Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 565
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
И аз съм за Микса.
6% е моят вечен любимец, особено когато съм с грим, защото едновременно матира и хидратира.
Другият ми фаворит е точно 7% hyalurogel light , който е една идея по- наситен като консистенция, но в никакъв случай не бих го определила като мазен.

# 586
Моливът на Avon, за който писах, е този https://www.avon.bg/prodykt/28815/avtomatichen-moliv-za-ochi-true-color.
За парфюмът ще пиша пак по- късно, ще ми трябва време докато разпитам.

Моливът на Avon, който си препоръчала, мек ли е при нанасяне? Има ли плътност на черното при подчертаване на долния клепач от вътрешната страна?
Да, има доста сериозна пигментация и бих го определила като мек. Понеже не съм фенка на контура, винаги опушвам леко с тънка четка и този определено позволява сериозно преливане (не се сещам за точия термин, надявам се, че ме разбра Relaxed). Говоря за цвят blackest black.

# 587
А Парфимо имат намаления 7 дни. Като поразгледах, добри са.

# 588
  • Пловдив
На Ейвън от десетилетие държа наличен парфюма Rare pearl, през годините съм купувала и други от асортимента им, но я няма тази трайност и шлейф.
Лосиони и душ-гелове им купувам, заради ароматите.
Харесвам околоочния гел и почистващата маска на Планет спа.
Абсолютен фен станах на червилата  Matte  legend

# 589
Деси, аз сега си поръчах creme legend, много красив телесен цвят. Дано е хубаво, тези дни ще дойде и ще кача снимки тук. Иначе от матовите им червила, най-много харесвам серията power stay в гилза.

# 590
Моливът на Avon, за който писах, е този https://www.avon.bg/prodykt/28815/avtomatichen-moliv-za-ochi-true-color.
За парфюмът ще пиша пак по- късно, ще ми трябва време докато разпитам.
Може ли суоч на молива, ако ти се занимава?

# 591
Суоч какво е? Thinking драснат на ръка ли? Направо се почувствах спряла... Grinning

# 592
А Парфимо имат намаления 7 дни. Като поразгледах, добри са.
Мерси, в Парфимо и Мейкъп.бг винаги имат доста добри попадения, започнах често да поръчвам.

# 593
Момичета, предложете ми крем за суха кожа на стъпалата. Моите чак шумолят като хартия.
Купих този (май от ДМ), но не ми хидратира достатъчно.

# 594
Витаминче аз ползвам този и много ми хареса, плътен е мазен, мажа го вечер слагам чорапки и така спя, кожата става много мекичка.

# 595
  • София
https://remedium.bg/cerave-obnovyavasht-krem-za-kraka-za-suha-ko … a-h88-ml-142082/p Препоръчвам този - ексфолиращ и хидратиращ.

П.П. Сега виждам, че е свършил, а аз го взех съвсем скоро. Дано да го заредят пак.

# 596
На Велнеа ползвам крема,доволна съм много.
Без да имам претенции,че разбирам много ,ще ти кажа какво ми каза на медицински педикюр момичето.Аз си търкам петите с една пила и са ужасно сухи и груби,бяха де.Каза като ги видя ,че ползвам прекалено груба пила и нямам нужда Само крем да мажа и се подобриха много.
Кристалин,взимай от Тракия крем за крака,много са й добри нещата на жената .Ама много.

# 597
.....
Кристалин,взимай от Тракия крем за крака,много са й добри нещата на жената .Ама много.
Бобче, много те моля, обясни ми къде точно е това. Ако искаш на лични. Благодаря ти страшно много. Тъкмо се чудвх какво ще ги правя. Ужасно се влошиха от маската,а ефект нулев....

# 598
Без да имам претенции,че разбирам много ,ще ти кажа какво ми каза на медицински педикюр момичето.Аз си търкам петите с една пила и са ужасно сухи и груби,бяха де.Каза като ги видя ,че ползвам прекалено груба пила и нямам нужда Само крем да мажа и се подобриха много.
И аз го установих от собствен опит - откакто спрях да ползвам пили и пемзи (вече може би две години), състоянието на петите ми значително се подобри. Просто си трябва редовно мазане с крем.

# 599
  • София, България
Лейдис, имам питане, разбрах каква е последователността на различните кремове и мазила сутрин, но имам следния казус, ползвам матиращ серум, след него ли слагам хидратиращ крем? Няма ли да лъсна много бързо така?
Както и база за грим, преди или след слънцезащитата се слага? За свиване на пори?

Общи условия

Активация на акаунт