Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 253
  • 838
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, запознатите с извършването на PGD/PGS тест в Селена - бихте ли споделили впечатления и извършва ли се успешно?
В сайта им пише, че го правят на 3 дневни ембриони.
ПИД Ви гарантира само евентуален аборт до 3-ти месец. Но не и други генетични аномалии.
Ако качеството на ембрионите Ви не е добро, имате проблем с кариотипа или сте над 36 години е препоръчително .

# 601
Някой би ли ми изпратил рецептата за подготвяне за ин витро.За мъжа.

# 602
Някой би ли ми изпратил рецептата за подготвяне за ин витро.За мъжа.
Каква е тази рецепта? За първи път чувам за такава..

# 603
Здравейте, интересува ме някой, който е или е бил пациент на д-р Светлана Петрова и има извършени от нея манипулации, дали на епикризата ви пише съвсем различни неща от това, което тя ви е обяснила, че ви е правено? Пример: правена лапароскопия за проходимост на тръбите, а на документа пише за махане на киста.

# 604
  • до най-прекрасния мъж
Да, ако е било по време на епидемия, плановите операции са спрени, ги водят по спешност. А диагностичната лапароскопия не е спешно състояние. Още 2020 по време на Ковид процедираха така.

# 605
  • Пловдив
Някоя чака ли одобрение от фонда, за стартиране на процедура?

# 606
Здравейте, има ли разлика между SDI и SCD тест при мъжа?

Преди стимулация, приемахте ли повече протеини или не? Променихте ли нещо преди стимулация?

# 607

Преди стимулация, приемахте ли повече протеини или не? Променихте ли нещо преди стимулация?
Едно и също е Simple Smile

Не съм променяла нищо в храненето си.
Успех!

# 608
Благодаря Ви ❤
Не можах да се ориентирам в сайта на клиниката едно и също ли е и Вие ми помогнахте ❤

Успех 🍀

Едно и също е Simple Smile

Не съм променяла нищо в храненето си.
Успех!

# 609
Здравейте, има ли тук дама с успешен свеж?

# 610
  • Пловдив
Здравейте, има ли тук дама с успешен свеж?

Аз съм с успешен СЕТ от преди 2 години. Върнахме 2 3-дневни ембриона. 2 пулса чухме, но единият спря развитие.

# 611
Здравейте, момичета! Около 12-15 ри април чакам МЦ и много се да надявам да започна стимулацията. Понеже се събират 4 почивни дни по Великденските празници,дали ще мога за започна тогава , дали има дежурен лекар за преглед и работи ли въобще  лабораторията?Всички необходими изследвания вече сме ги направили и хич не ми се иска да пропусна този месец!!!
 Благодаря предварително!

# 612
Здравейте, момичета! Около 12-15 ри април чакам МЦ и много се да надявам да започна стимулацията. Понеже се събират 4 почивни дни по Великденските празници,дали ще мога за започна тогава , дали има дежурен лекар за преглед и работи ли въобще  лабораторията?Всички необходими изследвания вече сме ги направили и хич не ми се иска да пропусна този месец!!!
 Благодаря предварително!
Със сигурност ще има лекар (даже най -вероятно вашият). При кой сте?
Селена работи винаги - Коледа, 1ви януари, Великден, събота , неделя , 24/7.

# 613
 Благодаря предварително!
Със сигурност ще има лекар (даже най -вероятно вашият). При кой сте?
Селена работи винаги - Коледа, 1ви януари, Великден, събота , неделя , 24/7.
Благодаря Ви много!!! Heart Това ме успокои,защото има и клиники, които почиват събота и неделя,а също и през официалните празници. Въобще не съм запозната ,затова се обърнах с въпрос към групата.Сега се надявам всичко да е наред и да започнем още този месец. Успех на всички момичета !:four_leaf_clover:

# 614
  • до най-прекрасния мъж
Селена не е от тези клиники. Ходила съм на прегледи и в неделя, и по празници. Винаги има лекар, който да поеме пациентите, ако Вашият не е на смяна. Имат електронни досиета и който и да отвори, може да види да какво става въпрос. Лекарите комуникират и с лабораторията, така че и изследванията има кой да види и да получите обратно връзка. Като цяло системата им е доста добра и не се чудиш какво става, винаги имаш обратна връзка и не те разкарват излишно.

Общи условия

Активация на акаунт