Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 560
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
На коя марка са най-добрите ексфолиращи чорапи? Чета мн добри мнения за Виктория бюти, но се чудя дали са достатъчно силни?

# 151
Точно на Виктория имам но не съм си я правила още ....

# 152
Аз снощи си я правих и чакам. Отзад пише, че до 5 дена почва беленето.

# 153
На Виктория са хубави .

# 154
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Хубави чорапи - Balea и PureDerm.

# 155
  • Стара Загора
Да си кажа за лавандуловата вода на Ина. Взех я онзи ден, ползвах вечерта на изчистена кожа... На сутринта се събудих с големи червени пъпки по лицето. Това е единственото ново нещо, което съм ползвала. Възможно е да съм направила алергични реакция, но аз лично приключих с тази вода.

# 156
Аз също от лавандуловата вода се изпъпчих доста.. Но розовата вода и от лайка са много хубави.

# 157
  • София
Тези чорапи са най-хвалените. Аз ги пробвах и съм супер доволна.

На 5 ден Белене то започва. Аз на 2 пъти ги остъргах краката от излишната кожа и това беше. Не знам как на дамите по 1 месец им се белят краката.
Има ги в Лили козметика.

# 158
Хубави чорапи - Balea и PureDerm.
Балеа при мен не свършиха нищо

# 159
Някой дали е ползвал тази вода или въобще някоя от тази марка?

Хубава е . Взех по- малката разфасовка намалена  от биомагазин преди месец . Но е добре да се има едно ум за миризмата ,  мирише доста силно

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 22:12 от Hrdza

# 160
  • Стара Загора
И да, забравих да кажа за миризмата. За мен лично е крайно отблъскваща. Лавандула не усетих, само мирис на накиснати билки.

# 161
Аз ползвам лавандуловата вода на Алтея и много ми харесва - освежава и успокоява кожата. Има много лек мирис, почти не се усеща.

# 162
Мицеларният гел на Ревюел да похваля,много добре сваля грим,дори и водоустойчив.И мирише много приятно.

# 163
Мицеларният гел на Ревюел да похваля,много добре сваля грим,дори и водоустойчив.И мирише много приятно.
Бобче, може ли снимка? От къде го взе? Тъкмо се ослушвах за нов. Ползвах черната мицеларна вода на Нивея...едвам я издържах, толковя много хвалби чух за нея, че очакванията ми бяха да е топа, а то съвсем обичайна...

# 164

От Елитис на Колхоза
Мицеларната вода също е хубава,ако преглътнеш аромата й.Свърших я обаче нея

Общи условия

Активация на акаунт