрубяла кожа от петите? Хидратацията само омекотява, а излишното?
В банята като се накиснат краката и си усещам, че има излишно, няма как да ползвам само крем. Когато няма за махане, пилата се пързаля по кожата, иначе "задира". Аз така разбирам. Крем ползвам на ейвън с парафин, в светло кафява туба.

# 601
При мен повече беше напукана, отколкото загрубяла, може би затова не беше трудно да се възстанови.

# 602
Напукана като на резки беше.
Излишното на педикюр,само за заглаждане уж си ползвах пилата.
Гледах едно видео в ИГ на Ралица Паскалева,с медицински бензин си чисти четките за грим.Много ме изкефи,ще купя.

# 603
За крака харесвам на Балеа с урея, с розовата капачка. Ако не се лъжа, имаха и друг с по-голям процент урея.
Моите крака бяха ужасно загрубели и напукани, търкала съм ги до кръв с пемзата и пак не успявах да махна мъртвата кожа. Оправих ги с чорапите на Виктория. За няколко дни се обели всичко, краката станаха меки и гладки и вече година нямат нужда от пемза, само от крем.

# 604
  • София
Гледах едно видео в ИГ на Ралица Паскалева,с медицински бензин си чисти четките за грим.Много ме изкефи,ще купя.

Къде се продава медицинския бензин?

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 14:48 от bubanka

# 605
В аптеките.Около 13 лв е половин литър.Тя завърта четката в чашка и после зябърсва с кърпичка .

# 606
  • София
В аптеките.Около 13 лв е половин литър.Тя завърта четката в чашка и после зябърсва с кърпичка .

Полезна информация! Simple Smile Благодаря!

# 607
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И дори не изплаква така ли?
Интересно след колко време ще се скапе косъма и ще се разлепи лепилото.

# 608
  • София
Сигурно се изплакват четките.

# 609
Момичета, предложете ми крем за суха кожа на стъпалата. Моите чак шумолят като хартия.
Купих този (май от ДМ), но не ми хидратира достатъчно.

Ето това (от същата серия) е с 25% урея и върши чудеса: https://remedium.bg/footness-therapy-krem-za-napukani-peti-x50-ml-149986/p

Твоето е само за поддръжка.

# 610
Ами те моите крака не са напукани (нито петите, нито другаде), но са сухи.
Благодаря за предложенията, ще видя кое ще пробвам, че направоо.. много неприятно така

# 611
Не изплаква четките.Пише в коментар ,че е видяля този трик при профи гримьори.Ето какво пише за медицинският бензин

Аз ще пробвам,нямам скъпи четки ,мога да ги прежаля.По принцип със спирт ги чистя и нищо им няма.

# 612
  • София
Аз също не ползвам за петите никакви пили или пемзи и петите са ми екстра. Само ако започна да ходя боса из вкъщи започват да загрубяват, затова избягвам.

# 613
  • Пеликания
Доволни ли сте от тази серия за коса?
https://www.rosaimpex.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D … 0%B0   

# 614
Аз от шампоана не, прехвърлих го на ММ.

Общи условия

Активация на акаунт