Модни консултации - 52

• 58 743
  • 813
  •   1
Отговори
# 795
Какви шалове носите през пролетта? Аз шал нося само зимата от онзи тип, които са като одеяло и се увивам.
Когато мине 15° обаче прибирам шаловете. Какви се носят през пролетта като материи да препоръчате нещо и как си ги слагате ми е много любопитно? ❤
Памучни шалове нося, всъщност дори ги харесвам много повече от вълнените през зимата. Разбира се, имам копринени и сатенени, но те вече са за определени поводи и/или мероприятия.
Памучните са от този вид:

Много обичам шарени, но с премерени нюанси и продължаващи визията на едноцветни дрехи например, внасяйки индивидуалност.
Обеците са ми голямата страст, но и шалове имам доста. Обичам и тъмни изчистени слънчеви очила като тези:

# 796
Есен-зима не излизам без шал, че и пролет. Любими са ми, имам огромно количество, но всяка година си имам предпочитания.
Лятото при нас е абсурд да сложа шал, ще се сваря.

# 797
Момичета, как ви се струва тази рамка?

# 798
Рамките са много яки, искам много да имам подобни, но не ми отиват чак толкова издължени...
Шалове нося И лятото, тънички, ефирни...е, като ми стане топло махам, но излизам с него. Цветни обичам с едноцветна дреха нагоре. Показаните от и sl и Amphibia са страхотни.

# 799
Страхотни са! Ако и ти отиват на лицето, още по-добре!

# 800
Ако изляза без някое от любимите ми бижута се чувствам гола. Попринцип не съм суеверна, но без бижу имам чувството че ще ми избяга късмета.
Нося всичко - пръстени, гривни и колиета, обици.
Обръщам много внимание на чантата.
За жалост не мога да свикна да нося слънчеви очила, въпреки че имам голямо разнообразие от модели, излизам и или си ги държа вдигнати на главата или ги прибирам след 5 мин в чантата. Просто не мога да свикна, но не спирам да опитвам. Grinning
Същото беше положението и със смарт часовника ми, но ми се налага напоследък и го нося доста по-често.
Помага ми това че си взех най-различни каишки и гривни и го съчетавам с тоалетите. Има някой каишки които са по-елегантни и го възприемам повече.

# 801
Благодаря за мненията, исках да проверя аз ли нещо не съм наред. 😅😅😅 Трябва да си сменя очилата, тези ми харесаха много и ми отиват, но приятелят ми каза, че били някакъв ужас и аз се зачудих повредата в моя телевизор ли е. Ще поръчам тях.
Относно аксесоарите, нося два пръстена всеки ден. Случвало се е да се върна от пътя, защото съм забравила да ги сложа.
И слънчеви очила нося почти постоянно, обожавам ги, мога да си купувам всяка седмица и няма да ми омръзне.

# 802
  • София
След като носих към 10 г дебели пластмасови рамки, нещо ми писнаха. Аз мисля, че "тежат" на лицето и не стоят добре.

# 803
  • Street of Dreams
Нова тема?

# 804
Аз като аксесоари, най-вече обичам да слагам пръстени, както и верижки и колиета, като ги наслагвам с различни дължини. Обици също слагам, но са по принцип малки, та даже си спя с тях доста често.
Много рядко ми се случва и да излезна без да си пръсна малко парфюм. И за да се осигуря да не забравя, си го държа на масичката до външната врата Blush

# 805
Ако говорим и за бижута, аз моите не ги свалям никога, освен когато сменям.
С години на едната ръка съм с халката,а на другата нося друг пръстен. Сменям рядко. С обеци и колиета съм същата.
В последните 2години ми харесва марката Ti Sento Milano и имам и нося техни неща.

# 806
Рамката на Стрина Калина е супер.Имах такава червена,много готина беше,чак ме питаха дали нося диоптър или е за красота.
Взех и подобна на слънчеви очила.

# 807
Рамката на Стрина Калина е супер.Имах такава червена,много готина беше,чак ме питаха дали нося диоптър или е за красота.
Да, супер е и накрая взех друга. 😅😅😅 Така се случва като още трима души кажат, че другата е по-добре.

# 808
О, тази е дори по-хубава! Има закачка с cat-eye, но са по-интересни!
Аз така и не се научих да нося часовник, опитвах, опитвах... харесвам си разни и после си давам сметка, че просто няма да ги нося. Същото и с гривните, харесвам много, но нося почти единствено само тези, които поръчах на приятелка да ми изработи в злато и сребро, като талисманчета са ми и не ги свалям.
Винаги нося обеци и често нося колиета -  с тях експериментирам много, от тънички и елегантни, до супер обемни и шантави.
Шалове много ми се носят и харесвам, но почти винаги изпадам в дилема дали подхожда на всичко останало и накрая нося основнo два, които са скучни. В този копринен шал съм направо влюбена и се чудя от месеци трябва ли ми или не...страшно ми харесва, но и е доста задължаващ 🤔

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 15:54 от tuali

# 809
Скрит текст:
Да, супер е и накрая взех друга. 😅😅😅 Така се случва като още трима души кажат, че другата е по-добре.

Стрина Калина, и тези са хубави, дори повече. Важното е не самата рамка, а как стои на лицето. Има прекрасни и модерни рамки, които стоят като откраднати на даден човек и някои не толкова модерни и карсиви, но пък стоят скякаш носещият ги е роден с тях.
Носи си ги със здраве!

Общи условия

Активация на акаунт