Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 405
  • 576
  •   1
Отговори
# 120
  • Mediterraneo
Не е нормално мъж да остави жена си посред нощ да води сама детето им на лекар. Тук не става въпрос кой се е наспал и кой не, нито кой колко пари изкарва. Тук става въпрос за форсмажорна ситуация, свързана със здравето на детето им. Не намирам за нормално да останеш да си спиш спокойно сякаш нищо не се е случило.

Посред нощ не е изобщо водещото на темата, че да го подчертаваш. Детето е вдигнало Т в 5, докато реши да ходи в спешното, да се приготвят, сигурно е станало 6, така че "посред нощ" е преувеличено.
Отделно- ако знам, че ММ по някаква причина си е легнал късно, товаря си детето в колата и той даже няма да разбере, че сме ходили някъде. Като вземат да ми се мъкнат в спешното дете, мама, тати, че и една баба за разкош, ми е много драго. А колко е била форсмажорна ситуацията, не се знае.
Не защитавам мъжа на авторката, не.

# 121
Зависи.
Ако работеше нещо, което може да бъде оставено за по- късно, може да се очаква.
Но, ако не може- няма да се очаква.
Нали ти писа, че всеки у вас върши това, което в момента може и иска?
Това работи, когато и двамата имат желание да участват активно, когато си подреждат ангажиментите, така че да бъдат и родители, и съпрузи, и домакини, и деца на родителите си и т.н. Тогава могат да си позволят живот без много приказки и угоровки.
Когато само той или само тя върши всичко, а другият си измисля какво да прави пред компютъра, докато му се доправи секс е съвсем различно.
Да работи, да поема цялото домакинство, детето, включително в извънредни ситуации като тичане до спешното, не е нормално, без значение от пола.

Тарталета, искаш да кажеш, че ако мъжът ти стане и види, че някое от децата ви е зле и трябва да се ходи до спешното, няма да те събуди?

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 23:36 от Не се сърди, човече

# 122
  • София
Да се добуташ дотам, че да не искаш секс от ангажименти и задачи, трябва добре да си помислиш “ какъв шаран си” и защо си го позволил.

# 123
Хора, не знаете страшно много факти. Но аз свикнах с мисълта,че перфектен за мен няма да намеря. И да, просто искам нормално отношение към мен, но парите вирят носа! И също така исках да си сверя часовника с други хора...

Ми като няма перфектни, ще си седиш, мълчиш, ще отваряш крачката и ще търпиш.
За какво тогава пусна темата, освен да помрънкаш.
Часовника щяла да си сверява. Моля ти се.
Ми пусни го да си хваща любовница. Какво толкова. Не е стока, че да го ревнуваш,нали.
Тамън няма да те закача.
Направо пускай обява с негова снимка в няколко сайта за запознанства, слагай номера и му кажи,че му търсиш любовница и да не те докосва повече.
И по-добре да не те закача, че току виж ти лепнал нещо.

# 124
  • София

Когато само той или само тя върши всичко, а другият си измисля какво да прави пред компютъра, докато му се доправи секс е съвсем различно.

Това е некоректна интерпретация, която до нищо не води.
Имаме точно обратното обяснение- той е вманиачен по правенето на пари, прекарва много часове пред монитора и спи малко.

# 125
  • Варна
Авторке, тоя проблем с неподходящото време за секс, всички сме го имали. Неслучайно мъжете се оплакват, че като се роди детето ги забравяме. Не са машини другите жени, просто не им подмятат за любовници постоянно и спокойно си отказваме, ако нямаме сили. Разбира се, винаги мога да зарежа чистенето в полза на секса, но ти и този лукс май нямаш  -  пак е вероятно да те пратят да си ходиш, ако не е оправено Още от старата ти тема е ясно, че твоят човек е нередовен. Съжалявам, но връзката като цяло не е читава и за една година не сте мръднали ни на йота. На практика си самотна майка със съквартирант. Надявам  се да си постигнала някаква финансова независимост (или поне ред във финансите), защото няма да изкараш дълго в този съюз, а и не бива.

