Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 52 363
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Аз си търся хубава малка палитра, черно-сива гама. Все са част от голяма, пък не ми трябват. Около мен няма големи магазини за проба, та ще е на доверие с качеството. Grinning

# 61
  • в 1001-та нощ
Красавици, моля препоръчайте ми кафява очна линия, ако има възможност цвета да бъде в по-светла гама на кафявото.

DipDown на MAC - от години я ползвам, макар, че в последните години предпочитам цветните, осоено бордо. DipDown е много универсална и мека, като цвят.

# 62
Аз си търся хубава малка палитра, черно-сива гама. Все са част от голяма, пък не ми трябват. Около мен няма големи магазини за проба, та ще е на доверие с качеството. Grinning
Малките сиво-черни палитри не са особено на мода в момента, та вероятно ще ти е трудно да намериш. Не си написала и в какви ценови клас търсиш.
Погледни Революшън - имат какви ли не видове. Тази ми идва на ум на първо четене.

# 63
Есмералда, благодаря. Към среден клас бих се ориентирала, харесват ми палитри на Сефора, Морфи, Colorpop, Beauty bay, ама сега с поръчките не ми се занимава. Grinning
В Лили има Революшън, мога да видя все пак как са като качество, може да ме устройват.

# 64
Виж Colourpop That's taupe и Blowing smoke.

# 65
Blowin smoke изглежда много добре, ама трябва да се поръча от техния сайт.
Имат много красиви палитри, що не ги зареждат из нашите сайтове, ще се купуват определено..

# 66
Преди време, може би три години минаха, си бях купила малка палитра на Сефора, четворка, черно, бяло и сиво.

# 67
  • Варна
Скрит текст:

Днес ще се гримирам за празника семпло и блестящо.
> NYX Lid Lingerie (rose pearl) върху целия клепач.
Докато е още мокро, потупвам с пръсти златен блясък от
> Tarte chrome paint ( top yacht )
Във вътрешния игъл на около добавям бял блестящ пигмент от
> Marsk, беше ми подарен и нямам повече подробности за него.
Завършвам със спирала на Essence
и златист гланц на
> Jouer ( stardust )

# 68
  • Стара Загора
Предвид обстоятелствата няма да съм в червено, че покрай празниците и без това ми омръзна, затова споделям един грим в карамелени нюанси. Но пък аромата и настроението ми за деня са в червено. Heart Exl

Скрит текст:

# 69
Изби рибата! Красавица!!

# 70
Моят грим днес е с Love на Наташа. И нека оценим факта, че за първи път ружът ми се вижда на снимка Joy

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 18:39 от esmeralda23

# 71
Есмералда, Ивче, чудесни сте! Надявам се кризата да е минала и по-често да ни радвате с красоти.

# 72
  • Стара Загора
А, аз си се гримирам почти всеки ден за работа, но последната седмица без никакъв грим на очите заради преглед на очите и разширяване на зеници. Иначе често нямам време сутрин, а и очна линия не слагам много напоследък.
Но не съм загубила мотивация и вдъхновение. 😻

Благодаря ви. ❣️

# 73
  • в 1001-та нощ
Еемералда - любима комбинация е това и за мен, и смела Simple Smile Браво!

# 74
Есмералда, благодаря. Към среден клас бих се ориентирала, харесват ми палитри на Сефора, Морфи, Colorpop, Beauty bay, ама сега с поръчките не ми се занимава. Grinning
В Лили има Революшън, мога да видя все пак как са като качество, може да ме устройват.

Революшън са с много лошо качество!
Есенс са с много по-добро качество, ако се цели този ценови диапазон.
Преди години Шанел имаха сиво-черна четворка от която съм много доволна.
И сега гледам имат подобна:

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 22:06 от Melany99

Общи условия

Активация на акаунт