Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 64

• 64 533
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
И аз не се харесах с тази серия. Използвах шампоан, от който косата ми ставаше много, много мека и хвърчаща и в същото време стоеше някак суха - не мога да обясня🤷‍♀️😁 Няма да спра да препоръчвам balea professional, пробвай ги.

# 616
Суоч какво е? Thinking драснат на ръка ли? Направо се почувствах спряла... Grinning
Да - swatch, или на окото нанесен.

# 617
Препоръчайте ми шампоан или ампули срещу косопад .
По възможност да е наличен в ДМ например .
Благодаря
има един в дм шампоан за коса с едно конче на него около 12 лв е от не го ми се оправи косата но иска постоянство и търпение

# 618
  • София
Кой евтин шампоан препоръчвате срещу пърхот?

# 619
Здравейте момичета , някоя има ли отзив за този измивен гел . Благодаря ☺

# 620
Има случаи на пърхот, които се лекуват с правилните средства, след което повече не се появява.
Тоест, ако един Низорал подейства добре, не ви и трябва повече евтин вариант за постоянно.
Ако проблемът е хроничен, съм чувала от близка, че ползва маски за коса, които доставят на кожата на скалпа достатъчно хидратация, че да не се бели, но това е само трето мнение, не съм ползвала лично...

# 621
Здравейте момичета , някоя има ли отзив за този измивен гел . Благодаря ☺
Много хубав,харесвам го.

# 622
  • Бургас
И аз го харесвам.

# 623
Относно пърхута. Да, има различни видове такъв. Аз имах периодично с години. Един период има, друг няма и така. Не съм търсила мнение на специалист никога. Ползвала съм и противопърхутни серии, но ефект само временен и незадоволителен. Докато намерих забутан шампоан в шкафа, купуван на промоция заедно с други продукти в комплект.. Е това ми реши проблема и вече 1 година нямам пърхут. Разбира се мия се и с други шампоани, но веднъж седмично задължително си посягам на моя си. И проблем не съм имала. Ето го

# 624

Лидълските са хубави и страшно евтини - 1,99

# 625

Лидълските са хубави и страшно евтини - 1,99

Cien ли се казват? А "нормалните", не за пърхот, дали са хубави? Също на Балеа ме интересува дали има хубави шампоани, че съм в процес на експериментиране и искам да пробвам тези марки. Благодаря!

# 626
  • София
Някой има ли впечатления от автоматичните черни моливи за очи на Еssense?
Оказа се, че е много сложно да получиш поръчката си от сайта на Avon. Поръчах един черен молив за тест, но щяли да ми го доставят след две седмици и не мисля изобщо да се занимавам повече с тях.
Днес гледах в ДМ такъв молив на Еssense, та се чудя дали е плътен и мек за нанасяне на вътрешния клепач...

# 627
  • София
Имам автоматичен молив на Есенс. Цветът е зелен. Много съм доволна. Май се води дълготраен.

# 628
Шампоан Сиен в тубичка,кератин нещо си е много хубав.

# 629
Имате ли впечетления от крема с хиалуронова киселина на Биотен ( gold, нощен)?

Общи условия

Активация на акаунт