Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 682
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
ВечеПетя, в нашия ДМ го има все още. Може ли снимка, за да съм сигурна, че е същия😃🤔

Този е

# 391
Момичета, има ли някой евтин и ефикасен шампоан против пърхот, на който сте попадали?
Аз харесвам този от Лидл:
Скрит текст:

# 392
Присъединявам се .Шампоаните Sien  от Лидл против пърхут са наистина ефикасни.

# 393
Yasmina,
App на телефона, inci beauty, проверява състава на продуктите. От месеци го имам и почнах вече да подбирам новите си продукти спрямо резултатите там.
Веднага го тегля... Днес много търсих маските на Лидл не ги намерих. Те в постоянен асортимент ли са?

# 394
  • София
Да, в нашия магазин са точно до кремовете за ръце.
Аз пък търсих днес тези фудис продукти, които видях в някоя от темите, даже не помня какви точно бяха, скрийншот нямах, уж помня на вид какво е, ама пак не ги фокусира. Joy

# 395
Търся си спешно нещо за разширени пори.Моля ви препоръчайте нещо наистина ефикасно

# 396
Niacinimide&Zinc-The ordinary

# 397
Момичета има ли бюджетни ( до към 30лв.) сенки за очи от които сте доволни? Търся наситена пигментация. Търся си и брокат за очи, но за сега безуспешно...

# 398
  • Deutschland
Има. Последните палитри на Катрис, особено серията 5 in a box са страшно наситени и хубави. Иначе брокат и аз търся

# 399
Страшно наситени не бих каэала, но са от добрите евтини. По-добри са палитрите на NYX, ще ти иэлеэнат точно около 20-30 лв. Има раэлични видове, виж ги.

# 400
Някой ползвал ли е 3д молив за вежди или микроблейдинг писалка ( не съм сигурна дали е едно и също) да сподели мнение? Понеже ги предлагат я някакви съмнителни сайтове и съм малко скептична.

# 401
Някой ползвал ли е 3д молив за вежди или микроблейдинг писалка ( не съм сигурна дали е едно и също) да сподели мнение? Понеже ги предлагат я някакви съмнителни сайтове и съм малко скептична.
Купих си наскоро на Есенс.Не знам отваряна ли беше и изсъхнала, но не ми върши никаква работа.
На кожата на ръката ми пише, на веждите, дали заради много мазнага ми кожа, прави един път драскотините и край.Повече не иска. Мн.съм разочарована.

# 402
Страшно наситени не бих каэала, но са от добрите евтини. По-добри са палитрите на NYX, ще ти иэлеэнат точно около 20-30 лв. Има раэлични видове, виж ги.
Предупреждавам, че не всички техни палитри са пигментирани. Хубаво е да се разгледат няколко ревюта и да се пробват, преди да се закупят.
От мен един глас и за Rimmel Magnif Eyes палитрите, както и Catrice PRO Next Gen (малко прашливи, но сравнително пигментирани и добри за цената си).

# 403
Момичета има ли бюджетни ( до към 30лв.) сенки за очи от които сте доволни? Търся наситена пигментация. Търся си и брокат за очи, но за сега безуспешно...
Харесвам палитрите на Revolution, особено по-старите .... Revolution Pro и Revolution Re-Loaded. Новите им са ми странни.....сега съм поръчала палитри на XX Revolution, като дойдат мога да дам отзиви, ако ви е интересно.

# 404
Този месец си взех намалени палитри на Никс от Лили - много ги харесвам, даже се чудех дали да не поръчам още някоя, докато са на тези цени (въпреки че се охарчих). Освен това има едни намалени на Революшън, с метална опаковка - взех едната и я изпробвах, хареса ми доста (и за нея се чудя дали да не взема още една, за момента се сдържам Simple Smile Тя е 13,50, малките на Никс около същата цена, а по-голямата - около 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт