Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 527
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Много харесвам червилата на ейвън, в конкретика с мат ефект. От доста време не бях ползвала, но разрових несесера с червила и си ги припомних. Не съм купувала, защото мина през лили и грабна заедно с другото някое червило, но в последствие всички в даден момент ме дразнят, я се събират по устните, я седят като люспа, я подчертават някоя напукана кожа, я заприличам на клоун с тях... Та, връщам си се към ейвън. А имат и мостри повечето, та може директно на устни.

# 136
Ето този солен спрей

Страхотно ми съживи къдриците

# 137
  • някъде под слънцето...
Минавам за да похваля това

При мен видим ефект още след първото ползване.

# 138
Минавам за да похваля това

При мен видим ефект още след първото ползване.
Може ли повече информация за това - какво е, за какво се използва?

# 139
Ето този солен спрей

Страхотно ми съживи къдриците
Наистина ли? Солените спрейове жестоко сушат косата (освен че я правят солена 🙂). Моментният ефект е хубав, но след няколко ползвания се виждат щетите.

# 140
  • някъде под слънцето...
Маria
Това е  крем с  който се нанася на влажна коса.След 15 мин се отмива.
Води се нещо като кератинова терапия за по плътна коса.
Купих си  го и в течен вариант

но  още.не съм го пробвала, и не мога да дам мнение кое е по добро.

# 141
soul81, предположих, че ефектът е такъв, в крайна сметка солта дехидратира, та това е напълно логично. Забелязала съм, че косата ми се къдри по-хубаво от продукти, които изсушават косата. Но пък хората ежедневно си изгарят косите с преси и всякаква друга термична обработка, та не мисля, че ще е кой знае какво ако спреят с морска сол се ползва фром тайм ту тайм.

# 142
Взех си вит. С на Балеа, който препоръчахте и според мъжа ми, изглеждам "избелена" Simple Smile)) тоест, кожата ми изсветлява.
Не виждам да е така, но май има избелващ ефект? Не търся такъв принципно, харесвам се леко матова.

# 143
  • София
Вит С избелва, така че е нормално да изглеждаш избелена. Неслучайно всички препоръки са да се ползва слънцезащита пр вит. С.

# 144
Аз съм си бяла по принцип,няма накъде повече,но откакто ползвам витС,много ми е свежо лицето.Даже и околните забелязват .
Абсолютно слънцезащита при витС,аз даже през деня не ползвам,само вечер и пак слагам такава.

# 145
Взех си вит. С на Балеа, който препоръчахте и според мъжа ми, изглеждам "избелена" Simple Smile)) тоест, кожата ми изсветлява.
Не виждам да е така, но май има избелващ ефект? Не търся такъв принципно, харесвам се леко матова.
Кой е вит Ц?
След колко време се появи този ефект?
Някой друг забелязва ли избеляване от него?
Че искам да си изравня кожата и да премахна някои петна, и ако наистина действа така на повече хора ще ходя да го купавам.

# 146
Знаете ли дали в сайта на miAmante ще имат намаления за 8ми март

# 147
Някой дали е ползвал тази вода или въобще някоя от тази марка?

# 148
Взех си водата им от смрадлика при едно сериозно възпаление на венците. Предполагам, че повече е помогнало лечението, но нямам оплаквания от водичката.
Много са бързи и коректни, поръчах на обед, получих още на следващата сутрин.

# 149
Някой дали е ползвал тази вода или въобще някоя от тази марка?

От доста време и се чудя на тази вода. Много я хвалят. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт