Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 125
  • 838
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Здравейте! Предстои ми, живот и здраве, ЗЕТ по фонда. Док ми каза да отида на 2-и ден от цикъла. Интересува ме дали всички прегледи и изследвания ги покрива фондът или и аз плащам нещо. Благодаря!

# 706
Здравейте! Фонда покрива само прегледите по време на стимулация + хормоните, които се пускат на всеки преглед, инжекциите, пункцията, трансфера (замразяване и размразяване) и до 3 месеца съхранение на замразени ембриони.
Изследванията, които ги искат задължително и в срок трябва вие да си ги доплащате.

# 707
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже актуална цена на изследване на НК клетки и за колко време излиза резултатът?

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 16:59 от me4eto__

# 708
Някой може ли да ми каже актуална цена на изследване на НК клетки и за колко време излиза резултатът?

90лв платих вчера, за 3-4 дни излиза резултатът.

# 709
Здравейте на всички, предстои ни посещение при репродуктивен специалист и вероятно инвитро след това. Насочили сме се към болница, но не и към специалист. От лекаря ми се иска задълбочено и индивидуално да подходи към предисторията ни. Проблеми имаме и двамата, а и годинките ни не са малко ☺️
Към д-р Матев или баща или син Ставреви да се насочим? Отворена съм да чуя вашите съвети и опит.
Благодаря предварително!

# 710
  • до най-прекрасния мъж
Ставрев-баща не работи с пациенти от август 2021. Остават като избор син или Матев. Аз съм доволна от Ставрев-син, на за следене и раждане. Забременях при бащата, но като спря да практикува, останах само при сина.
За Матев нямам преки наблюдения, но мненията са добри.

# 711
+1 от мен за ставрев
Страхотен лекар ,но най вече човек

# 712
Аз мога да споделя, че д-р Матев е изключително добронамерен, внимателен, вежлив и прецизен лекар, който се съобрази с моето желание за трансфер на естествен цикъл и успяхме. Както за всеки друг има доволни и недоволни, но аз държах сама да придобия впечатление и първо отидох да се срещнем и говорим, за да взема за себе си решение дали продължавам с него.

# 713
  • Пловдив
Момичета, въпросче. Знаете ли кога започват да размразяват ембрион преди трансфер? В понеделник, живот и здраве, ми предстои ЗЕТ и ме интересува кога ще разбера, че всичко с ембриончето е наред и ЗЕТ ще се състои. В 8.30 ме искат на преглед и после в инвитро центъра.

# 714
  • Пазарджик
Момичета, въпросче. Знаете ли кога започват да размразяват ембрион преди трансфер? В понеделник, живот и здраве, ми предстои ЗЕТ и ме интересува кога ще разбера, че всичко с ембриончето е наред и ЗЕТ ще се състои. В 8.30 ме искат на преглед и после в инвитро центъра.
В деня на трансфера го размразят.

# 715
Здравейте, предстои ми 3-опит в Селена при Доктор Ставрев, кажете мнение дали да сменям доктораа някой успял при него има ли, ембрионите ни стигат до 3/4 ден и спират развитие, не знам какво да правя причудвам се за Доктор Матев, има ли успели при него! Благодаря ви!

# 716
  • Пазарджик
Здравейте, предстои ми 3-опит в Селена при Доктор Ставрев, кажете мнение дали да сменям доктораа някой успял при него има ли, ембрионите ни стигат до 3/4 ден и спират развитие, не знам какво да правя причудвам се за Доктор Матев, има ли успели при него! Благодаря ви!
Проблема не е в доктора,а в ембрилиогията им. Аз също имам три неуспешни опита в Селена ,като последния беше при Матев. За мен той си свърши работата чудесно,но не и останалите. Избягах от там, но сега съм в чуденка къде да продължа.

# 717
Аз също имам два опита при Ставрев ,нз колко има той вина ,но ембриолозите им не стават за нищо. За трети опит не останах ,защото имахме по един съмнителен ембрион за трансфер ,а вадеха по 20 Я. Преместих се в новата клиника и първи опит ,първи трансфер и съм в 4 месец . Имаме още две замразени с отлично качество. Просто сменете клиниката.

# 718
  • Пловдив
Аз също имам два опита при Ставрев ,нз колко има той вина ,но ембриолозите им не стават за нищо. За трети опит не останах ,защото имахме по един съмнителен ембрион за трансфер ,а вадеха по 20 Я. Преместих се в новата клиника и първи опит ,първи трансфер и съм в 4 месец . Имаме още две замразени с отлично качество. Просто сменете клиниката.
В коя клиника и при кой лекар сте сега?

# 719
В коя клиника и при кой лекар сте сега?

В МЦАР Варна при д-р Симона Анжел. Далеко е ,но си заслужава всеки пропътуван километър.

Общи условия

Активация на акаунт