Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 524
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Аз си купих маската с маслина на агива, точно заради многото хвалби. Наистина е чудесна, обаче за под душа, докато я нанасям се разтопи буквално и изглади косата ми. От другите си маски клепам с цяла шепа и усещам косата под мазния слой пак на клечки, а с тази маска косата веднага става мека при самото нанасяне, след измиването, докато я реша мокра (винаги реша така).За действие не мога да кажа все още, мисля, че не забелязвам разлика. Но самото миене на коса е удоволствие. Ще я купя и за майка ми, че тя все не уцелва маските и балсамите, косата й става на топка и няма разресване. Моята коса е тънка и нежна, дълга. Не ми омазнява, но аз и по нагоре от ушите не слагам.

# 646
Някой има ли впечатления от автоматичните черни моливи за очи на Еssense?
Оказа се, че е много сложно да получиш поръчката си от сайта на Avon. Поръчах един черен молив за тест, но щяли да ми го доставят след две седмици и не мисля изобщо да се занимавам повече с тях.
Днес гледах в ДМ такъв молив на Еssense, та се чудя дали е плътен и мек за нанасяне на вътрешния клепач...
Аз като гледах в сайта за доставката, пишеше че трябва да се свържеш с дистрибутор, не ти я пращат, така ли е?

А този някой ползвал ли е този
Avon eye markshadow

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 20:45 от fsyyy

# 647
Първата опаковка, която похарчих, беше с винтова капачка и доста течна. Сега отворих втора, капачката е хм, с капаче,  и си е гел. Ефекта иначе е същия.
....

И да попитам пилинг гела на Revuele течен ли е много? Много трудноуспях да го нанеса. Направо като вода ми идва, нищо общо с гел.

# 648
Здравейте момичета, минавам само да похваля новата серия на "pantene" с розова вода. Косата е мека, лъскава и обемна Heart Eyes
Също така и от лидълските "cien", за първи път ги пробвам и съм очарована
Relaxed
Свекито днес ми даде да пробвам едно руско кремче за лице, ммм страшно. От makeup го поръчала, много фин към кожата. Хареса ми, определено ще си го поръчам :grinn

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 23:47 от PeKiDi

# 649
Някой има ли мнение за козметичните продукти с марка Agiva?

# 650
Напротив, много е писано за тях, опитайте с търсачката.

# 651

Здравейте,днес както всяка събота ходя на центъра и минавам през superdrug.За показаното на снимката съм дала 8 £ и нещо.Има 2 четки за зъби,Но не се виждат,едната е безплатна.Маските са на тяхната марка,веган и круелти фри,вече пробвах тази с куркума.Хубава е.Мирише хубаво според мен,глината е ок.Пастата за зъби я взимам за 2 път,Но с др.вкус.Хареса ми и тя.
Хубав уикенд

# 652
Напротив, много е писано за тях, опитайте с търсачката.
Благодаря, чела съм много от многото писано.Аз имах предвид, ако някой скоро е купувал някакъв продукт, защото нека не се заблуждаваме, че качеството на един продукт от дадена марка си остава едно и също през годините.

# 653
Аз съм доволна от скрабовете за тяло и лице. Миришат разкошно, кожата остава мекичка, не са обаче супер икономични, но и цената доколкото си спомням не е голяма. Душ геловете от съшата серия също ухаят страхотно, но мирисът не се задържа много по кожата. Издирих и една маска, хвалена по темите-розова, отлепяща се, но не видях кой знае какъв ефект.

# 654
На агива маската за коса с маслина. Много мека става косата и лесна за обработка. В банята става като коприна при отмиването.

# 655
Аз съм доволна от тази мицеларна вода

Взех си от дм сух шампоан на балеа 6в 1 и останах очарована от резултата. Моята коса иначе е мазна на 2рия ден още, но сега пък се зачудих дали е подходящ за честа употреба и дали косата ми няма да спре да расте от него?

П.п Взех и тази маска на балеа, някой с отзиви , още не съм я пробвала?

# 656
  • Пеликания
Явно само моята коса не харесва маската на Агива с маслина Grinning Почти цяла я хвърлих.

# 657
Днес видях в ДМ серия продукти за лице на Агива - мицеларна вода, кремове, маски с розово масло, околоочен крем, но не мога да преценя дали е някаква нова серия.

# 658
Аз не знаех какво е напомпано лице докато не пробвах една маска на Апивита. Е тя ме срази. След нея лицето ми беше меко, пухкаво като на бебе, сияещо все едно съм на 15 години (да се чете младо). Тогава разбрах колко суха и сбръчкана е всъщност кожата ми 😆
Каквото и да ползвате само едно ще ви кажа: "Слагайте слънцезащита!" Слънцето състарява страшно много и никой крем няма да може да върне времето назад ако не си предпазвате лицето от фото стареене. Разбрах го по трудния начин. На 33 съм и съм доста сбръчкана и всичко това, защото мразя слънцезащитните кремове, а седя на слънце особено лятото постоянно. Ако не обичате кремове като мен има стикове, има флуиди, има всичко. Така че съветвам да не гледате само за крем, но и задължително да използвате слънцезащита всекидневно.
Lale_lili кои слънцезащитни продукти би ми препоръчала и бюджетни и не толкова, може на лс. На твоята възраст съм д/г 🤗
Благодаря 💐

# 659
Ето с тези лентички така хубаво, бързо и качествено си изскубнах мустака, че се накефих на макс 🤣 Естествено после налепих пинсетата с малко от лепилото и си оскубах и веждите (косъмчетата залепват и по-лесно се отстраняват). Изтрих си останалата лепкавина с двуфазната почистраща вода за очи на Биотен и си наклепах червенините с малко Пантенол. И сега съм щастлива 😃 Преди ползвах лентички на Евелин, но страшно ги развалиха, направо за ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт