Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 529
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Имате ли впечетления от крема с хиалуронова киселина на Биотен ( gold, нощен)?

Да! Привършвам го и съм сигурна, че ще повторя! Незаменим ми е, един от малкото кремове, които си пасват с всичките ми серуми без да правят т. нар кир ефект.
А с този серум преди крема на сутринта лицето ми е наистина напомпано и меко.

# 631
Благодаря за отговора! От не помня колко години ползвам само Нивеа като крем за лице, но все пак годините вървят и реших, че не е лошо да използвам вече нощен крем с хиалуронова киселина и слънцезащита за през деня ( до сега ползвах само на плажа).
Купих и един СС крем на Биотен, утре ще го изпробвам.
Не знам дали продуктите на Матрикс спадат към евтините козметични продукти, но бих искала да споделя, че си купих от Нотино шампоан и маска на марката и съм доста доволна. Според моята фризьорка са добра марка.

# 632
  • Ланкър, планините Овнерог
Малко спам, ама все ми е било чудно какво ще рече "напомпано" лице? Честно, ако си усетя лицето като напомпано, ще пия противоалергично. В хубавия смисъл какво е усещането?

# 633
Малко спам, ама все ми е било чудно какво ще рече "напомпано" лице? Честно, ако си усетя лицето като напомпано, ще пия противоалергично. В хубавия смисъл какво е усещането?

😄😄

Ами... за мен е някак изпълнено, освежено, сияйно - точно си изглежда напомпано , а не примерно сухо като стафида.

# 634
Аз не знаех какво е напомпано лице докато не пробвах една маска на Апивита. Е тя ме срази. След нея лицето ми беше меко, пухкаво като на бебе, сияещо все едно съм на 15 години (да се чете младо). Тогава разбрах колко суха и сбръчкана е всъщност кожата ми 😆
Каквото и да ползвате само едно ще ви кажа: "Слагайте слънцезащита!" Слънцето състарява страшно много и никой крем няма да може да върне времето назад ако не си предпазвате лицето от фото стареене. Разбрах го по трудния начин. На 33 съм и съм доста сбръчкана и всичко това, защото мразя слънцезащитните кремове, а седя на слънце особено лятото постоянно. Ако не обичате кремове като мен има стикове, има флуиди, има всичко. Така че съветвам да не гледате само за крем, но и задължително да използвате слънцезащита всекидневно.

# 635
Шампоан Сиен в тубичка,кератин нещо си е много хубав.

Дам и балсама го харесвам доста. Както и другата серия в тубичка - с макадамия.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 18:14 от Преслава ♋️

# 636
Сподели коя е маската на Апивита 🙂

# 637
Аз, като човек, който винаги е имал бузи, предпочитам лицето ми да е по-остро и изпито Simple Smile Ако се получи такъв ефект при отслабване (не е задължително, понякога бузите остават), се радвам.

Много съм доволна от това масло за тяло от Лидл:

# 638
Сподели коя е маската на Апивита 🙂
Синята с морска лавандула.

# 639
Аз да попитам, слънцезащитен крем върху другия крем ли се слага и това може ли да попречи на ефекта му?

# 640
Аз да попитам, слънцезащитен крем върху другия крем ли се слага и това може ли да попречи на ефекта му?
Да, върху кремът с грижа за кожата.

# 641
  • Пеликания
Да похваля този CC крем. Много добре се държи на лицето и цял ден не съм лъснала като други такива кремове с фактор.

И да попитам пилинг гела на Revuele течен ли е много? Много трудноуспях да го нанеса. Направо като вода ми идва, нищо общо с гел.

# 642
Препоръчайте ми шампоан или ампули срещу косопад .
По възможност да е наличен в ДМ например .
Благодаря
има един в дм шампоан за коса с едно конче на него около 12 лв е от не го ми се оправи косата но иска постоянство и търпение
Пробвала ли си хининова вода?

# 643
По-течен е гелът на Ревюел, аз го разнесох без проблем, просто слагах отделно на всяка част на лицето по малко, а не като серум наведнъж.

# 644
Може ли препоръка за маска за суха коса?

Агива с маслина е разкошна. Маската Спа мастър с арган, Миосотис също.
При мен тази маска на Агива не дава никакъв ефект Disappointed иначе съм я срещала хвалена тук.
Но моята коса не е много суха де.

Общи условия

Активация на акаунт