Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 355
  • 576
  •   1
Отговори
# 105
Да, Елора, аз не съм чак толкова емоционална, карам кола, справям се сама с всякакви битовизми, не се плаша лесно. Бих предпочела той да се наспи за да е адекватен после. Все пак доколкото разбирам той е човекът, който генерира доходите в това семейство. Вие пренебрегвате този факт, но той не е никак маловажен.

Пак казвам, че това съм аз, и аз нямам нужда някой да ме придружава в такъв момент.

Иначе реакцията му е грозна и неадекватна, както и заплахата, че ще си намери любовница, както и вмененият на авторката комплекс за малоценност, че не изкарва пари, както вероятно и много други неща.

Ама кой те пита теб дали си емоционална или не, дали кола караш, моля ти се, не става въпрос нито за тия неща, нито за теб. Какво значение имат тия неща, когато детето ти е болно.

Хора, ок! Проблемът си е в мен. Пък това, че ми е писнало и съм над предела, ще го отдам на хормони...
И в теб, и в него.
След всичко написано от хора да напишеш това е доста инфантилно. Нищо ли не ти присветна в мозъка?

Всичко делим на две също така.

Верно ли?  rotfImbo     rotfImbo     rotfImbo   

И как така ти вика, че пет лева не си изкара,пък сега работиш и делите на две?

Последно ти какво искаш от тая тема?
Да помрънкаш?
Ми помрънка си. Сега какво ще правиш?
Продължаваш да търпиш онова подобие на мъж, отваряш си краката като иска и това е.
Или си намираш някъде достойнството и ставаш наистина силна.

# 106
... какво по- точно искаш да направи мъжа ти, докато седи пред компютъра?
С едната ръка на клавиатурата, а с другата да сготви?...
Ако тя работеше от вкъщи, от нея щеше да се очаква да сготви.
Защо да не го очаква от здрав и прав човек на 40?

# 107
Хора, не знаете страшно много факти. Но аз свикнах с мисълта,че перфектен за мен няма да намеря. И да, просто искам нормално отношение към мен, но парите вирят носа! И също така исках да си сверя часовника с други хора...

# 108
  • София
Ако тя работеше от вкъщи, от нея щеше да се очаква да сготви.
Защо да не го очаква от здрав и прав човек на 40?

Зависи.
Ако работеше нещо, което може да бъде оставено за по- късно, може да се очаква.
Но, ако не може- няма да се очаква.
Нали ти писа, че всеки у вас върши това, което в момента може и иска?

# 109
Ако си от 20-годишна с него, перфектния кога си го търсила?

# 110
А стига бе.
Авторке, задръстена си. Ама не щот не му пускаш, а щот още не си му била шута.
Как пък не му се е паднала жена на тоя, да го вкара в пътя. Баси. И го защитават тука.
Абе жени, вие не си ли цените времето? Труда си не цените ли? Защото къщната работа си е труд по всички параграфи.
Ако работим двамата, значи и двамата ще работим И вкъщи. На вас някой дава ли ви да си седите на дивана, като се приберете? Или запретвате ръкави да оправяте, докато мистър бей си драпа тва, което ще падне, ако си почисти след задника.
Боже, тази тема е по-грозна от темата с аборта. Бляк.

# 111
  • София
Елен, вирят нос за сметка на обичните си ( се предполага) емоционално сакатите хора.
Без подкрепа и без духовна близост трудно се живее, без секс - да.

Но щом за теб идеален няма, няма нужда да питаш колко е часът.

# 112
Кажи  му го на него това. Но тема, която започва с това, че имаш много задачи и заради тях не можеш да се занимаваш със секс с мъжа ти...

# 113
Прозират няколко факта, за мен:

- Той изкарва повече пари, но и ти работиш.
- Не ти стигат. Плащаш заем. Който явно си теглила на твое име или за теб, или за двамата, но е твоя отговорност. Той не го плаща.
- Ти си единствената, която ХОДИ на работа. Изисква приготвяне, обличане, шофиране/возене, работен ден, връщане.
- Ти си единствената, вършеща домакинска работа.
- Ти си единствената, която се грижи за детето.

Защо работиш? След като той изкарва пари? Освен, ако не е за слава. Или мазохизъм.

# 114
  • here and now
Хора, не знаете страшно много факти. Но аз свикнах с мисълта,че перфектен за мен няма да намеря. И да, просто искам нормално отношение към мен, но парите вирят носа! И също така исках да си сверя часовника с други хора...

Надявам се осъзнаваш, че мненията тук са на база на дадените факти, а не на спестените.

# 115
Не е нормално мъж да остави жена си посред нощ да води сама детето им на лекар. Тук не става въпрос кой се е наспал и кой не, нито кой колко пари изкарва. Тук става въпрос за форсмажорна ситуация, свързана със здравето на детето им. Не намирам за нормално да останеш да си спиш спокойно сякаш нищо не се е случило.

# 116
Но заглавието на темата е за секса, не за това че не е реагирал адекватно.
Един вид какво ме занимава сега с тоя секс.

# 117
  • София
Аха, пак стигнахме до биенето на шутове.
То, за това акъл много не се иска.
А, като се изрепчи някоя така, си мисля колко ли са й стъпили на врата?

# 118
Ясно ,че на тоя човек не можеш да разчиташ
Поне гледай да не те забремени с още едно дете.

# 119
АбсурТ, мен ли имаш предвид?
Точно, щото се репча, точно за това не са ми стъпили на врата. Не бих оставила някой така да се държи с мен. Ама аз съм си и цапната в устата, та такива неща неизговорени не ги оставям. От самото начало на връзката обяснявам какво и как очаквам. Та да няма разочаровани, че не искам да търча с парцала по него, че и да си вдигам краката. Колко ли е трудно? Доста повече акъл е нужен за това да знаеш какво искаш и как да го постигнеш, вместо да си трайкаш и после да плачеш по форумите, че не те уважава и се очаква да си машина, докато той ти "помага" вдигайки си краката, докато пускаш прахосмукачка.
Всъщност не, нужно е само самоуважение и достатъчно акъл да проведеш няколко разговора преди да се съберете. И после да държиш на своето.

Общи условия

Активация на акаунт