Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 440
  • 576
  •   1
Отговори
# 210
  • Mediterraneo
Тарталета, искаш да кажеш, че ако мъжът ти стане и види, че някое от децата ви е зле и трябва да се ходи до спешното, няма да те събуди?

Това откъде дойде?! Свободно интерпретираш. Изобщо нищо подобно не съм визирала. Казах обратното- че аз няма да го събудя. Той мен ще ме събуди със сигурност, но в нашето семейство аз решавам каква е спешността на високата температура на детето.

# 211
  • София
Между другото, къщата пак няма да е семейна, а негова.

# 212
Искате отговори? Но на някои въпроси е по-добре човек да отговори на себе си. Авторката сега проглежда. Лесно е било докато са само двамата - той кърти пари, тя върти домакинството. И не тежи. Но идва детето...

"...Разбира се, аз не си мълча и си го соля, но не стигаме до консенсус. Пуста мъжка природа! Мразя я!"

Да - и тя има грешки. Че е искала да е перфектна домакиня, всичко сама да си прави, че се е отдала на детето и всичко освен него не я вълнува. ....
         Различни са, имат различни виждания за живота и семейството. Ако авторката прогледне на време и не се мъчи да го учи, променя, и не поема всичката отговорност на раменете си - ще може да го напусне навреме, да осигури спокоен живот на детето си....
   А ако не поумнее от прочетеното, ....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Редактирах и изтрих голяма част от поста си, след като си спомних старите писания( по-долу някой ги цитира).

Бащата е добър и се радва на детето си, но авторката се опитва с общите пари да издържа и родителите си. Отделно - се е вкопчила в детето и нищо друго не я вълнува - има някакъв психологичен  проблем, за който си трябва специалист.
Иска да я носят на ръчички, както спомена друг, но има много задачи нощем и не може да отдели половин час на мъжа си.
Грохнала горката. Станала по първи петли, накърмила детето, премела двора, отишла за вода, замесила хляба и го опекла. После на Искъра да пере.

# 213
  • София
Между другото, къщата пак няма да е семейна, а негова.
Ами то май тя няма да даде и лев за нея, така че не е много прецакана. Дори сега живее в негов имот и пести от квартира.

# 214
Е, че коя жена не иска да я носят на ръце? Спестявала от квартира. Ами че още малко да вземе да му плаща наем, че живее там с детето им. Нещо семейните отношения са станали много меркантилни.

# 215
  • Тра-ла-ла
Явно затова се е хванала и навремето с него и май е очаквала, че той освен да я залива с пари, няма да мрънка за това, ама не е баш така.
Момичето навсякъде пише, че сама се е издържала от студентка, получавала е 2 стипендии, работила е в началото какво ли не, за да има някакви пари, помагала е и помага на роднините, после е започнала хубава работа. Сега има и повишение. Не стои да чепка вълна и да чака наготово, не върти като някоя кифла по молчета и маникюрчета.

Той от друга страна явно постоянно я мачка, че тя няма финансов принос към грандоманските му мечти, които са си лично негови и не я е питал иска ли, не иска ли. Втора къща да имат, а иначе всичко се делка и пише в google sheets. Купувал всякави неща, но да подчертаем дебело - за общо ползване. Общо взето човекът си е я взел от малка, за да си я моделира. Някоя да го обгрижва, да му дава секс при поискване...и да не забравяме - с голям зор се навил на дете (влязъл във връзка на 30г, станал баща на 37г). Сакън да не му се развали дзена. Реално той си води собствен самостоятелен живот, а авторката е притурка.

Цитат
Искам да кажа, че ми е давал пари само за неща, които в бъдеще биха донесли доход. Във всичко той търси бъдеща полза.
Цитат
Казал, ми е , че не иска жена да му изяжда парите.
Цитат
Казал ми е,ако имам пари да си взимам каквото искам, само да не го засегне по някакъв начин в бъдещ период
Цитат
Знаете колко недостатъчно е майчинството през втората година,затова мъжът ми ми даваше още 400 лв. ....Сега постоянно ми мрънка, че ме издържа. Всичко се дели на две.
Цитат
Правя всичко възможно да не го товаря и затова чакам да започна работа, но, Бога ми, изкарах си майчинството с притеснения за пари, вместо да ми осигури спокойствие...

# 216
  • София
Е, че коя жена не иска да я носят на ръце? Спестявала от квартира. Ами че още малко да вземе да му плаща наем, че живее там с детето им. Нещо семейните отношения са станали много меркантилни.
Еми не че нещо, ама по написаното от нея човека е осигурил жилище, иска още 1, издържа я и детето, ама искал и тя да дава по някой лев поне за храна и сметки, то за друго не й остава. Мацката май иска само той да плаща всичко, ако може и нейните заеми и разходи (извънсемейните) да плаща, а тя да си върти черпака, да си гледа детето от което е обсебена и ако може да не я закача за секс.

# 217
  • Варна
Да, сетих се за темата. Боклук с пари. А тя седи с него толкоз години, че и дете му ражда. И аз спирам.

# 218
Издържа жена си и собственото си дете. Доколкото разбрахме тя внася пари в семейния бюджет, не е като да чака на готово. Отделно шета, готви и се грижи за детето, на което той отделя 15-20 Мин на ден. Грижите му по това дете не свършват с "ето ти тези пари".
Само не ми казвайте, че това е ролята на мъжа - да носи повече пари от жената, да иска само секс и да не прави нищо повече.

# 219
А това, че изнася пари от същия този семеен бюджет, за да поддържа родата?

# 220
А ти ако имаш болен баща, ще го оставиш на произвола на съдбата ли?

# 221
Да обърнем ситуацията? Той дава пари на майка си, това ужасно чудовище?
Гледай какво става тогава. Зарежи го, бягай с 300, той си има семейство и това сте вие с децата, така ви ощетява? Такива теми тук не са една и две.

# 222
Семейството не е само дивиденти да прибираш, а основно задължения към останалите членове и членки. Не е ООД, нито ЕООД.

# 223
  • София
Е, хайде да не сгъстяваме толкова краските- прекарват заедно тримата 15- 20 минути, което не означава че поотделно не прекарва с жена си и детето си по повече.
Тя го пише- благодари й винаги за вкусната храна и й прави масажи,  както и тя на него.
И да, вдига скандал той, когато тя натика черни и бели дрехи в пералнята.
Ами, аз също бих вдигнала скандал, защото излизат от нея в онзи неповторим сивкав цвят, който само циганското пране по оградите има.

# 224
  • София
Ако човек има дете от някой с такова заболяване в рода (което може да се предава по наследство на поколението), значи... много го обича.
Joy Ох, не....как успя баш за това да се хванеш, за да оправдаеш колко мъжът обича авторката....

Общи условия

Активация на акаунт