Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 257
  • 838
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, подадохме документи за фонда в Селена на 15.02.2023. Има ли вече някой актуална информация за входящ номер? Все още нямам обаждане от болницата и взех да се притеснявам! Успех на всички !!!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 19:08 от imani

# 586
  • Пловдив
Здравейте,подадохме документи за фонда в Селена на 15.02.2023.Има ли вече някой актуална информация за входящ номер?Все още нямам обаждане от болницата и взех да се притеснявам!Успех на всички !!!! Flowers Four Leaf Clover

Знам, че от Селена изпращат документите в края на месеца. Би трябвало вече да са ги получили от фонда. Ние ги подадохме миналия понеделник. Утре ще пиша мейл на ЦАР за входящия номер. Ако са ги получили, ще ми го изпратят. Пиши им и ти. Много бързо отговарят.

# 587
Селена изпращат документите в началото на месеца

# 588
  • Пловдив

Преди 2 години, когато кандидатствахме, на 29-о число ги бяха изпратили. Сега може да са променили нещата.

Обновление:
Току що получих мейл от фонда с входящ номер, с вчерашна дата. От Селена са ги изпратили в понеделник.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 09:48 от me4eto__

# 589
Нова тема само за д.р Минев, защото извършването на ин витро процедурите му се измести в клиника "Ню лайф".
https://m.bg-mamma.com/?topic=1529765.new#new

# 590

Преди 2 години, когато кандидатствахме, на 29-о число ги бяха изпратили. Сега може да са променили нещата.

Обновление:
Току що получих мейл от фонда с входящ номер, с вчерашна дата. От Селена са ги изпратили в понеделник.

Здравейте, и аз днес получех мейл с входящ номер. Relaxed Вие кой номер сте, ако е удобно да споделите?

# 591
  • Пловдив

Обновление:

Здравейте, и аз днес получех мейл с входящ номер. Relaxed Вие кой номер сте, ако е удобно да споделите?

Аз съм 67639. Вие?

# 592

Обновление:

Аз съм 67639. Вие?

67633! Дано всички успеем за заседанието за м.март!

# 593
  • Пловдив

Обновление:

Аз съм 67639. Вие?

67633! Дано всички успеем за заседанието за м.март!

Мисля, че ще го хванем, защото около 400 документа разглеждат на месец. От последния одобрен номер, в сайта на ЦАР, до нашия номер са 362 бр. Така че сме в играта 😊😁

# 594
Здравейте😊 получих номера си за цар и сега следва чакането 😅
Бих искала да питам обикновено как процедира Др Ставерв - кога започва стимулацията? Съгласува ли я с вас, за да можете да се организирате с работните си задължения?
Започва ли с противозачатъчни?
Изобщо как процедира?
Някой, който е минал може ли да сподели, как протича, защото от сега трябва да се опитам да съгласувам посещенията ми в клиниката и отсъствията на другите ми колеги ☺
Ще съм благодарна ако някой сподели❤
Бъдете здрави и успех на всички 🍀

# 595
  • до най-прекрасния мъж
Дали ще си по къс или дълъг протокол, зависи от състоянието и изследванията ти. Предвиди си 12-14 дни ходене през ден-два, ако си на къс протокол. Инвитрото ги вика сутрин рано и до 8.30-9.30 минават, зависи колко ще чакаш за лабораторията, иначе при доктора е бързо. Обикновено на 2ри ден се пускат хормони и се стартира. След 4-5 дни те вика на първи преглед и хормони и после е през ден-два. Около 12-14 ден е пункцията. За нея си предвиди цял ден, заради упойката.

# 596
Благодаря ❤
Дали ще си по къс или дълъг протокол, зависи от състоянието и изследванията ти. Предвиди си 12-14 дни ходене през ден-два, ако си на къс протокол. Инвитрото ги вика сутрин рано и до 8.30-9.30 минават, зависи колко ще чакаш за лабораторията, иначе при доктора е бързо. Обикновено на 2ри ден се пускат хормони и се стартира. След 4-5 дни те вика на първи преглед и хормони и после е през ден-два. Около 12-14 ден е пункцията. За нея си предвиди цял ден, заради упойката.

# 597
  • Пловдив
Здравейте😊 получих номера си за цар и сега следва чакането 😅
Бих искала да питам обикновено как процедира Др Ставерв - кога започва стимулацията? Съгласува ли я с вас, за да можете да се организирате с работните си задължения?
Започва ли с противозачатъчни?
Изобщо как процедира?
Някой, който е минал може ли да сподели, как протича, защото от сега трябва да се опитам да съгласувам посещенията ми в клиниката и отсъствията на другите ми колеги ☺
Ще съм благодарна ако някой сподели❤
Бъдете здрави и успех на всички 🍀

И аз чакам заседанието този месец и съм при д-р Ставрев. Преди 2 години беше първият ни опит (успешен), но при Ставрев-баща. Тогава бях по къс протокол, викна ме на 2-и ден от цикъла, пуснахме изследвания и от другия ден започнах стимулациите. Сега, Ставрев-син, също ме вика на 2-и ден (след като си получа заповедта де). Предполагам, че ще процедира по същия начин, като баща си.

# 598
Здравейте, някой има ли актуален номер на д-р Светлана Петрова? Благодаря!

# 599
Здравейте, запознатите с извършването на PGD/PGS тест в Селена - бихте ли споделили впечатления и извършва ли се успешно?
В сайта им пише, че го правят на 3 дневни ембриони.

Общи условия

Активация на акаунт