Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 322
  • 576
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Всичко делим на две? Всичко?
Подозирам, че само разходите, да не му дотежи на господина.

Ами, тя за приходите, преди да напише, че работи и че дори са й вдигнали заплатата, обясняваше как мъжът й бил подмятал, че 5 лева не е изкарала.

Къде е истината?

# 91
Елена, как така си делите сметките на 2, а той си работи значи главно допълнително за себе си докато ти се грижиш за общото дете и общото домакинство....
Сигурно и къщата му само негова ще си е...все едно дете и домакинство нищо работа не са.

Направо се кръстя каква късметлийка ще изляза с ММ, има си кусури ама и котката да се разболее през нощта мога да го събудя за да отидем до клиника.
Същото важи и във обратна посока.

# 92
Жалко, че не правим разлика между смешниците, които работят за смешна заплата и тези, които работят за пари.
Животът до определени години е материален, за след това още никой не се е върнал да каже.

# 93
Всичко делим на две? Всичко?
Подозирам, че само разходите, да не му дотежи на господина.

Ами, тя за приходите, преди да напише, че работи и че дори са й вдигнали заплатата, обясняваше как мъжът й бил подмятал, че 5 лева не е изкарала.

Къде е истината?
Не е отсега ситуацията на авторката.

# 94
  • София
Марианка, не можа ли да заковеш някой с пари, та толкова злост изливаш.
Няма пари на света, които да оправдаят поведението му. Пък ти дано си намериш някой паралия,  та да се успокоиш.

# 95
  • here and now
Секс се отказва не когато си изморена, а когато партньорът ти те кара да се чувстваш зле.
Ако съпруг и баща допринася единствено с левчета и биткойни, по-добре разведени и с издръжка. Поне няма да й се налага и за пениса му да се грижи, освен за всичко останало.

Това е абсолютната истина за мен, другото са оправдания.

Марияна5 , какъв е "келепира", когато тези пари не са общи?
Значи, ще се гърбя аз с всичко за да вади той пари и да си ги харчи за каквото той си ще или да си ги спестява. А после и ще ми се иска секс да правя. Опитам се да си го представя - не става!!!

# 96
  • София

Къде е истината?
Явно работата й не е особено умствено изтощаваща, и едва ли е за някаква сума, а човека е осигурил дом и планира втори - има разлика. Там едва ли  и я та дава 50%.

# 97
Всеки път казвам и  няма да се откажа от това мое твърдение,  парите нямат значение, когато не получаваш отношение. Това е истината.

# 98
Жалко, че не правим разлика между смешниците, които работят за смешна заплата и тези, които работят за пари.
Животът до определени години е материален, за след това още никой не се е върнал да каже.
Жалко, че не си имала щастието да срещнеш качествен мъж, или просто не си го разпознала навреме.

# 99
Мъжът е казал, че 5 лева не е изкарала ПО ИНТЕРНЕТ. Явно да инвестираш в биткойн е супер сериозно занимание.
Плача.

# 100
  • София
И тоя с парите е смешник, ама голям hahaha

# 101
Не ме мисли мен, не бих си и помислила да лежа на тази кълка някой да ми ги изкарва.
Но авторката няма да я приберете у вас, нали?
Мъжът освен са копа не играеше ли на борсите?

# 102
  • София
И тоя с парите е смешник, ама голям hahaha

Не е смешник, но е постъпил като задник, без извинение.
След описанието на случката, друго определение нямам.

# 103
Айде стига с този популизъм и заучени реплики. Защо да я прибираме? Жената работи и е над 30. Ще се оправи и без този. Нищо чудно, ако му каже следващия път да ходи да си търси друга, той да се окаже, че не може без нея.

# 104
  • София
Че тя пари си изкарва и на М-р Крипто му цака за разходите, голям мъжкар, едната му потентност, иначе е емоционален инвалид.

Общи условия

Активация на акаунт