Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 675
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София
МamaNaMiro снимките са като от списание! Много красиво и приятно за окото! Изпипана работа! Усет за цветовете имаш! Съчетание, поднасяне на продукта, презентиране... Браво! Hug

Толкова живна темата напоследък! Радвам се!

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 11:51 от kopche

# 556
Seti Beti, ами до колкото помня не съм длъжна да държа собствените си снимки 24 часа тук, нали?

# 557
Seti Beti, ами до колкото помня не съм длъжна да държа собствените си снимки 24 часа тук, нали?

Така е, но пък ако не искате да показвате, по-добре недейте. Това наистина няма смисъл.

# 558
Еее, на MamaNaMiro всичко ѝ отива. Завиждам. Прекрасна мадама.
И аз много се радвам, че темата живна. Какво ви се носи сега за пролетта?

# 559
На мен ми се носят само тези две палитри и от третата цвета долу в дясно върху подвижния клепач, когато ползвам втората. 🙂 Хич нищо шарено не ми се носи.

# 560
Изпипана работа! Усет за цветовете имаш! Съчетание, поднасяне на продукта, презентиране... Браво! Hug

Тя има невероятно око и за цветове и за съчетания на цветове! Браво, Маме

Само аз ли забелязах, че ноктите и са в тон с грима? Simple Smile

# 561
Агентче ти забеляза ,защото сме си друшки и от другата тема 😘😘😘
По въпроса ... всичко ми се носи 😀😀😀Даже утре ще се зацапотя с червен грим...Никога не съм била в червени сенки ... и за мен си е нещо ново 😀😀😀

# 562
Tц... аз имам ужасно досадния навик да забелязвам детайли. Според ММ съм най-отвратително детайлната жена, която познава!
Теб те виждам с нещо такова:

Или:

Или:

Какво ми се носи ли... сега ще си погледна бордовете за визуализация!
(при мен е отвратителен студ!)

PS Абе какво направиха с този Пинтерест... преди си взимах адресите на имиджите директно оттам, сега се опитва да ме прави на идиот и да ме препраща към оригинала в нета.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 18:30 от Agent Provocateur

# 563
Последните 2 грима са точно моите от снимките на Агент. Аз така си се нося, а ми се иска да мога да се гримирам и да пробвам нещо по-колоритно като Ниа, МамаНаМиро, Ариа, ама друг път, като се науча.

# 564
Босилка, техниките си трябва някой да ти ги покаже, аз поне това разбрах. Гледала съм хиляда клипа на еди си кое, но вече като съм го видяла от до си е друго. Абе днес като за последен ден излизам с друго самочувствие от студиото, отделно нали и това, че днес ми се получи уникално Joy

# 565

Така е, но пък ако не искате да показвате, по-добре недейте. Това наистина няма смисъл.
Съгласна съм. Влизам в темата да взимам идеи, ама йок. И какво значение има дали ще те видят 10 човека или 100?

# 566
Взимайте идеи от инстаграм и пинтерест. Това са лични снимки и всеки преценя дали, кога и за колко време ще качи нещо. Качвах преди снимки в друга тема, после съм забравила да ги изтрия и сега като цъкна в гугъл нещо по темите, които съм коментирала със снимки, лъсват ми снимките. Крайно неприятно е и реално не зная дали админ може да ги изтрие дори от мненията ми.

# 567
Админ може да изтрие снимките. Няколко пъти съм забравяла да изтрия моите в 24-часовия период и съм сигнализирала до админ да ги изтрие.

# 568
Ами, да, нормално е да се трият снимките в рамките на 24 часа. Аз лично, когато пускам по тази или други теми, ги махам, защото в крайна сметка не желая да ме разпознава или спира някой непознат в реала с думите "а, ти си тази със снимките" в еди коя си тема.

# 569
  • в 1001-та нощ
Агентче ти забеляза ,защото сме си друшки и от другата тема 😘😘😘
По въпроса ... всичко ми се носи 😀😀😀Даже утре ще се зацапотя с червен грим...Никога не съм била в червени сенки ... и за мен си е нещо ново 😀😀😀

Експериментирай Simple Smile Ще ми е интересно да видя творението Simple Smile Аз също обичам червено във всякаквите му нюанси и топли и студени - към кафеникаво или към лилаво - със зелени очи съм и червеното ги подчертава. Понеже виждам, че носиш и очна линия - Инглот имат много хубава - червено към кафеникаво. Стилът ти е друг - но пък в перспектива можеш да решиш да експериментираш и с очните линии и спирали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт