Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 594
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Момичетя, моля за помощ и съвет. Нали това беше хвалената преди време ексфолираща маска за стъпала? https://www.beauty.store.bg/p247893/victoria-beauty-snail-extrac … t-ot-ohliuvi.html
Четвъртък стоях с нея час и половина. Имах доста дискомфортно усещане за парене, все едно съм нанесла киселина на краката си, но нямаше зачервяване и не я махнах. Днес, вече 4 ден, няма абсолютно никакъв ефект, няма лющене и подобрение на положението. Къде съм сбъркала, да не би да има нещо специфично? Надявах се да подобри състоянието на стъпалата ми, доста са загрубели заради теглото, което не очакваха дс носят Simple Smile

# 496
Тази е.На третият ден почна при мен,аз даже стоях по-малко,към 30 мин.
Аз ходих на медицински педикюр за един проблем и ми препоръчаха кремче от аптеката на Тракия,там ги правят.Ще ти пиша как е като го поизмажа.

# 497
Бобче, ще чакам. Благодаря много. Разочаровах се, залагах огромни надежди на тази маска Sad

# 498
Може ли линк кое точно с центелата?
Много неща съм ползвала, примерно тези:
https://www.cultbeauty.co.uk/dr-jart-cicapair-tigergrass-calming-gel-cream.html
https://makeup.bg/product/484275/?gclid=EAIaIQobChMIn9mhgsnm7wIV … AYASAAEgLryPD_BwE
https://makeup.bg/product/484251/

Всичко е корейско обаче. Корейците много я тачат и ползват азиатската центела, особено в продуктите им против акне. Ние сме много далеч в това отношение.

# 499
  • София
Аз да споделя ни в клин, ни в ръкав, че си направих домашен дезодорант в бурканче и съм възхитена от резултата.

Не вярвах, че нещо толкова простичко може да бъде толкова ефикасно.

# 500
Може ли рецептата за домашния дезодорант? Simple Smile

# 501
  • София
Значи в едно празно бурканче от нещо си сложих 3 лъжици разтопено кокосово масло, 3 лъжици царевично нишесте и 4 лъжици сода. Капнах и няколко капки етерично масло за аромат и го забърках на еднородна смес.
В началото е по-редичко, но като се стегне кокосовото масло и става идеално.
Гребваш от бурканчето малко количество и се мажеш под мишниците преди излизане сутрин. Действа безотказно цял ден.
Вкъщи го ползваме всички и категорично действа.
Моят тийн също ме гледаше с недоверие, докато сам не се увери, че съдържанието на бурканчето е по-ефикасно от всякакви дезодоранти.

# 502
gabiplus + безвредно 👍👍👍

# 503
  • Пловдив
Ефикасно в смисъл, че не се потиш или потта просто не мирише на пот? Заинтригувах се, ще го пробвам 😃

# 504
  • София
Ефикасно в смисъл, че не се потиш или потта просто не мирише на пот? Заинтригувах се, ще го пробвам 😃

Потиш се, влагата се усеща по-слабо, но няма абсолютно никаква миризма. Ама никаква.

Пробвай задължително и ще се изненадаш от резултата. Simple Smile

# 505
А колко време отнема да попие в кожата и не цапа ли дрехите? Както е и мазничко, вече си представям петна дето нямат изпиране...
Ползвах доста време део кристал, отказа ме точно това че трябва да изчакам да изсъхне върху кожата, иначе си върши работата безотказно. При мен така или иначе до сега не съм открила нещо дето да предотвратява потенето, това със сухите подмишници само по рекламите съм го виждала.

# 506
  • София
А колко време отнема да попие в кожата и не цапа ли дрехите? Както е и мазничко, вече си представям петна дето нямат изпиране...
Ползвах доста време део кристал, отказа ме точно това че трябва да изчакам да изсъхне върху кожата, иначе си върши работата безотказно. При мен така или иначе до сега не съм открила нещо дето да предотвратява потенето, това със сухите подмишници само по рекламите съм го виждала.

Веднага попива, няма мазни петна. Според мен царевичното нишесте играе някаква съществена роля, вероятно и содата. Просто намазваш и веднага попива. Няма мазно усещане при допир, единствено мекичко усещане за сухота.

# 507
  • София
На  Victoria не съм пробвала маската за крака, но тази е страхотна. След 5-6ден ми се обелиха краката, стоях 90м.
Винаги съм мислила, че имам поддържани пети, но сега след тази маска, петите ми са ми като на 25 годишна 🤣

# 508
Бобче, ще чакам. Благодаря много. Разочаровах се, залагах огромни надежди на тази маска Sad
При мен отнрма повече време беленето.Нали не си мазала стъпалата с кремове след маската?

# 509
При мен отнрма повече време беленето.Нали не си мазала стъпалата с кремове след маската?
Не, не съм мазала с нищо. Надявам се тайно да започне скоро беленето. Ще и дам още малко време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт