Модни консултации - 52

• 58 985
  • 813
  •   1
Отговори
# 405
Не би трябвало да се плъзгат повече от които и да е сандали. По-големият проблем на този тип подметки е, че нямат никаква еластичност при ходене, ходиш малко като върху тухли.

# 406
Момичета, този тип палто носи ли се сега или е ретро с това закопчаване?
Скрит текст:

# 407
Не е ретро, но не изглежда добре. Втора употреба ли е?

# 408
Да, втора употреба е, сега намерих и реалния му линк в HM.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0626587004.html

# 409
Ако цената е добра и му смениш копчетата с лъскави, ще си е съвсем на мода;)

# 410
Материята изглежда доста кофти, дори и на профи снимката. Кройката и тя хич не е убедителна. За мен е безформено в талията и при яката.
По-добре се откажи, ако е поръчка онлайн. Ако ти харесва на живо, ок.

# 411
  • София
Палтото е демоде.
Еспадрилите имам подобни, нося ги често. Първо, трябва да се внимава с номерацията онлайн. Второ, моите започват да ми убиват след повечко ходене - може би защото подметката тежи.

# 412
Такъв модел еспадрили,според мен, е най-добре да се пробва на живо и да усетиш сама. Като заради подметката при мен дискомфорт се е получавал след час два носене.
Последното лято носих такъв модел, когато исках по-високи еспадрили.Подметката е извита по свода и ми беше пъти по-удобно.

# 413
  • София
Предупреждавам - специално на НМ всички видове еспадрили са огромни. В смисъл 38 отговарят на 40. Но не при всички. Едно към...хикс.

# 414
Ами тези са от един сайт и няма как да ги пробвам а доставката е дълго време. Та проблема при мен е,че понякога в жегите се изпотявам, като всеки нормален човек и краката ми се плъзгат. За това предимно ходя с маратонки, кецове, затворени еспадрили и т.н.
Мислех,че са на принципа,като маратонката щом е права няма плъзгане но все пак не съм сигурна.

# 415
А с маратонки не се ли изпотявате още повече?!?

# 416
Не знам какви обувки носиш, но при мен това запотяване на краката изчезна като спрях да купувам обувки с изкуствени стелки и вътрешност. Крак не ми се е потил вече не помня от колко време. Но сложа ли някой евтинджак, още при пробата усещам мокро. Същото важи и за чорапите.

# 417
Здравейте, имам въпрос относно еспадрили на платформа. Имам равни,които много си обичам.но се загледах и в такива на платформа. Та въпроса ми е удобни ли са и като вървиш крака ти плъзга ли се напред или не! Това ми е най-големия проблем с плъзгането на крака напред.
Такива подметки са крайно неудобни и правят походката все едно си с плоско стъпало.

# 418
Ами аз ходих на лекар защото и ръцете е същото положение. Казаха,че няма да се излекува. Стигнах до там да ми бият  инжекции ботокс. Всичко спира за около 6-7 месеца. Само аз и братовчед ми сме така.
Каквото и да нося ...

Аз съм с плоско стъпало ппц

# 419
Ами аз ходих на лекар защото и ръцете е същото положение. Казаха,че няма да се излекува. Стигнах до там да ми бият  инжекции ботокс. Всичко спира за около 6-7 месеца. Само аз и братовчед ми сме така.
Каквото и да нося ...

Аз съм с плоско стъпало ппц
Хиперхидроза? Знам, че я лекуват също с отстраняване на част от потните жлези с лазер.

Общи условия

Активация на акаунт