Имам много задачи и му отказвам секс- - задръстена ли съм

• 22 346
  • 576
  •   1
Отговори
# 300
И аз чак се зачудих колко от адвокатките му тук биха го, хм, пожелали? Че него и с китка да го замеряш е грехота. Или о, пари имал и както казаха вече мъжете в темата - лесно е, лягаш и отваряш ... за 5 мин. е готов, кво толкова?!

# 301
  • София
Никоя няма да си го вземе дома, само пушилка вдигат от скука.

# 302
  • София
Никой не спори, че дали е или не е цвете и как можело било да го харесва.

Ами точно това казахме! Че НЕ ГО харесва! Без да оценяме, добро ли е лошо ли е.

И след като не го харесва, да се разделят, с 200, с 300, със светлинна скорост.
Никой не е твърдял, че е богат, че е заслужил, че е много добър.

В крайна сметка, като не е добър баща, вие какво конкретно предложихте?
Освен да се разделят, не виждам какво друго.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 21:24 от bubanka

# 303
А каква е темата ?
Авторката си е отговорила още в заглавието.
Темата е само за мрънкане, съвети не се търсят. Само подкрепа. Която тя обилно получи.
Задръстена ли е ? Не , не  е. Не понася партньора си.
Щом най - голямата и болка е дали е задръстена... значи други проблеми няма.

# 304
  • София
Тя си го харесва, идеални са си Laughing

# 305
А каква е темата ?
Темата е само за мрънкане, съвети не се търсят. Само подкрепа. Която тя обилно получи.
Не понасяла партньора си... къде тук виждате партньорство?

# 306
Не разбирам защо искате да подтикнете жената към лоши, неподходящи  за момента избори.
Знаем, че всички тук са бойни амазонки, идеално справящи се с живота.
Явно за вас няма болести на този свят.
Това не към потребителките на форума.

# 307
Защото не ще да пусне клона, затова. Хем иска да се облагодетелства от високите му доходи, от стабилността и сигурността, която такъв мъж предоставя, хем не иска да бъдат интимни, щото явно не може да го гледа.

Аз я разбирам, и аз не мога да правя секс насила. Обаче на мен не ми се налага, защото така съм си постелила. А тя къде да мръдне в нейната ситуация. И си измисля причини да го очерня, че да си оправдае нежеланието. Рядко съм на страната на мъжа, но тук виждам претенции, фасони и недекватност от страна на жената.
И както Марияна правилно посочи - един мъж, който много се е набутал.

# 308
Не разбирам защо искате да подтикнете жената към лоши, неподходящи  за момента избори.
Знаем, че всички тук са бойни амазонки, идеално справящи се с живота.
Явно за вас няма болести на този свят.
Това не към потребителките на форума.
Ами Вие точно във форума пишете, кой друг освен потребителските да прочете поста Ви?

# 309
Тя няма да го /на/пусне, че друга да го взима. Може да не ѝ трябва такъв фототапет в хола, но и сама каза, че по-хубав няма да намери. Пък и течението сегашните 30 годишни да се вайкат, че любовния живот им свършва, съвсем утежнява обстоятелствата. Принцовете само по веднъж идват, макар и жаби.

# 310
А каква е темата ?
Не понасяла партньора си... къде тук виждате партньорство?
А какъв е изходът от ситуацията ?
Съпричастност изобщо не и решава проблема, а засилва още повече негативизма.
С  подстрекаване на една уязвима жена към още по- драстично противопоставяне, в нейната ситуация, изобщо не е ок за нея.
Да бъде честна и да му каже  - не искам да правим секс, вместо да лавира денонощно , защото това нейното е бягство и лъжа / самозаблуда/ и ще търсят решения. Така не може да продължава една връзка, болестно е и за двете страни.

# 311
  • София
Тя няма да го /на/пусне, че друга да го взима. Може да не ѝ трябва такъв фототапет в хола, но и сама каза, че по-хубав няма да намери. Пък и течението сегашните 30 годишни да се вайкат, че любовния живот им свършва, съвсем утежнява обстоятелствата. Принцовете само по веднъж идват, макар и жаби.
Напротив! Не четеш достатъчно в темите!
30 годишната жена е "машина". Тя тепърва влиза в най-силната си сексуалност и заслужава най-доброто. Най-добре мъже на по 20 години.
А 40 годишен мъж, той взел-дал, вече не му става и не го искат нито 30 годишните, нито 50 годишните.

Странно защо, обаче, сега в тази тема, няма съвети жената да го напусне.
Той такъв, той онакъв, а не може да се вземе решение.

# 312
  • София
Танграта, нещо лично като да си засегнат, а?

Няма съвети бягай, защото са си лика- прилика, идеални един за друг.

# 313
  • София
Аз нямам нищо общо с нито един от 2та образа, дори и частично. Нито бих имал вземане даване с дори частично такива характери. Няма как да съм засегнат лично.
Засяга ме несправедливостта, необективността, нелогичността, където и да я видя. Независимо на каква тематика.

В далечното минало може и да съм имал нещо подобно, но за щастие за кратко и без последствия. Освен, че си научих урока за цял живот. Уж.

# 314
  • София
30- сет годишните са си топ, не знам какво се пенявиш тогаз Laughing

Иначе са си паснали, 10 гидини са това. Ще мрънка авторката, ще изпусне парата и ще иде да къпе детето.

Общи условия

Активация на акаунт