Модни консултации - 52

• 58 982
  • 813
  •   1
Отговори
# 390
Не ти препоръчвам да облечеш роклята на бала и щом си канена като гост според мен трябва да ти пука какво ще си помислят хората эа тоалета ти. Не ти си абитуриентката. С тоэи тоалет определено ще привлечеш много внимание към себе си, особено и ако си хубава, от което иэхождам :Д и после абитуриентката ще ти се сърди (особено ако тя не се чувства по-хубава от теб). Същото е като "на сватба не се ходи с бяла рокля" или с друга прекалено хубава рокля, способна да эасенчва.

Иначе обувките не ми харесват и според мен не си пасват.

# 391
  • Варна
Не ти препоръчвам да облечеш роклята на бала и щом си канена като гост според мен трябва да ти пука какво ще си помислят хората эа тоалета ти. Не ти си абитуриентката. С тоэи тоалет определено ще привлечеш много внимание към себе си, особено и ако си хубава, от което иэхождам. :Д и после абитуриентката ще ти се

# 392
Роклята е чудесна за този повод. Ако не бъде облечена за сватба, кръщене или като гост на изпращане/бал, къде да я носи? Абсурдно е хубаво, младо момиче да се носи като повлекана, за да не "засенчи" някой. Комплексите не бива да се избиват по този начин, със сърдене и цупене. Обличане на красива и официална рокля за подходящ повод, е израз на уважение към домакините и празника им.

# 393
  • София
На сватба не се ходи с Бяла рокля, защото това е традиционно цвета на булката. Но за правило - винаги трябва да изглеждаш по- зле от домакина , не съм чувала. Роклята става за такова събитие, на мен не ми харесва, защото е твърде романтична и момичешка, но сама по себе си е хубава и ако на притежателката ѝ отива , да си я облича смело. За обувките- супер са, но с друг тоалет. Бих заложила на нюд стилето, както писахте вече или нюд сандал с каиши.

# 394
  • Пловдив
Роклята е претрупана с елементи, няма акцент.  Допада ми единствено фризето в горната част, но без дантелата.
  Обувките бяха супер модерни преди три години и въпреки марката им не мисля, че идеята им е да се носят с подобен тип официален тоалет. Освен това са изключително изискващи откъм чанта.
   Бих сменила роклята.

# 395
Какво ви е мнението за тези ранички? Victoria's Secret са. Simple Smile От доста време ми се иска раничка, но все нещо ме спира и не мога да открия "идеалната" за мен Simple Smile

# 396
Много благодаря на всички дами, които се включихте с мнение. Всяко едно ми беше много полезно, за да изчистя съмненията, които имах.
В крайна сметка реших, че това ще бъде роклята за събитието. Тази година ще навърша 22 години и все още ми се носи нещо нежно, романтично и в светъл пастелен цвят. В крайна сметка си се представям така и ще се чувствам добре.
Помислих върху различните коментари и съм съгласна с това че човек не трябва да “изгася своя пламък, за да може друг да свети”. (Разбира се спазвайки някакви граници както към облекло така и към държание, които а не мисля че ще прекрача) Абитурентката не познавам лично,така че не мисля че би се сърдила, а и е красиво момиче, ще изглежда добре.На това събитие ще се запозная за първи път с голяма част от семейството на приятеля ми.
Благодаря на всички за обувките обаче, много се бях фокусирала върху роклята и заради цвета реших че е подходящо без дори да ги облека заедно. Наистина при втория поглед капсите и дантелата се бият много и нямаше да бъде никак удачно.  Пробвах с нюд стилето и много ми харесва.

The Game Аз не робувам на марки и дали и кога нещо е било актуално. В случая обувките не кореспондират на роклята, но ако бяха подходящи това, че не са най-тренди в момента не би ме спряло в никакъв случай.
А и попринцип това е класически модел, иконичен за марката още от 2010. За мен беше най-актуален не преди 3, а преди 5-6 години. А напоследък отново се завръща. Обожавам обувки и чанти и им се радвам дълги години, пазя ги и си ги нося много на всякакви събития.

Lolla От bcbgmaxazria в момента има страхотни намаления и има много други симпатични дрехи.

Съжалявам за дългия пост. Раничките от по-горното мнение ми допадат. В нюд цветове ще се съчетават лесно. А като изработка изглеждат качествени Hug

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 13:33 от Pinki

# 397
Чудесен избор за натЮрела, който вадиш 🙃

# 398
  • Пловдив
Pinki, акцентът на поста ми не беше върху това доколко са актуални обувките, естествено че  това е класически модел и могат да бъдат носени дълго напред във времето. Просто моите лични впечатления от този модел са от преди три години, когато ги видях носени от няколко абитуриентки, къде добре, къде не толкова добре, по мое мнение съчетани. Идеята ми беше да помислиш върху комбинацията с другия основен аксесоар. За мен обувки от подобен клас изискват и чанта с подобно качество и стил.
Носи и чантата и обувките със здраве и удоволствие.

# 399
Pinki, акцентът на поста ми не беше върху това доколко са актуални обувките, естествено че  това е класически модел и могат да бъдат носени дълго напред във времето. Просто моите лични впечатления от този модел са от преди три години, когато ги видях носени от няколко абитуриентки, къде добре, къде не толкова добре, по мое мнение съчетани. Идеята ми беше да помислиш върху комбинацията с другия основен аксесоар. За мен обувки от подобен клас изискват и чанта с подобно качество и стил.
Носи и чантата и обувките със здраве и удоволствие.

Напълно съм съгласна с казаното. 🌷

# 400
  • София
Valentino Rockstud е модел от 2010. Само казвам.

# 401
  • Пловдив
Първата раница ми харесва повече.

# 402
  • Бургас
И на мен първата раница ми харесва повече.

# 403
Супер, е че си решила да се чувстваш добре 💗 🌸 Не се шегувах за роклята на Алеса 😁 за мен е секси и съвсем удачна,с хубаво тяло защо не, това все пак в абитуриентска,в църква не знам да се влиза 🤣🤣
Аз като скоро завършила/5 години/ и ходила на доста балове искам да ви кажа,че тази изчистена рокля е съвсем в норма и не е прекалена,има шокиращи гледки.
А за раничката-страхотен цвят,супер универсален 💗💗 Първата ми харесва повече.

# 404
Здравейте, имам въпрос относно еспадрили на платформа. Имам равни,които много си обичам.но се загледах и в такива на платформа. Та въпроса ми е удобни ли са и като вървиш крака ти плъзга ли се напред или не! Това ми е най-големия проблем с плъзгането на крака напред.

Общи условия

Активация на акаунт