Отговори
# 630
Мюжгян, която донякъде е причина да вкара съпруга си и леля си в гроба дава ъкъл на Юмит! Хайде сега ме опонирайте. Това е мое мнение и на никого няма да се сърдя, ако мисли различно. Да, съжалявам я, съдбата и е трагична, но вместо да я приеме и продължи живота си с това, което има , все е с рогата напред. А и Юмит същата, че и на квадрат.

# 631
Шермин и Фюсюн не излъгаха.
Шермин за малко закъсня да види Юмит и Севда пред болницата и сега се чуди коя е Айла.

# 632
Аз не съм казала, че са излъгали, казвам, че Лютвие е подготвена що за стока е Мюжгян и я наблюдава изкъсо.

# 633
Лучия, може и да греша, но онзи мъж в Германия каза, че Фикрет и Юмит били двойка. Но, Фикрет беше беше в Адана месеци преди да се появи Юмит. После каза на Фекели, че обича Мюжгян, а представи Юмит като позната. Т.е. Фекели мисли, че Фикрет и Юмит са скъсали; за отмъщението не знае, че и Юмит е включена.
И ако са скъсали и Юмит не беше свързана с отмъщението, какво ще да прави Фикрет у тях...и как точно Фекели да ходи да го търси там. Под какъв предлог?

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 23:11 от dana78

# 634
Ясно е, че се крие и като помисли къде - или при Бахтияр, или при Юмит.

# 635
Може да си е наел къща под фалшиво име. Бяхтияр може да не иска да се замесва - Фекели го предупреди веднъж. А Юмит - нея под какъв предлог ще я проверява. За нас има повод, но за Фекели? Той Фикрет щеше и да се скрие. Но, наистина, Фекели трябваше да иде да провери все пак или да сложи човек да следи конака. Тук съм съгласна.
Той и Демир знае, че Фикрет е тук някъде. Да уведоми полицията. Да сложи въоражени хора да пазят конака му.
Пипилота Hands Plus1

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 23:57 от dana78

# 636
Единствената охрана я сложи Хюнкар. Кучето гони Гаффур, а Фикрет ошета конака и не го надуши.

# 637
Вай бе, няма да е сън.

# 638
Да, толкова е неправдоподобно, че изглежда като сън. Как ще ме убедят в такъв обрат в поведението и на Демир, и на Фекели.
Информацията /непотвърдена/ за Керем Алъшък беше, че ще напусне сериала в края на сезона.

# 639
Гафур изигра театро - конака чак горял, всичко горяло...само дето стресира хората. Това, което направи Фикрет, го направи и Хамине, ама тогава малкият Аднан щеше да пострада.
Това е инсценировка. Фекели и Демир имат план. Smirk Не се държаха съвсем според характерите си. Особено Фекели. Нали някой позвъни вечерта. Бил е Демир. Така ще накарат Фикрет да дойде в моргата или болницата. Или Демир ще стане мишена, но подготвена мишена и капанът ще щракне.

# 640
План, а кръвта откъде Joy

# 641
Да, Дана, може и да е инсценировка, за да излезе Фекели на светло. Наистина за една конюшня да убие човек, много идва на драгия зрител.

# 642
Постановка е! Вечерта още, след въпроса" Как ще помогнем на Фикрет?" някой му се обади по телефона на Фекели, според мен Демир. И са се наговорили да направят всичко това. И скандала на площада и стрелбата после. Целта е повече хора да видят, за да изкарат Фикрет от дупката, където се крие. Физиономията на Демир го подсказва. Не беше изобщо ядосан. Прекалено спокойно и хладнокръвно извърши всичко. Интересно , Фекели с бронежилетка ли е или какво? Head Band Hushed

# 643
Демир е добър стрелец. Стрелял е встрани. Патроните бяха истински. Фекели може би е имал в ръката си балон с боя, така или иначе стиска в ръка броеницата си, която има сребърна висулка или нещо подобно и така ще спука балона. Или първият патрон да е бил халостен патрон, но това не обяснява кръвта/боята. Но, кръвта/боята се появи преди Фекели да вдигне ръка към раната...тук се чудя. И изстрелът е в сърцето - няма оцеляване след това. Това е план, със сигурност. Ще е интересно да видим, как са го измислили.

# 644
Оффф, стана като на кино. Joy
Та каква беше 40-годишната тайна, някой разбра ли?

Общи условия

Активация на акаунт