Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 569
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
А колко време отнема да попие в кожата и не цапа ли дрехите? Както е и мазничко, вече си представям петна дето нямат изпиране...
Ползвах доста време део кристал, отказа ме точно това че трябва да изчакам да изсъхне върху кожата, иначе си върши работата безотказно. При мен така или иначе до сега не съм открила нещо дето да предотвратява потенето, това със сухите подмишници само по рекламите съм го виждала.

Не е така. Веднага мога да ти предложа продукт, с който забравяш за изпотяването за определено време и мишниците са сухи като на реклама и миришат добре, не на пот. Аз имам хиперхидроза и с него се чувствам отлично. Открих го когато бях тийн преди 20 г Wink

# 511
Да, има такива специални продукти, и аз съм ползвала.

# 512
Далеч от темата съм, ама.. Надали е много удачно блокирането на потните жлези за едни 4-5 месеца, в които трае пролетно - летния сезон и се потим повече Thinking

# 513
  • София
А колко време отнема да попие в кожата и не цапа ли дрехите? Както е и мазничко, вече си представям петна дето нямат изпиране...
Ползвах доста време део кристал, отказа ме точно това че трябва да изчакам да изсъхне върху кожата, иначе си върши работата безотказно. При мен така или иначе до сега не съм открила нещо дето да предотвратява потенето, това със сухите подмишници само по рекламите съм го виждала.

Не е така. Веднага мога да ти предложа продукт, с който забравяш за изпотяването за определено време и мишниците са сухи като на реклама и миришат добре, не на пот. Аз имам хиперхидроза и с него се чувствам отлично. Открих го когато бях тийн преди 20 г Wink

Сподели какво ти е помогнало за прекомерното изпотяване.

# 514
Сподели какво ти е помогнало за прекомерното изпотяване.

При мен помага Одорекс Део. Ползвам го веднъж в месеца и след това цял месец нямам изпотяване. Иначе ежедневно си използвам спрей против изпотяване.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 09:27 от bubanka

# 515
Знам за Одорекс но предпочитам да не използвам толкова агресивен продукт. За мен това е нещо съвсем различно,коментарът ми беше за обикновените дезодоранти.

# 516
  • София
Одирекс наистина е агресивен продукт. Много изсушава под милнкците. Когато спреш да ползваш Одирекс, после мирише много лошо. Като на мърша.
Подобно мнение четох преди време. Не помня обаче темата. Съфорумка беше споделила.
Имам колежка, която ползва Одорекс и след това пръска дезедорант.

# 517
Не знам. Аз съм доволна и си го използвам. Никога не съм миришела лоша след като не съм го ползвала известно време.

# 518
Одорекс ползва приятелка и колега,при тях потенето е проблем обаче.
Търся дезодорант,който не оставя петна,или стик.Кажете някой

# 519
Аз съм доволна от дезодорантите на Dove. Особено лятото в големите жеги, при изпотяване не миришеше на пот, а на дезодоранта. Този с матча ми е любимият аромат. Петна не ми е оставял по дрехите.

# 520
  • София
geHu-кой е продукта?

При мен Одорекс държи 10 дена, но ми прави запервявамия и възпаления под мишниците. Скоро го метнах в кофата. 🤣

# 521
Не знаех, че Dove имат аромат с матча, ще го потърся. И аз съм от феновете на дезодорантите на Dove, ползвам класическия аромат.

# 522
  • София
Веднъж в живота си ползвах Одорекс и после не миришех на себе си.
Ползвам само стик на Рексона, антибактералния.

# 523
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пак се повтарям, вероятно защото съм ползвала почти всичко на пазара, дори Одорекс.
От няколко години ползвам само зелената ролка на Виши.Имам налични 3, защото обикновено ги купувам на промоция по два, тогава са ми най-изгодни.Не е за тая тема, ама поне забравих що е то лоша миризма, дори когато се е случвало да се потя в най-големите горещини.
За черната ролка (мъжката) има по-добри отзиви ама не смея да сменя.

# 524
Аз харесвам ролката на Балеа с розово/цикламена капачка и Дав с краставица, също съм много доволна напоследък от Нивеа със златна капачка, но под формата на дезодорант.

Общи условия

Активация на акаунт