Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 8

• 64 637
  • 886
  •   1
Отговори
# 285
До сега не съм намерила друг като Сенсидерма аз. Заслужава си цената, макар че факт 20гр са си малко количество.

# 286
Здравейте,намерих тази тема защото се чудих как да започна с използването на ретинола поръчах си от the ordinary 1%retinol ,четох малко от темата и разбрах че не е безвредно .Ще се радвам да ми препоръчате някаква схема за използването му

# 287
Почни с гранактив ретиноид 2% и като посвикнеш, въвеждай ретинола плавно, примерно 1-2 пъти на седмица слагай ретинола и внимавай. Аз лично си докарах ретинолово изгаряне и вече четвърти месец боря последици. Силен ретинола си взела като за начало. Ретиноид и ретинол не се използват в една рутина също.

# 288
Гледах едно видео където се обяснява,че има различни видове пигментации.Има и от дехидратиране на кожата.За първи път чувам,но явно може да се промени цвета на кожата при изсушаване.При положение,че няма слънце и съм с 50 фактор съм склонна да мисля,че е от това.Знам ли...Дано не се получи уж за по-добро пък...

# 289
Момичета, от къде закупувате Бепантен Сенсидерм. Изключително кремче, но идва доста скъпо в БГ. 20 гр./13 лв., а бързо свършва. Някой може ли да предложи по-бюджетна алтернатива с това качество?

Може ли и малко инфо за тези, които са нарушили кожната си бариера колко време им отне да я възстановят и как точно са процедирали?

И само да коментирам поста относно връзката третиноин-смаляване на носа или загуба на подкожна мазнина - разбрахте ли нещо от приложения снимков материал? Аз - НЕ! А относно носа се развеселих, това е несериозно.
На снимките много ясно се вижда, че преди е имала бузи, а след това са станали доста хлътнали.
За носа, естествено, че не се смалява костта, а се има предвид месестата част/хрущяла.

Аз намерих това, като търсех дали би помогнало при целулит, щом помага за изграждането на колаген.

# 290
На снимките на кой?

# 291
За ейтова ставаше въпрос. Като се кликне на снимката излиза цялата. https://www.realself.com/question/atlanta-la-retin-a-cause-fat-loss-please-answer

# 292
  • пустинята Гоби
Ами тя тази снимка показва точно обратното - вдлъбнатите места са се запълнили. Освен, ако първите снимки не са след, а последните преди. То с такова качество е всичко и така е обяснено, че...

# 293
Първите са след, вторите са преди... честно казано, мисля, че аз забелязах нещо подобно в долната част на бузите ми, но не съм го отдавала на това, обаче някакси ми се струва нереално от 4 месеца третиноин да уцеля всички обратни ефекти...

# 294
Здравейте! Вчера получих това от Гърция.

Днес го започнах. Първо измих с почистващ балсам на Клиник. После с пяна на Галеник. Хидратиращ крем на Нютроджина и накрая трет-гелчето. Засега ще го ползвам веднъж в седмицата -вечер.

# 295
Мазен ли е кремът?

# 296
То е по-скоро гел. Доста лесно го нанесох. Но понеже ми е за пръв път и май сложих повечко. Иначе ме матира веднага, без да ме пресушава, а след няколко часа имах леко лъщене, но може да е от това, че понамазах доста. Ще кажа пак другата седмица, ще му обърна повече внимание.

# 297
Каква црна е в Гърция?

# 298
Само да отбележа, че това е изотретиноин, не третиноин. Не са едно и също вещество впреки близките имена.

# 299
Само да отбележа, че това е изотретиноин, не третиноин. Не са едно и също вещество впреки близките имена.
Хубаво,че каза.Не го загледах

Общи условия

Активация на акаунт