Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 271
  • 576
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Даваме съвети как тя да оптимизира битието, че да сколасва за секса.....

Авторке, така, както са бебетата - бебе, което не пищи не го взимат на ръце.
Писни бе, кажи какво ти е!
Че изтрещяваме всички - чат - пат имаме право.

Само му кажи да не заплашва, че можеш и ти.

# 61
  • София
Хора, ок! Проблемът си е в мен. Пък това, че ми е писнало и съм над предела, ще го отдам на хормони...

Въобще не е в теб проблема, но решението му зависи от теб.
Можеш да вдигаш скандали, да се настройваш срещу него, докато спрете да се понасяте и се разведете.
Можеш да потърсиш решение, като си облекчиш работата максимално, получавайки всякаква помощ от каквото естество се сетиш.
Но, не от него, защото си наясно, че той няма да се промени.
Няма да си смени работата и няма да се обърне на 180 градуса.
Не го познаваш от вчера, за да се заблуждаваш.

# 62
Да, Елора, аз не съм чак толкова емоционална, карам кола, справям се сама с всякакви битовизми, не се плаша лесно. Бих предпочела той да се наспи за да е адекватен после. Все пак доколкото разбирам той е човекът, който генерира доходите в това семейство. Вие пренебрегвате този факт, но той не е никак маловажен.

Пак казвам, че това съм аз, и аз нямам нужда някой да ме придружава в такъв момент.

Иначе реакцията му е грозна и неадекватна, както и заплахата, че ще си намери любовница, както и вмененият на авторката комплекс за малоценност, че не изкарва пари, както вероятно и много други неща.

Когато детето е в критично състояние незнам какво значение има кой носи доходите в семейството. Аз ги нося, но ако не  е до  мен ще види краят.

# 63
Жената е на 32 години, чак сега родила. Работила е поне 10. Сигурно и майчинство има. Защо я изкарахте зависима от него материално?
Не би трябвало...

Според ника.

# 64
Скрит текст:
Авторке, ето моите предложения.
Изчеткваш го, че той затова е мъж- има повече физическа издържливост от теб, затова имаш нужда от помощ.
А, именно:
- де- що роботи за чистене и други домашни дейности, се сетиш
- де- що уреди за готвене ти се мернат пред очите- мултикукъри, тенджери под налягане, фурни с часовници......
- домашна помощничка, за да може да ходиш на фризьор и други манипулации, че да си хубава за него
- всичко това, за да си достатъчно свежа и с желание за секс.

Ако вземе да се опъва, му предложи за проба да се смените един ден, да излиже къщата, да сготви и се занимава с детето, а вечерта ти ще му доставиш всички удоволствия, които дори не се е сетил да си поиска.

ПП. понякога, свръхпотентността е признак на прегряване на нервната система, та можеш да се огледаш за някои билкови капки, които да му капнеш в безалкохолното- за отпускане.

Трейдинга е нещо, което изтощава психически до краен предел. Печелят се пари, но някои хора губят връзка с реалността и не се държат адекватно. Нормално е да се изгуби представа за ден и нощ, особено при криптовалутите почивен ден няма, постоянно трябва да се следят, възможни са резки спадове и покачвания, изобщо е луда работа. Възможно е да му избиват балансите и да отива в тази посока.
За детето е кофти постъпка, зависи до колко е било тежко положението, но в такава ситуация се мобилизираш независимо колко си уморен или скапан. Авторката да си преценя до колко е заинтересован и как се представя като баща.
Ако изкарва достатъчно кинти нека си помислят за чистачка поне, лошото при тази дейност е обаче, че няма постоянни и гаранирани доходи, много лесно се губят големи суми и става лошо. Така че поне аз за момента бих се въздържал от крайни оценки и изказвния.

# 65
Незнам защо повечето жени се вживяват в ролята на детегледачка, секс робиня и домашната прислужница? Това са си обикновени роли в един съвместен живот. Върша всичко това, но не се чувствам като такава. Да,май зависи от отношението на мъжа до теб.
Когато е насила, не са обикновени.
Обикновени (и за двете страни важи) са, когато е доброволно.

