Модни консултации - 52

• 58 885
  • 813
  •   1
Отговори
# 705
И аз ще гласувам за гащеризон... дори мога да постна моят мечтан:

И още нещо в този стил:

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 04:40 от Agent Provocateur

# 706
  • Някъде там
И аз съм за гащеризон.
Анастасия, може да погледнеш чантите на dee zee, евтини са и имат сравнително богат избор.

# 707
Не знам с какъв бюджет разполагаш, но виж този:
Отново предложение за гащеризон 🌷

Живот и здраве ако имаме дипломиране и абсловенска съм си го харесала. 😀

# 708
Не энам, аэ не харесвам гащериэони. Приличат ми на overalls на работниците на строежа или които събират боклука. Не ми се обиждайте... гащериэон да, но само ако не прилича на такъв и жената е ултра слаба, а такова нещо не съм срещала на живо до сега.

Бих сложила пола и топ или някоя рокля, която се раэличава от таэи на булката-например в черно, эа да иэпъква тя и да личи, че не аэ съм булка. Или дори някой по-втален костюм,  но там много эависи, эащото на работа ходя с костюми и... всъщност не.

Просто рокля, но черна, сива или друг невэеачен цвят. В никакъв случай бяло или цветове блиэки до лилаво, в никакъв случай и ярки други като жълто, оранжево-явно тя иска да е цветната булка, эвеэдата и гостът трябва да се съобраэи. Също бих била с раэлична от нейната прическа, эащото эаставайки до нея да няма сравнения на коя е по-хубава  :Д примерно ако тя иска да  е с пусната коаа, аэ ще я прибера. Ако тя е с елегантна прибрана прическа-ще я пусна лежерно.

НО това съм аэ-едно мое правило е на такива праэници да уважавам правото на поканилия ме да иэпъква максимално. Като кума бих била прекалено блиэо до булката и бих се съобраэила максимално с нейното право тя да блести, с нейните предпочитания. Бих я питала тя какво мисли също.

# 709
Аз също не бих избрала гащеризон като кума на сватба.
На мнение съм,че те стоят добре на висока и слаба жена (поне 170см). Ако е под този ръст, то тогава обувки с поне 10-12см ток.

По-скоро тук кумата я виждам с рокля в светъл цвят, изчистена и елегантна. Може и сет от пола, панталон, блуза.

# 710
Малко си противореча с предходното мнение, но сега се замислих, че ако булката е в черно, а ти в бяло/екрю/бежово ... отстрани ще изглеждаш булката ти.

# 711
Ами булката да не си е избирала черно. Сега всички гости ли трябва да облекат черно/сиво, та да личи кой какво. То ще заприлича на погребение.

Ще ме прощавате, ама жена решила да облече къса рокля в черно и лилаво на сватбата си не изглежда да е много суетна и да държи на тия изброените работи. Според мене най-добре кумата да я пита.

# 712
Или това е жена, която обича екстравагантността, така че може би няма да има нищо против и гостите й да са екстравагантни и разчупени Simple Smile

# 713
  • София
За гостите, вкл. кумата - всичко друго, но не и бяло.
Аз обожавам гащеризони.

# 714
Булката не беше ли в лилаво или нещо съм спала сутринта докато си пия кафето? :Д эатова предложих черно, эа да иэпъкне тя. Сиво макс или нещо друго убито, но не ярко или бяло, бежаво и т.н.

# 715
Цитирам: "къса официална рокля в лилаво и черно". Има и лилаво, но на мен черното ми се наби в очите като възможно най-нестрандартният цвят за булчинска рокля. Така е решила жената, няма лошо, това си е нейната сватба. Но това не значи, че трябва и всички гости да са в черно/сиво, за да личи коя е булката. Това ми беше мисълта. Според мен в такъв случай само бялото отпада като цвят за тоалета на кумата.

# 716
  • София
Темата стана като с роклята на една дама дето щеше да е гост на бал. Трябва да се облече семпло, за да изпъкне булката. Единственото правило ми е било да не съм в бяло на чужда сватба и до тук.  Облечи се елегантно, красиво, какво ти сметнеш за добре и както се чувстваш удобно. Защо трябва , ако някой е решил да е неглиже примерно да падаме и ние на това ниво. Елегантен гащеризон в екрю или сиво според мен е топ предложение.

# 717
Е хайде сега, нямало нужда. Това е булката все пак и тя си решава бяло ли да носи или лилаво и черно. Според мен човек като е поканен на такова събитие може да иэглежда страхотно и беэ да нахалства да носи цветовете на най-важния човек на мероприятието. Ходила съм на сватби с дрес код дори със эабранени цветове и го раэбирам-все пак винаги има гости, които ходят эаради тържеството, не эаради уважение към младоженците и си настояват на своето...
И не, не е нужно или адекватно човек да ходи като беэдомен, а просто да не преминава една граница. Не може на бал да ходиш с типично абитуркиентскка рокля или на сватба с цветове подобни на булката. Аэ кога и в бяло, и в черно и във всеки друг тоалет да иэглеждам добре, но не всеки ще е адекватен.

# 718
  • в Кошера
evenfall, фактът, че ще кумуваш, би трябвало да означава, че си близка на младоженците.
В този ред на мисли аз бих обсъдила проекто-визията си първо с булката. Уточнявайки поне цвят и стилистика с нея, би било много по-лесно да се спреш на конкретна дреха. Peace

# 719
Благодаря на всички за гледните точки! Преди да ви занимавам с глупости, първо попитах булката - да. На нея не й пука. Както правилно се усетихте, тя не е суетна, не е от тези, които трепетно планират деня си - аз ще го играя и много сватбен агент. Май на мен ми е по-голяма драма да изглеждат както трябва нещата, но събрах хрумки и ви връщам темата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт