Модни консултации - 52

• 58 960
  • 813
  •   1
Отговори
# 435
Като марка и ако цената наистина не е от эначение: БОСС эа мен имат най-добрите костюми, последвани от Max&CO. и Max Mara. Энам,че има и трите марки в София, но точен адрес не мога да ти кажа, понеже отдавна не живея вече там. Предполагам гугъл ще свърши работа. Но наистина эа мен това е топ качество. п.с. В интернет, поне тук в Германия понякога има големи намаления на босс, които аэ иэкъсо следя, эащото това эа мен е най-добрата марка. Имам доста официални дрехи от нея и не рядко се е случвало сако от 350 евро да падне на цената на 200 примерно. Следи ги, ако си эаинтересована, эаслужава си.

# 436
Момичета, спешно издирвам отлично ушити официални дамски костюми или поне къси сака, които могат да се пробват някъде на място в София. Цената не е от значение, много ми е важна кройката, добрата изработка и материите. Ще съм благодарна на идеи!
Диана Лирот

# 437
  • в Кошера
Босилка, ако не те притесняват прилагателните "офисен" и "по-зрял", спокойно можеш да погледнеш в DiKa, Andrews Ladies.
Иначе - Massimo Dutti.

# 438
Страхотни сте, благодаря за бързата реакция! Heart
Започвам да разглеждам.

# 439
  • БГ
Здравейте, да имате идея коя марка са тези очила ?
Скрит текст:

# 440
Попитай я, може да си каже 😀

# 441
  • БГ
Първо попитах, но не получих отговор и реших да попитам тук Simple Smile

# 442
  • Варна
Първо попитах, но не получих отговор и реших да попитам тук Simple Smile
Заповядай през Гугъл сърч излизат че са Emporio Armani model 4068
https://www.eye-shop.eu/eye-shop/gr/en_products_sun_det/70983/em … 8-sunglasses.html
Ще трябва да си ги издириш тук от оптики или поръчаш онлайн.
П.П Това червеничкото,което се вижда на рамката явно е от верижката,коята ги държи да не се губят не е от модела.

# 443
  • Пловдив
За театъра аз бих отишла с дънки.

# 444
Благодаря ви, момичета! Представлението мина(беше страхотно), сложих както си ми е на сърце панталона, ризата и оф. обувки, нагримирах се, сложих любим парфюм, така или иначе къде ще се фръкцам ей сега като ни затворят пак.
Ииииии бях единствената, абсолютно буквално единствената в залата с панталон. (на почти пълна зала, не ги видях тези 50% заетост на местата, беше много повече със сиг.)  Модата започваше от маратонки и кецове, виснали и разпрани -от тези много накъсаните дънки, през тениски и развлечени пуловери. Остана честно казахо малко втрещена. По време на представлението се чуваше на няколко пъти вайбър и шумкане на пакетчета, светеха фенерчета на тел, и изобщо стана ми много мъчно в какви условия играят актьорите. На кино като съм ходила е било по-тихо и "културно". Доста тъжно.

Както и да е, това няма да ме откаже и следващият път пак ще се спретна Simple Smile

# 445
Не знам защо в залите не вземат да сложат по едно устройство за заглушаване на сигнала на телефоните, че явно Ганьо няма елементарно усещане.

# 446
  • София
Това къде случва? Аз често ходя на театър и да аутфити всякакви, но това с пакетчета и телефони много рядко се е случвало .

У нещо по темата. Купих си такива обувки

Как бихте ги носили, за да не изглеждат вулгарно? За момента идеите са ми само скини дънки с широки ризи.

# 447
Не разбрах от кога класическата обувка на висок ток стана вулгарна...
На мен ми харесват. Да, и с дънки стоят добре.

# 448
Страхотни са! От къде са и каква марка? 😻
Иначе освен с вече споменатите дънки,  бих ги сложила с пола по тялото и отгоре по-широка риза/блуза, (от тези ефирните).

# 449
  • Бургас
Много са хубави обувките.

Общи условия

Активация на акаунт