# 66
  • София
Хора, ок! Проблемът си е в мен. Пък това, че ми е писнало и съм над предела, ще го отдам на хормони...
На колко е детето? За една температура вдигаш човека спал 1-2часа? Голяма драма. Дали щеше да е много адекватен зад волана? Идвало ти в повече майчинството и готвене/чистене, а него кучета го яли или то неговото не се брои? Ми намери си бачкатор за 800лв. и си работи и ти, па си делете разходите.

# 67
За Т и затруднено дишане, ще си стоите спокойно? Не го вярвам.

# 68
  • София
За Т и затруднено дишане, ще си стоите спокойно? Не го вярвам.
Няма да стоя спокойно, ще си запаля колата и ще го заведа сама. Няма да вдигна човек спал 1-2 чАса в неадекватно състояние, той дори би бил по-опасен. Интересно дамите с мъже на работа или без деца, как се оправят.

# 69
Когато имаш мъж до теб, той дали ще спи спокойно ако ти тръгнеш по нощите по болници?
Моят казва  че НЕ

# 70
  • Варна
Аааа, вдигала съм баща спал два часа. Като не може да кара, карам аз. Той носи детето. Поне това може. Да не говорим, че човек колкото и да е скапан, стисне ли го страх за детето му, намира неподозирани резерви в себе си.

# 71
Когато човек е смазан от живота, т.е. принуден е да се оправя сам, няма избор. Но да сте двама и да си принудена да живееш като самотен родител е недопустимо.

Всичко може да се случи, когато едно дете не може да си поеме въздух. Да се наложи да правиш изкуствено дишане, докато другият шофира, да няма места за паркиране и да слезе единият, докато другият търси място и т.н.
Както казах, аз също работя посред нощта като него, няма такива филми, че мъжът ми е длъжен да чисти, готви, пере и гледа детето сам, камо ли пък когато не може да диша.

# 72
Afrodita, първо той спи в отделна стая, а аз със малкия. Не мога да гадая в колко точно часа си в легнал. Второ, по принцип температурата не ме плаши и когато детето ми вдигне такава, аз чакам до 38,5 и не давам нищо. И винаги се разминаване с Панадоли , хексалгиб и подобни. Но откакто се е родил, два пъти е вдигал висока температура. В случая от снощи ме притесни дишането и това , че сърчицето сякаш биеше страхотно бързо. И понеже го забелязвам за първи път се панкьосах и исках просто да го преслушат за да не издивея цяла нощ. Защото аз съм ултра нетърпелива, когато се касае са здравословното състояние на сина ми. Та, това е цялата драма. Не се оплаквам, че съм ходила сама и съм мъкнала детето. По-скоро исках подкрепа. Първо дете ми е и нямам опита и увереността на майките с повече деца . Реакцията му не ми хареса и то пред детето, че дори се разплака, както му беше недобре.

# 73
Аз имам две малки деца и последното, за което се сещам, е да правя секс. Рядко ми идва желанието, като причините са свързани най-вече с умората и еднообразието в ежедневието ми - чистене, готвене, гледане на деца, разходки и накрая за капак къпане и приспиване на децата. След това едва намирам сили да вляза да се изкъпя и си лягам. Мъжът ми е с много високо либидо, незадоволен е отвсякъде и често се оплаква от това. Но на мен просто не ми идва отвътре, уморена съм от всичко. Искам просто да спя и да имам повече време за себе си. Това е...

# 74
  • София
Когато човек е смазан от живота, т.е. принуден е да се оправя сам, няма избор. Но да сте двама и да си принудена да живееш като самотен родител е недопустимо.

Всичко може да се случи, когато едно дете не може да си поеме въздух. Да се наложи да правиш изкуствено дишане, докато другият шофира, да няма места за паркиране и да слезе единият, докато другият търси място и т.н.
Както казах, аз също работя посред нощта като него, няма такива филми, че мъжът ми е длъжен да чисти, готви, пере и гледа детето сам, камо ли пък когато не може да диша.
Ти вярваш ли, че е било с толкова затруднено дишане или се е задъхало от рев? Ако е било критично е щяла да извика линейка, не да се занимава да буди мъжа си.

Общи условия

Активация на акаунт