Модни консултации - 52

• 58 745
  • 813
  •   1
Отговори
# 780
Нюд ще е много добре!

# 781
  • Mediterraneo
Даже с нюд ще върви повече роклята, отколкото с черни.

# 782
И аз съм като теб, Стрина Калина. Гугъл пространството определя Top Hourglass като пясъчен часовник, но с по надарен бюст.
А и аз съм била винаги така през годините, вечно гърдите ми изпъкваха доста очевадно. По едно време ходих дори прегърбена. Дори да отслабна и той слабее, но запазва пропорциите си да е два пъти по голям за килограмите и височината ми.
Това е още една разновидност на Top Hourglass

# 783
  • Бургас
Шал и тъмни очила, целогодишно!
шалове не нося, но очила и обици винаги.

# 784
И аз без слънчевите очила рядко излизам.
Момичета, харесала съм си една рокля, повод официален не виждам скоро, но все ще намеря къде да я облека при все, че идва лято. И цвета бе много актуален миналата година, но аз много го харесвам, също и дантела обожавам. Е, няма да я нося с отворено деколте! И с какви обувки, сандали ще е си подхожда?

# 785
  • Пловдив
Без слънчеви очила и без часовник не съм аз.

Скрит текст:
Преди години имаше една тема в Клюкарника, в която чрез анкета или просто запитване, не помня точно, се питаше кои са десетте неща, които ще вземете по най- бързия начин със себе си при земетресение или друго бедствие. Е, първите две неща, които ми дойдоха на ум тогава бяха точно очила и часовник 🤣🤣🤣. Защо, по ягодите ще са ми нужни в бункера точно те и до ден днешен не е ясно, но истината е, че дори и през зимата не излизам без очила. Като къртица съм. А часовници нося от първи клас, тогава нямаше мобилни телефони (преди 100 години), а и в родилното и двата пъти раждах с тях 🤦♀, но поне там бях без цайси.

# 786
  • Някъде там
За аксесоарите...
Часовниците са ми мания, всяка година си взимам по няколко нови Flushed.

# 787
Без гармин часовника си не излизам (посочвам марката, за да се придобие представа, че не е някакъв стилен, а напротив - спортен и груб, но го нося заради функционалност, не като моден аксесоар.)
Май друг задължителен аксесоар нямам. Слънчеви очила също гледам да имам винаги, но сега зимата се е случвало да пропусна.

# 788
1. Слънчеви очила.
2. Шал.
3. Часовник.
4. Обици.

# 789
ani_d, рокличката е супер, много хубаво ти стои. С нюд обувки според мен също би било ОК, с черните е много яко.
Pink Dress, пепел от рози, бяло , млечно лилаво като цветове ми хрумват. Сребристо също, но да е по- убито някак...Роклята е доста изпъква, затова обувките трябва да са по- кротки Wink
Шалът май ми е най- любимия аксесоар, слънчеви очила обичам и нося, но мога да ги забравя...Часовници имам 2- стандартен и фитнес гривна. Сега нося нея и ми е криво, че стандартния съм го изоставила Laughing (има сантиментална стойност за мен, а и си го харесвам). Обеци също много харесвам, сдобих се с няколко ръчно направени и толкова си ги обичам, че гледам всеки ден да слагам различни, подбрани цветово с тоалета. Трябва да поръчам още модели и цветове.

# 790
1.Обици
2.Сл.Очила
3.Шал

Чантите не знам дали ги броите за аксесоари, тъй като много често те са ми акцент и придават завършен вид на визията.

# 791
Какви шалове носите през пролетта? Аз шал нося само зимата от онзи тип, които са като одеяло и се увивам.
Когато мине 15° обаче прибирам шаловете. Какви се носят през пролетта като материи да препоръчате нещо и как си ги слагате ми е много любопитно? ❤

# 792
Обеци, халка, пръстен. Часовник.

# 793
Аз не излизам без очила и обеци. Шалове нося пролет, есен и зима. Лятото, ако е по-хладно също, при вечерни излизания, край морето и т.н.
Материи за по-тънки шалове има много, коприна, вискоза, памук, тънък кашмир.
Ето едно клипче с различни начини на носене на шалове:
http://www.highviewart.com/moda/video-25-lesni-nachina-da-nosite … rLr7_VYIndE1dRo_s

# 794
  • някъде под слънцето...
Слънчеви очила и шал.
Слънчевите очила са небходимост.Очите ми са прекалено светли и не се разбират със  светлината.
Обожавам шаловете, колкото по големи, толкова повече ги харесвам
Нося ги целогодишно, а съм на топъл климат.
Лятото нося фини материи изработка.Модал , памук, лен, коприна,  а за по хладните дни кашмир или вълна и всички възможни комбинации между изброените.

Скрит текст:
Примерно това е 100% вълна

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 10:22 от sl

Общи условия

Активация на акаунт