Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 8

• 61 964
  • 886
  •   1
Отговори
# 855
На Балеа има хубав, чист вазелин. https://www.dm.de/balea-vaseline-p4058172778360.html

# 856
  • Бургас/Пз
Здравейте, момичета Simple Smile
Отскоро започнах да ползвам третиноин. Все още само 2 пъти седмично, защото искам да видя как ще го приеме кожата ми и дали няма да има някаква неприятна реакция. Според вас мога ли успоредно с него да ползвам избелващия крем против петна на Биодерма

Ето това е съставът му

# 857
Не, не е препоръчително в една рутина.
Нека има 2-3 дни разлика между тях.

# 858
  • Бургас/Пз
Не, не е препоръчително в една рутина.
Нека има 2-3 дни разлика между тях.
Много благодаря

# 859
Хора дайте някакъв хубав подхранващ,успокояващ крем -нещо ми се възпали кожата на лицето и ми щипе от всичко ,не мисля ,че е свързано с трета ,понеже го мажа от три години и не ми се е случвало ..

# 860
Хора дайте някакъв хубав подхранващ,успокояващ крем -нещо ми се възпали кожата на лицето и ми щипе от всичко ,не мисля ,че е свързано с трета ,понеже го мажа от три години и не ми се е случвало ..

Cera Ve, засега при мен е най-добрия бариерен крем, на който съм попаднала.

# 861
За мен е на Авино с овес.

# 862
  • волно калдъръмче
Пристрастих се към това

# 863
  • пустинята Гоби
Продуктите на Holika с алое са много яки.

# 864
Аз, след година, го спрях. Изсушава и без това сухата ми кожа, появиха се капиляри и въпреки слънцезащитния крем, още петна, да не говорим,че слагането на маска забърсва и слънцезащитата.Благодаря, ама по-добре да си ходя с бръчките.

# 865
  • волно калдъръмче
Аз, след година, го спрях. Изсушава и без това сухата ми кожа, появиха се капиляри и въпреки слънцезащитния крем, още петна, да не говорим,че слагането на маска забърсва и слънцезащитата.Благодаря, ама по-добре да си ходя с бръчките.
На мен слънцезащитата ми изсушава много. И аз бях на път да се откажа, но с подходящи серуми и кремове оправям сухотата. Особено кожата под очите ми беше като нацепена, а по скулите като изгорена от слънце. Усетя ли дискомфорт, спирам Трета и почвам да подхранвам. След два-три дне се връщам пак на него.

# 866
Някой би ли снимал консистенцията на Acnelyse или другите третиноини, които ползвате? Или да сравните с нещо?

# 867
Консистенцията е мека, жълта на цвят, непрозрачна, лесно нанасяща се, но не много хлъзгава. При размазване попива без да оставя мазен или сочен филм. Попива бързо до сухо.
Аирол е същата с почти същия жълт цвят, но като се размазва е някак по-сух в сравнение с Акнелиз.

# 868

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5. Не е скъп, около 14 лв. е.

# 869
  • София
Някой би ли снимал консистенцията на Acnelyse или другите третиноини, които ползвате? Или да сравните с нещо?
Retino A на  Johnson& Johnson е третиноина, който използвам. Перлено бял на цвят, размазва се много леко,  все едно е хидратиращ  и много бързо попива, не оставя мазен слой.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 18:22 от Bobka

Общи условия

Активация на акаунт