# 126
До 40 години не е станал милионер с биткойн. Няма и да стане! Да се фокусира върху жената и детето по-добре.

# 127
  • here and now
absurT, Забрави да добавиш, че и по секса е вманиачен и за това намира време. За манджа няма обаче.
И като вади много пари, какво ще ги прави, че авторката няма как да изкара толкова, че да плати полвината, ако му се прииска нещо по-луксозно?
Ако тя се вманиачи по нещо, той дали би бил съпричастен?
Ах мамин сладък.

# 128
Еха, каква злоба се излива тук. Има толкова теми за оплаквания, какво ви пречи жената. Снощи е имала спешна ситуация, нека изпусне парата.
Детето най-вероятно е направило псевдо круп - много висока температура, променен глас, лаеща кашлица. Ако е така и й е за първи път - страшно е. Лошото е, че се повтаря, доброто е, че не е опасно, свикваш как да реагираш и с времето минава.
Мъжът й е идиот, ако при такова състояние на детето си е спял сладко сладко.

# 129
Това е некоректна интерпретация, която до нищо не води.
Имаме точно обратното обяснение- той е вманиачен по правенето на пари, прекарва много часове пред монитора и спи малко.
То и тя може да се вманиачи само по нещо, което ѝ е приятно. И кой ще им гледа детето?
В живота не става така така лесно, не сме деца, за да очакваме, че може да правим само 2 любими неща (второто е секса). Още повече, когато си родител. Поемаш си отговорностите и забравяш за оправданията.

Той хем ѝ прехвърля и собствените си отговорности на гърба, хем очаква да има сили за леглото.
А детето расте, това неглижиране все по-осезаемо ще го усеща.

# 130
Е, пък те на акъл са си екстра, събрали са се. Той си мисли, че живота е само две неща, а тя се вълнува задръстена ли е на фона на цялото свлачище отгоре ѝ. Спирам да симпатизирам.

# 131
  • Варна
Абе той вманиачен, седи часове наред на компа ама накрая не стана ясно печели ли ги тия пари, аджеба, или само се опитва. Щото уж биткойни върти, претенции има да се наспива щото е скапан от бач ама на края на месеца чака жена му да поеме половината сметки. Смешник.

# 132
Абе той вманиачен, седи часове наред на компа ама накрая не стана ясно печели ли ги тия пари, аджеба, или само се опитва. Щото уж биткойни върти, претенции има да се наспива щото е скапан от бач ама на края на месеца чака жена му да поеме половината сметки. Смешник.

Много на място го каза. Аз не изкарвам кой знае какви пари, той допринася за 70% от всичко в бюджета. Доманкинската работа се поделя и никой не се мръщи и прави сцени.
След като до сега не са намерили някакъв баланс как тепърва ще го правят не знам. И изобщо що бързате да раждате деца на такива сакън да не ги изтървете? Да плащате половината сметки, да подгъзувате на бея и после да ревете, че и секс искал без да му пука, че вашата основна задача е да сте слугиня?

Авторке, много ниско самочувствие за себе си имаш. Как по-добро от тоя муньо маринкин няма да намериш? Толкова ли се мразиш, че си склонна да търпиш подобно отношение?Ако е така, то не виждам защо изобщо си пуснала темата.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 01:59 от Arielle

# 133
Че ти и сега си самотна майка, само че ако си наистина самотна, ще имаш по-малко за чистене и ще ти е вероятно по-спокойно на душата.
Този заем да не би да си го теглила за общо жилище, а той да е имал парите кеш? В общо жилище ли живеете?
Звучиш финансово зависима или нежелаеща за се лишиш от актив/и, които той осигурява. Иначе не виждам защо търпиш да живееш така. Семейният живот може да е толкова приятно нещо с правилния човек...Че и посреднощ стават, и чините мият, пода чистят, детето гледат...Не го оставят само в другата стая с учестено дишане и Т, за да дремнат. Това направо си звучи като дефиниция на родителско неглижиране, в някои държави може това, че биткойнът стана 40к да му е най-малкият проблем.

# 134
Какви са тези жени, които се лекуват след тежък и изнервен ден с още повече напрежение, вместо интимност с партньора си. Това искам да питам пък аз, не че не знам отговора, но там някъде си го оценила като неуравновесен човека, което на мен лично ми говори много повече от всичко останало, което си обяснила, за да оправдаеш непоносимостта си към него.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт