Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 302
  • 576
  •   1
Отговори
# 75
  • София
То па да нямаш право да събудиш златото, сакън!

# 76
  • София
Скрит текст:
Afrodita, първо той спи в отделна стая, а аз със малкия. Не мога да гадая в колко точно часа си в легнал. Второ, по принцип температурата не ме плаши и когато детето ми вдигне такава, аз чакам до 38,5 и не давам нищо. И винаги се разминаване с Панадоли , хексалгиб и подобни. Но откакто се е родил, два пъти е вдигал висока температура. В случая от снощи ме притесни дишането и това , че сърчицето сякаш биеше страхотно бързо. И понеже го забелязвам за първи път се панкьосах и исках просто да го преслушат за да не издивея цяла нощ. Защото аз съм ултра нетърпелива, когато се касае са здравословното състояние на сина ми. Та, това е цялата драма. Не се оплаквам, че съм ходила сама и съм мъкнала детето. По-скоро исках подкрепа. Първо дете ми е и нямам опита и увереността на майките с повече деца .
Реакцията му не ми хареса и то пред детето, че дори се разплака, както му беше недобре.
На колко е това дете, че хем е бебе хем разбира? И защото го мъкнеш в стаята на баща му, нали е зле? Май само пАра да се вдига.

# 77
Анонимен, и защо приемаш да си нагърбена с всичко това, дотолкова, че да не можеш да си поемеш дъх?

₪₪₪ Afrodita ₪₪₪, а ти вярваш ли, че мъж ще остави жена си в тъмницата да обикаля с дете на ръце болници? Ще е ок с това жена му да извика линейка, без да го буди?
Не знам, просто за мен всичко това е абсурдно. На 42 г. съм и не познавам такива двойки, без значение от професия, заетост, натоварване и разпределение на отговорности.

# 78
Сакън я, ще секне златото.
То па да нямаш право да събудиш златото, сакън!

# 79
  • София
Ти вярваш ли, че е било с толкова затруднено дишане или се е задъхало от рев? Ако е било критично е щяла да извика линейка, не да се занимава да буди мъжа си.
Глупости на търкалета!
Разбира се, че ще буди мъжа си, вместо да чака линейка, която в ситуацията в момента, не се знае кога ще успее да дойде!
Ако това е нормалното за теб- да се оправяш сама, когато децата са ти зле, че да не нарушиш покоя на бея, си за съжаление.

# 80
Afrodita, Абе човек, нали ти написах. Дишаше ускорено. От къде да знам нормално ли е? Друг път с температура не е дишал така. Има момент на паника не ми пука някой спи ли, крив ли е и т н. Както се вика "кръв до колене ще газя" щом се отнася до детето ми. И от бърза помощ ми казаха да го увия в студени чаршафи. Пробвам с компрес първо, почна да пищи, да се измъква. Пропуснах да кажа, че нямах нищо за температурата и първо събудих мъжа ми да отиде до аптеката. Отговорът му беше емоционален, но гаден:  да оставя малкия сам в другата стая и да тичам до аптеката, която е чак на центъра. Казах му, че няма как да стане да го оставя сам. После ми вика: ами ще мрем всички...

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 22:28 от elen1990

# 81
Добре де, а в други ситуации как се представя като баща? Грижи ли се, интересува ли се, поне занимава ли се с детето, играе ли си с него, излизате ли заедно по площадки?

# 82
    Афродита, човече аз ходя на работа от една година. Бачкам и дори имам повишение на заплатата, но със заем съм и не е кой знае какво. Всичко делим на две също така.

# 83
    • София
    Всичко делим на две? Всичко?

# 84
    • София
    Къде домакинство, къде среднощна тревога с детето?!

Авторке, големи са ти проблемите, мани секса.

# 85
    • София
    Така, с ченгел ти измъкваме фактите- оказва се, че работиш и ако не копаеш на работа, ми е чудно какво по- точно искаш да направи мъжа ти, докато седи пред компютъра?
    С едната ръка на клавиатурата, а с другата да сготви?
    На нито едно от предложенията, които ти дадохме, не реагира.

Ако искаш да си помрънкаш, кажи.
    Ако искаш да се похвалиш колко е потентен и колко си търсена, пак си кажи.

Най- трудно ми е да симпатизирам на хора, които нито знаят какво искат, нито приемат съвети, въпреки че уж ги търсят.

# 86
    • here and now
      Афродита, човече аз ходя на работа от една година. Бачкам и дори имам повишение на заплатата, но със заем съм и не е кой знае какво. Всичко делим на две също така.
      Не знам дали си задръстена, но яко си се минала с този екземпляр.

# 87
      Всичко делим на две? Всичко?
      Подозирам, че само разходите, да не му дотежи на господина.

# 88
      Е, тя като е уморена

# 89
      • Варна
      Разбира се, че ще събуди мъжа си, това дете да не е само нейно?! На всичко отгоре те такива мъжлета са и нагли, нямат угодия. Ще й се накара, че го е събудила, а ако не, ще й се накара, че не го е събудила.

Наистина яко се е минала. Че и делят... Нали много заможен е тоя, що иска от жена си да делят сметките? Май ще се окаже, че копането на пари удря на камък и мината се е изчерпала. Ужас. И моя бившия не е цвете ама в сравнение с тоя, чак си го искам обратно. Нищо че бачка за едната смешна заплата.

Общи условия

Активация на акаунт