Модни консултации - 52

• 58 963
  • 813
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
И за мен това палто е демоде.

# 421
Ами аз ходих на лекар защото и ръцете е същото положение. Казаха,че няма да се излекува. Стигнах до там да ми бият  инжекции ботокс. Всичко спира за около 6-7 месеца. Само аз и братовчед ми сме така.
Каквото и да нося ...

Аз съм с плоско стъпало ппц
Това е по- зле и от плоско стъпало. Представи си да си завържеш по една тухла на всяко стъпало. Ако беше висока подметка с извивка става, но дебела подметка без никаква извивка е направо кошмар за стъпалата и походката.

# 422
  • Street of Dreams
Палтото не е палто, а някаква хибридна връхна дреха. Еластичен материал, от който правят спортни дрехи, ушит като палтенце. Минусите са че изглежда евтино и ще е безформено, плюсовете - че ще е много удобно и леко. За междинен сезон е.

Еспадрилите не мисля че ще са удобни с тези равни подметки, но си зависи и от крака, защото аз съм с твърде извито стъпало. Като гледам могат да се стягат отгоре, което ще предотврати хлъзгането напред, но дали решението е да си набуташ така крачетата към някакви твърди подметки... Сигурно има и по-удобни и по-естетични решения.

# 423
Ще потърся още, ако мерна в някой магазин такива ще ги пробвам да видя как е. Мерси много момичета.
Иначе за това,че премахват потни жлези с лазер не бях чувала. Ще се поразровя, защото с тези инжекции ботокс много боли изключително много.

# 424
  • Mediterraneo
Освен, че изглеждат адски неудобни, показаните еспадрили са и много грозни. Аз обичам еспадрили, но класически

Всичко друго под това име влиза в моята графа "изгъзици".

# 425
  • София
На мен показаните еспадрили ми харесват как изглеждат - на по-дълъг крак с фин глезен биха стояли добре. Палавичък бохо стил имат. Но ми се струват адски неудобни - подметката тежи и не е гъвкава, трябва да ти бъдат точни като ширина иначе... още по-спънато става, връзките на глезена има риск да претриват кожата, освен ако не са много мекички.

# 426
  • София
От дългогодишният ми опит със сандали на платформи /какво да правя, обожавам ги/ положението малко се подобрява от мека стелка и мека подметка. И това по средата трябва да е леко.

# 427
Имам драма. Ще ходя на театър, но преди това разходка и вечеря. Мислех да съм с панталон с ръб и риза, но ми се струва че ще съм овърдресед. (отдавна не съм ходила и чувам че вече е доста "пораспасано" положението с дрескода. Мисля да сменя панталона с индиго скини дънки, ризата остава и да сложа боти на ток. Ето тези, но черни!
Въпроса е :       панталон, риза и офиц. обувки    или:
                 скини дънки, риза и ботите ?

За съжаление няма как да снимам..

# 428
Дънки, риза и боти според мен. Wink

# 429
С ръка на сърце си казвам, че аз бих сложила панталона и едни обувки с ток и остър връх. Отделно небрежни къдрици и едно ярко червило. С тия локдауни на човек вече не му се отдава възможност да се гласи често.
Ех, размечтах се.

# 430
  • София
Имам драма. Ще ходя на театър, но преди това разходка и вечеря. Мислех да съм с панталон с ръб и риза, но ми се струва че ще съм овърдресед. (отдавна не съм ходила и чувам че вече е доста "пораспасано" положението с дрескода. Мисля да сменя панталона с индиго скини дънки, ризата остава и да сложа боти на ток. Ето тези, но черни!
Въпроса е :       панталон, риза и офиц. обувки    или:
                 скини дънки, риза и ботите ?

За съжаление няма как да снимам..
Тръгнах да пиша, да пиша, но се отказах от лирични отклонения - панталон или удобна, елегантна рокля е по-подходящо от дънки.
Овърдресед бяха една компания дами вчера: в ресторант, с вечерни дълги рокли, с голи гърбове, сандали, кокове и професионален грим за 8ми март. Повече бих ги приела в този вид в опера.

# 431
Бих си сложила панталона с ръб. И без това не останаха много поводи човек да се облича за повод. А за театър го смятам дори наложително. Твърде много хора ходят неподходящо облечени на театър. (не казвам, че тъмни скини дънки и риза е неподходящо, но ако имаш идея за нещо по-, бих избрала второто)

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 14:22 от tuali

# 432
И аз съм за по-официални дрехи на такива места. В крайна сметка, театър (пък и при мисълта за дънки на такова място в съзнанието ми изниква бесния поглед на дядо ми, който обожава изкуството и изпада в дива ярост, ако някой е облечен неподходящо на такива места.).

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 18:37 от LesMacarons

# 433
Преди ходехме редовно на опера и балет (минимум два-три пъти в месеца).
Винаги избирах дрехи елегантен стил, който е удобен, с някакъв акцент в аксесоар, но не и в грим.

# 434
Момичета, спешно издирвам отлично ушити официални дамски костюми или поне къси сака, които могат да се пробват някъде на място в София. Цената не е от значение, много ми е важна кройката, добрата изработка и материите. Ще съм благодарна на идеи!

Общи условия

Активация на акаунт