Модни консултации - 52

• 58 893
  • 813
  •   1
Отговори
# 690
Една намалена Carvella харесах аз.
https://www.shoeaholics.com/bags-accessories/bags/clutch-bags/ga … &gclsrc=aw.ds

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 21:48 от G&B

# 691
Цвета не се връзва със синьото.

# 692
Savova, благодаря за сайта!
Много ми помогна и на мен!

# 693
От показаните чанти никоя не ми хареса за роклята. Според мен чантата не бива да е кой знае какъв акцент. Зависи много и от прическата де. Честно казано аз като си планирам тоалета първо си мисля с каква коса искам да съм и искам ли тя да е звездата на подиума или да е прибрана. При дълга, буйна, поддържана и приведена във форма коса (което между другото ще пасне супер яко на такава романтична рокля) бих свела акцентите до минимум: коса на романтични вълни, дълга, панделката и обувките да са акцент и един сияен грим, нежно лице, евентуално по-пищни обици или други бижута. Фен съм на сваровски и си представям нещо от гламър колекциите им добре. Една такава блинк блинк чанта ще дойде прекалено, даже ще стане кич.

Ако косата е прибрана по някакъв начин и бижутата са ненатрапчиви или изцяло липсват бих си представила чантата да е нещо по-така, но не бих я избрала да е синя. Панделката е достатъчна. Бих избрала обувки и чанта в сребристата гама, може с някое камъче тук там ама да не е натруфено. Изобщо чанта на сватба за мен не бива да е сензацията-по-добре да е косата, роклята, бижутата или някаква хармонична комбинация от тези.

А цветя няма ли да има?

# 694
Това ще е прическата:

За бижута:
Няма да имам колие, защото отпред роклята е затворена. Обеците ще са бели перли (не висящи). Планирам гривна от перли, ама дали не е отживелица ...

Що се касае до чантата - не искам да е синя. А обувките мислех да са бели стилето. Честно казано не ми се дават сууупер много пари за чанта и обувки, защото нито чантата, нито обувките ще ги сложа след това.

А относно букета - още не съм стигнала до тук в планирането. 😀😀😀

# 695
В такъв случай и аз съм за бяло стилето, ще пасне много елегантно, романтично и без безвкусици на избора ти на прическа (много е хубава така с перлите) и бижута. Избери някое съвсем изчистено бяло стилето и според мен ще си страхотна булка. Една синя панделка е достатъчна закачка. Бял изчистен и мъничък клъч е перфектен. Ти трябва да си звездата, не чантата. :Д Тогава и панделката ще е нещо специално, ще хваща погледа, а ти като кукла-мечта, така си те представям по описанието на тоалета ти. В никакъв случай камъни и други блинкове. :Д

# 696
И аз така си го представям! Благодаря ти! ❤

Ще пусна снимка естествено, но ще си почакате. 😀 Датата ще е 28.08 👰💍

Благодаря на всички, които дадоха мнение по казуса ми! 🌷🌷🌷

# 697
Браво! Много ми харесва избора ти и ще си стилна и романтична! : ) Чакаме снимки.

# 698
Анастасия, чудесен избор! Ще си прекрасна нежна булка!

# 699
Супер! И аз мисля, че изборът на бяло стилето и прическата са супер. В такув случай щом обеците ще с атези перлички, можеш да потърсиш клъч с подобни перли или лек подобен оттенък. Ще си супер нежна и романтична булка. Също смятам, че синята панделка е достатъчен акцент. Може да звучи минималистично, но аз бих избрала и букет в бяло – вече вариантите са немалко според вкуса ти за цветя – от бели рози до кремове, момини сълзи, фрезии, бели гербери. Супер булка ще бъдеш!

# 700
И понеже сме на тема сватби:
1. Моята мина, благодаря за идеите, които ми дадохте преди време за връхната дреха.
2. Сега ще съм кума, но има едно голямо но. Булката е решила, че не иска да се жени с булчинска рокля. Купила е къса официална в лилаво и черно. Сигурна съм че ще има какво да кажете по въпроса, но не е това темата на дискусията. Сватбата е май месец. Младоженецът също няма да е с цял костюм. Какво следва да облече кумата на този фон?

# 701
Не зная на каква възраст си, с какво телосложение, какъв стил имаш, но аз бих сложила нещо такова.

# 702
Ето, знаех си, че трябва да попитам тук. Simple Smile Гащеризон дори не ми беше минал през ума - всъщност никога не съм носила, но този е вдъхновение. Heart Eyes

За протокола, 160, 58кг, круша на 30-ина. Умирам за повод да облека дълга елегантна рокля, но ще е нелепо да съм по-официална от булката. Стилове обичам да мешам много.

# 703
Това не изглежда гащеризон, но един цветово координиран сет (блуза и панталон) е добра идея, като този от горната снимка. Може и с пола, ето така:

# 704
Гащеризон е, на Pronovias. А предложеният от теб сет е просто😍😍😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт