Отговори
# 660
Снимки за 93 еп.:

# 661
Привет!
Ваня, благодаря! Flowers Bouquet

Още снимки и озет - еп. 93

Ето я и жена му, сигурно и деца има. Не се проверява в общината, а на място в селото му - грешка не само на Четин.

Има едно изречение с два различни превода - болднато е. Не съм изненадана от Юмит - предположих, че ще опита друго - направила го е. "Не е видяла" катастрофата със Зюлейха. И защо е хукнала пак към конака Rage
A Севда си трае за снимките. Демир дали ще разбере, че тя ги е получила.

Цитат
Кровь за кровь, смерть за смерть!»

Демир выстрелил в Фекели! Что же будет теперь?

Новость о том, что Демир застрелил Фекели, падает на Чукурова как бомба! Зулейха, которая стала свидетелем разговоров на базаре, делает все, чтобы найти Демира, но она никак не может найти ни его, ни Фекели!

Когда новости доходят до больницы, Умит бежит к Фикрету, чтобы потребовать с него объяснений. В больнице же все обсуждают, что Фекели так и не появился там. Мюжгян также бежит домой!

Демир злится на Умит из-за фото, которые та тайно сделала и отправила Зулейхе. Умит же пытается доказать ему, что она не знала, что их фотографировали, что эти фото отправили ей и теперь она очень боится. Зулейха старается все делать так, чтобы Демир видел, что она попрежнему его любит. /А Зулейха пытается убедиться в том, что она любит Демира так же, как он любит ее/ Но разговоры Зулейхи об отношениях, о любви, начинают пугать Демира.

Шермин начинает подозревать Севду, но ее никто не слушает.

Севда, которую отпустили домой из больницы продолжает вести себя очень странно. Она уходит из дома рано утром, а когда возвращается говорит всем что все в порядке. Шермин рассказывает об увиденном в больнице, но, опять же, ей никто не верит. Севда же каждый раз продолжает ездить к Умит, пытаясь доказать ей, что она не бросала ее, что ее отобрали. Она добивается этого, но им будет очень сложно наладить отношения между матерью и дочерью. Севда теперь попытается защитить свою дочь и не вызвать подозрения у Демира и Зулейхи.

Фикрет и Умит теперь находятся на иной стадии войны!

Тот факт, что фотографии не развели Зулейху и Демира, разрушают Умит. Фикрет же стал более агрессивным. Он обвиняет Умит в том, что она влюбилась в Демира и не сдержала своего обещания в мести!

Однако и Фикрет не совсем содержал своё слово. Он также влюбился. Среди всего этого хаоса, он наконец-то примиряется с Мюжгян.

Фадик наконец-то выходит замуж!

Когда документы наконец-то готовы, Фадик и Рашит не хотят больше ждать. Никому не сообщая, они идут в муниципалитет и женятся. Но без праздника никто не собирается отдавать Фадик мужу. Вечером в особняке проводится свадьба с большой подготовкой. На свадьбе никто не ожидает неприятных сюрпризов, но все прихот гость, который потрясёт всех!

До какого состояния Умит может дойти из-за своей любви?

Тот факт, что Зулейха не отказывается от Демира, и сам Демир в очередной раз идёт против Умит, приведёт девушку в ярость! Когда Мюжгян говорит, что Зулейха всегда на стороне победителей, она решает сесть в свою машину и поехать на ферму. Однако, идя полным ходом, он становится свидетелем аварии! Ее глаза настолько потемнели, что она даже забывает, что является врачом, и решает «не замечать» этот несчастный случай!

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 18:55 от LU4IQ

# 662
Hug Благодаря за коментарите, снимките и озета! Heart Надявам се катастрофата на Зюлейха да не е в края на епизода.

# 663
Лучия, благодаря за снимките и озета.Flowers Bouquet

93 еп. фрагман 2:
https://twitter.com/i/status/1384896188424523777
рус. суб.:
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456245894%2F60e978503b7d … pl_wall_-46308288

Дали Зюлейха нарочно не се блъска в дървото?

