Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 535
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
На Avon са им много хубави лаковете за нокти, заздравителите и топ лакът. Последно ползвах една ампула за коса с арган - хареса ми. Червилата им също са с добро качество.

# 571
  • Стара Загора
Кристалин, кой е парфюма ти и кой от ейвънските е идентичен с него?
Сори за отклонението, но си взимам ейвънски и ми стана любопитно?

# 572
Имат някой добри неща. Редувам обичайния си течен интимен сапун с този на Avon. Ползвам черния им автоматичен молив Avon true, който е доста наситено черен и е идеален за опушена очна линия, душ геловете им са супер, имат и серуми за краища, които са доста сполучливи и с много приятна миризма. А култовото, че майка ми онзи ден ми лъхна на моя парфюм, потресена бях от идентичността на ароматите и леко избеснях, предвид стократната разлика в цената Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета да питам нещо съседка днес ми донесе каталог на Avon. Не съм поръчвала нищо до сега, но се загледах, кремчетата за лице са на доста ниски цени. Някоя от вас да е ползвала и доволна ли е от кой конкретно.
Иначе мисля да пробвам някой душ гел и парфюмче колежки са мо хвалили парфюмчетата им. Ще съм благодарна на отзиви., ☺️☺️☺️
Може ли снимки на молива и парфюма?

# 573
  • София
Този Dowe гъбка го има по сайтовете(stertcop примерно ) и в подлеза на Окръжна болница.

# 574
  • Plovdiv, Bulgaria
Да препоръчате  хидратиращ крем за лице, за смесена кожа 🙄 Нещо не мога да попадна на "моя". В момента ползвам на юсерин антипигмент, но не ми е достатъчно хидратацията.

# 575
Благодаря на включилите се с предложения против изпотяване. Ще ги пробвам непременно ✌️

# 576
Да препоръчате  хидратиращ крем за лице, за смесена кожа 🙄 Нещо не мога да попадна на "моя". В момента ползвам на юсерин антипигмент, но не ми е достатъчно хидратацията.
Аз бих предложила Mixa hyalurogel light, с уточнението, че аз съм с малко по-суха кожа и го използвам през лятото.

# 577
  • Пловдив
Може ли препоръка за маска за суха коса?

# 578
Моливът на Avon, за който писах, е този https://www.avon.bg/prodykt/28815/avtomatichen-moliv-za-ochi-true-color.
За парфюмът ще пиша пак по- късно, ще ми трябва време докато разпитам.

# 579
Да си кажа сама как от много сметки и планове (как свършилия Миша е непременно цветът, който ми трябва), се самопрецаках Grinning.

Намерих го, по съвет на съфорумка, в ДМ (на Славейков има всичките 4 цвята) и си взех уж изчерпания Natural Beige и... той е доста по-светъл от кожата ми.
НО много ми хареса как стои (аз нямам опит с ФДТ, кожата ми си изглежда добре, ползвам пудри, хайлайтери и др). Тежичък е, но лицето стои озарено, заглажда доста хубаво.
Ще взема и останалите 2 по-тъмни цвята.

# 580
  • Deutschland

Агива с маслина е разкошна. Маската Спа мастър с арган, Миосотис също.

# 581
  • Бургас
Виж маските на Лореал про, не съм попадала на тяхна лоша маска.Всички са пълен разкош, а как ухаят.Purple Heart

# 582
  • София
Моливът на Avon, за който писах, е този https://www.avon.bg/prodykt/28815/avtomatichen-moliv-za-ochi-true-color.
За парфюмът ще пиша пак по- късно, ще ми трябва време докато разпитам.

Моливът на Avon, който си препоръчала, мек ли е при нанасяне? Има ли плътност на черното при подчертаване на долния клепач от вътрешната страна?

# 583
Момичета да питам нещо съседка днес ми донесе каталог на Avon. Не съм поръчвала нищо до сега, но се загледах, кремчетата за лице са на доста ниски цени. Някоя от вас да е ползвала и доволна ли е от кой конкретно.
Иначе мисля да пробвам някой душ гел и парфюмче колежки са мо хвалили парфюмчетата им. Ще съм благодарна на отзиви., ☺️☺️☺️
Аз харесвам лосионите за тяло от плодовата серия.
Примерно този с нар и манго, както и спрейчето към него:

Също ползвам техен молив за очи, черен, Avon Mark.

# 584
Аз бих предложила Mixa hyalurogel light, с уточнението, че аз съм с малко по-суха кожа и го използвам през лятото.
Аз съм с по-скоро смесена кожа и този крем ми е идеален. Него ползвам от години. Също за топлите месеци съм доволна от този, само че не е много бюджетен.
https://www.thebodyshop.bg/dneven-krem-za-lice-aloe-3-1264

Общи условия

Активация на акаунт