Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 688
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета каквото и да съм ползвала на Сиен от Лидл съм била страшно доволна. Имаха уникален сух шампион, няма го вече за съжаление. Притеснява ме обаче качеството. Цената е много ниска, както се казва само опаковката плащаш. Тези които разбират от съставки да кажат има ли вредни в продуктите им.

Аз като избирам продукт вече си вървя с апа и сканирам всяка опаковка. На Сиен повечето маски са с точки над 15 от 20 в inci beauty. Няколко други продукта съм проверявала, също са с чудесен състав.
Цената не е определяща, пример - получих Кибрит за подарък и се чудя сега тоя скъп, уж чуден крем Авант дали вместо на лице да слагам на пети (с оценка 0 от 20), или да подарявам. Hands V

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 21:37 от ~Лорелай~

# 346
  • Пловдив
Маската е 4 или 5лв.

# 347
Момичета, препоръчайте ми хубав ексфолиант, който да е подходящ за гръб, излизат ми единични пъпки и си мисля, че имам нужда от ексфолиране...Благодаря Heart

# 348
  • София
Момичета, препоръчайте ми хубав ексфолиант, който да е подходящ за гръб, излизат ми единични пъпки и си мисля, че имам нужда от ексфолиране...Благодаря Heart

От този съм много доволна. Излизат ми някакви за ситни пъпчици по гърба и с този ексфолиант всичко изчезва:

# 349
Къде се продава това Фито?

# 350
В Лили.
А технологично как успявате да ексфолирате гърба? С гъбата ли? Simple Smile

# 351
  • София
от Елитис съм купувала неща на марката, има  богат избор.
С ръка си търкам гърба. Технологично успявам отдолу до средата да стигна и от горната страна - плешките Relaxed

# 352
Да, така си го представям и аз, но нали като ексфолирам прилагам повече натиск и се замислих да няма някой трик, че на гърба е по-така Laughing

# 353
Никак почти не успявам, трудно. Имам един пилинг на Балеа, но той е много течен и не се получава с него.

# 354
  • София
А някакъв продукт за тяло(гръб) с AHA/BHA, от който сте доволни?

# 355
Проблемът на механичните пилинги е, че правят микрощети на кожата, поради което я правят по-чувствителна, неравна и не ексфолират толкова добре като химическите пилинги. Затова ползвам само ензимен пилинг за цялото тяло или киселинен АХА пилинг. Ензимен дори има в ДМ за малко пари-не съм сигурна на балеа ли беше, но съм виждала. Аз ползвам средне клас, но понеже е толкова икономичен, излиза евтин.

Освен това кафетата и маслата със захар запушват канала.... но иначе пилинг с кафе мирише добре и е супер против целулит. Всеки си решава.

# 356
  • Пловдив
В Лили.
А технологично как успявате да ексфолирате гърба? С гъбата ли? Simple Smile
с асистент Wink

# 357
Snowwhite, ти кои продукти ползваш?

# 358
Snowwhite, ти кои продукти ползваш?
И снимка аки може.В нас каналите са с тръби за тоалетна и не ми е проблем,нищо не се запушва.С утайка от кафе се трих преди време,пак ще почна май.
Скрабовете на Агива и на Рефан също са хубави ,на Балеа солен пилинг съм ползвала.

# 359
И Нивеа имат един скраб/пилинг в тубичка, той също е много приятен.

Общи условия

Активация на акаунт