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 19:41 от vanja@

# 664
Май ще е в края, те обичат такива драматични финали на епизодите. Simple Smile
Цитат
Демир злится на Умит из-за фото, которые та тайно сделала и отправила Зулейхе. Умит же пытается доказать ему, что она не знала, что их фотографировали, что эти фото отправили ей и теперь она очень боится. Зулейха старается все делать так, чтобы Демир видел, что она попрежнему его любит. /А Зулейха пытается убедиться в том, что она любит Демира так же, как он любит ее/ Но разговоры Зулейхи об отношениях, о любви, начинают пугать Демира.
От този абзац - Зюлейха разбрала ли е за снимките или не, остава въпрос.
Благодаря за резюмето, Лучия.
https://turkru.tv/odnazhdy-v-chukurova-93-seriya.html#frag_2_(subtitry)
Ха, Зюлейха е бременна.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 19:21 от Katya_I

# 665
Май след като Зюлейха разбира, че е бременна и казва на Демир , следва разговора му със Севда и Зюлейха ги чува. След което той и признава. Подругите се притесняват дали тя ще му прости. Явно след това тя потегля с колата, за кой конак? Ще видим. Дано оцелее, тя и бебето! Heart

# 666
Ваня, благодаря за фрагмана! Flowers Bouquet Да кажа и аз като рускините "бомба" - Зюлейха бременна Smile И Мюжган? съобщава радостната новина на Юмит.
Севда говори с лелята на Юмит по телефона, нищо чудно да пристигне и тя в Чукурова.

Понеже серията ще започне със стрелбата във Фекели, няма как катастрофата със Зюлейха да е накрая. Защото аз мисля, че тя търси Демир и Фекели. Ако не е това, нямам друга идея закъде пътува.
Катя, от озета не става ясно дали Зюлейха е разбрала за снимките, но Демир може да е научил от Севда или да е чул случайно, че е бил изпратен плик до Зюлейха и затова отново се разправя с Юмит. Дали пък не са ги изпратили втори път - Юмит знае, че попаднаха в Севда и Зюлейха не ги е видяла.

Пипилота, Юмит е тръгнала към конака.

# 667

Пипилота, Юмит е тръгнала към конака.[/b][/color][/size][/center]
Да де, ама към кой конак? Дали не е към конака на Юмит за да се разправя с нея, след като научава истината? Малко объркан е фрагмана.  Ако катастрофата е в началото, след новината за стрелбата по Фекели, как така нищо и няма след това на сватбата и другите сцени. Или не е пострадала сериозно. Hands Pray

# 668
Още няколко снимки за 93 еп.:

По време на катастрофата на ръката на Зюлейха е часовникът на Хюнкяр, Хюнкяр трябва да и помогне.
Иначе тя носи друг часовник.
Сега видях, че Зюлейха леко си отваря очите, видяла е, че Юмит е на мястото на катастрофата.
Ако от разговора на Севда и Демир е разбрала за историята с Юмит, може и в състояние на афект да е тръгнала да направи аборт. И катастрофата да я спре.

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 20:58 от vanja@

# 669
Добър вечер. Мисля си, че катастрофата на Зюлейха ще е в края на епизода, защото когато разбира, за стрелбата по Фекели е облечена по един начин, а по време на катастрофата по друг. Също така ми се струва, че това бебе няма да се роди, нещо ще се случи и Зюлейха ще го загуби. Може и при катастрофата да се случи. Дано да греша. Ще разберем.

# 670
Юмит е тръгнала към конака на Демир.

"До какого состояния Умит может дойти из-за своей любви?

Тот факт, что Зулейха не отказывается от Демира, и сам Демир в очередной раз идёт против Умит, приведёт девушку в ярость! Когда Мюжгян говорит, что Зулейха всегда на стороне победителей, она решает сесть в свою машину и поехать на ферму. Однако, идя полным ходом, он становится свидетелем аварии! Ее глаза настолько потемнели, что она даже забывает, что является врачом, и решает «не замечать» этот несчастный случай!"

И за да не слагам отново части от озета - той започва - Зюлейха е станала свидетелка на разговорите на чаршията за стрелбата по Фекели и се опитва да намери Демир, но не намира нито него, нито Фекели. Фекели не е и в болницата. Да, така мисля - че Зюлейха не е пострадала сериозно. Но е с различни дрехи и прическа на чаршията и при катастрофата. Не се вижда нищо, освен малко от косата, когато се появява в конюшнята.

Какво е успяла да чуе, дали тогава е тръгнала нанякъде и катастрофира - утре ще разберем. Може наистина да е в края на епизода. Sad

# 671
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus
Благодаря за всичко коментирано! Flowers Rose
Да, "бомба" фрагман! Наистина, остава неясно, дали Зюлейха е видяла снимките или не. Ето това от озета, за мен, е объркващо: "Тот факт, что фотографии не развели Зулейху и Демира, разрушают Умит." Как този факт ще "разруши" Юмит, като тя знае, че Зюлейха не ги е получила тези снимки. Юмит знае, че Севда е взела плика и после снимките останаха в Юмит и с тях тя разигра театро пред Демир и "натопи" Фикрет. Това изречение навежда на мисълта, че Юмит някак си е успяла да подхвърли снимките или една от снимките на Зюлейха.
Дали снимката, скрита от Мюжгян ще играе някаква важна роля? И Зюлейха ще види нея, по един или друг начин? Thinking
Според мен, Демир разбира, че тези снимки са изпратени и на Зюлейха и ще започне да се съмнява и да си задава въпроси за ролята на Юмит.
Какво си мисля аз: Историята с Фекели ще се разкрие, когато Демир и Фикрет се изправят един срещу друг. Ще стигнат до някаква позиция за враждата си, защото Фикрет се връща в конака и се сдобрява с Мюжгян. Нито Демир е арестуван, нито Фикрет. Дали ще продължи с отмъщението срещу Демир и как - ще видим, но за мен е интересно, дали Фикрет ще разбере играта на Юмит или все още ще е заблуден в тази насока. Да видим и какво мисли Лютвийе по повод на Мюжгян.
Според мен, Демир решава да каже на Зюлейха истината, след като е разбрал за бременността. Но, Зюлейха ги чува със Севда и тръгва ядосана. Прави катастрофата. Сега, мисля си, че след като Зюлейха е бременна и вече знае, няма как Юмит да не е разбрала до сега, ако и тя е в това положение. Макар че, Юмит беше с Демир в Анталия през почивните дни на едната седмица, а Зюлейха и Демир отидоха на разходка през следващия уикенд. Т.е. има някаква бегла възможност Юмит да е забременяла седмица по-рано, но да разбере няколко дни по-късно от Зюлейха. Но, надявам се, да няма такова положение...въпреки, че именно така ще е доста по-заплетено, иначе само с едни снимки нещата не са много сериозни. Дано всичко да бъде наред със Зюлейха и бебето. Flowers Four Leaf Clover
И да видим, как ще се развият нещата.

# 672
Да, Дана Hands Plus1
Онази снимка, която Мюжгян прибра, няма да е случайност. Може би сега и тя ще "тръгне" към Зюлейха. Иначе не виждам, защо Демир ще е бесен отново на Юмит, нещата от миналата серия просто ще се повторят.
На мен ми е интересно, как Севда ще защитава дъщеря си, без да разберат Демир и Зюлейха. При това противопоставяне Севда все пак ще трябва да заеме определена позиция.

# 673
Здравейте в четвъртък! Animal Bee

Още в кадър:

Демир е до Фекели, табелата отзад сякаш е от летище, заминава ли Фекели някъде или изпращат някого...

И зад кадър:

# 674
Привет!
Хаштаг тази вечер - Hasretle Sevdim - Обичах го с копнеж

Началото е от 20:20 ч.

https://www.instagram.com/p/CN-QdC4KWDB/

Общи условия

Активация на акаунт