НОЕМВРИЙСКИ мами - диви! Бебовците - приказно красиви!!!

• 15 571
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Аз утре ще дойда само на лекцията хапването ще го пропусна, защото няма кой да вземе храната на Ран- а пък миличкия ми през това време ще бъде на ясла.. но трябва да посвикне малко- сега е добре, но ивиче малко ме наплаши с този грип- нали сме в една и съща градина- вече се чудя- дано на Марена вече й се е разминало, а Бобо да е по- добре

ТАЛИ, радвам се, че ти и бебо сте добре- почивай си повечко- знам, че първоначално е скучничко в къщи, но бързо се свиква на почивчица Simple Smile парите от болничния се изплащат чрез работодателя- така че поне 9 месеца нямаш грижи- ще си ги получаваш както и до сега - като изтече болничния ще получаваш по 170 лв на месец майчинство- и то засега се плаща чрез работодателя, но докато ни дойде времето могат и да го сменят

# 241
Цвети, не е задължително всички да го прихванат грипчето, но днес ми казаха госпожите, че над 10 майки са викнали от цялата градина да си вземат децата с разтройство.
Дано ви рамине. Peace

# 242
Дано бързо оздравяват каките и батковците - аз се притеснявам от това разстройство, което ме мъчи два дни...първо се шашках, че е "естествена" клизма и предвестник на раждане, после се притесних да не е вирус от детската на Ради...За жалост променливото есенно време такива болежки и вирусчета носи...
За обезщетението след 9-ия месец (170 лв) се коментира да се плаща не от работодателя, а от НАП, но още нищо не е прието.
Лека нощ и до утре сутрин - ще се видим на училище Joy

# 243
Доброутро мами!
И аз съм за щъркелите Simple Smile
Вчера бяхме на преглед с Мина, моя бебо е твърдо мъж, седалищно разположен и беше с ръчичка върху главата. Доктора дори оппра мястото с пръсти - добре се очертавал профила и ръчичката. Каза да не се бутам много с корема (като сумист), щото бебо е почти без еърбек. Simple Smile Минуса на плюса да не си качил много мазнинки.
След прегледа с Мина и мъжете се засилихме към една количка... и вече имам количка за бебо, а до края на седмицата май ще имам и кошница на Maxi-Cosi. Количката е тази
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=489&cat=3
Минуси - предното колело не се върти, и е малко тежка, летния вариант има две положения за гръбчето. Иначе с големите гуми вози много меко за бебо, не ми беше трудна за управление (от блока до колата), лесно се сгъва и трансформира (с кош или за сядане), сгъва се доста (не че е малка - има място за сядане - баткото, който я ползвал седна в нея, а е вероятно на 3 годни и повече). Бързо направих покупката, още не мога да свикна, и не знам дали направих най-добрия избор.. Ама така бях и първия път като си купих парфюми.. а после си ги ползвах с кеф.
Това е от мен, селувки и преградки Simple Smile   bouquet
И

# 244
Добро утро, момичета! lovekiss Днес и аз съм от раннобудните по простата причина, че почти цяла нощ не съм спала от главоболие и най-лошото е, че незнаех какъв хап мога да пия, за да ме поотпусне поне малко. Та така си изкарах до сутринта...
Току-що се връщам от болницата, взеха ми кръв за изследвания и сега закусвам сладко-сладко и настървено, защото бебо от час рита и сякаш и той иска да яде.
lightblue, надявам се всичко с теб и бебо да е наред Praynig
Вени, да ти е честита придобивката за бебо 1stroller да расте голям и силен мъж в нея! passifier

Сега отивам да се опитам да поспя малко smile3524, а на вас хубав и слънчев ден! sun

# 245
Добро утро мами  bouquet toothОкокорила съм се от ранни зори, защото ме е страх дъщерите да не закъснеят за училище..Стават рано, докато пристигнат в Лозенец, си е ..пътуване..
Вени,честита придобивка! Да я ползвате със здраве wavey
lightblue, каквото е най-.добро за теб ти бебо - това ще направят докторите...Втора, трета или пета - няма значение!! Всичко ще бъде наред, защото имаме невероятни специалисти!!Желая ти късмет  Peace
vesseto, ама това за разстройството преди раждане аз не съм го чувала, като достоверно...Май е стара градска легенда...Дано се оправиш по-бързичко Peace
Желая на всички лек и слънчев  Shockedоктомврийски ден!!!  bouquet
П.П ....блазе и на Деничка, че може да се върне обратно в леглото и да си доспи.... Sick

# 246
Карил,
това за разстройството преди раждане е вярно при някои мами. Аз съм живото доказателство - преди да родя БОбо такова разстройство ме беше хванало, че клизмата в болницата изобщо не беше необходима. Ама ми я направиха де. За това разстройство ме предупредиха и акушерките на подготвителните разговори преди раждането. Явно - природата си знае работата.

Момичета, благодаря за съветите и милите думи. МНого е лошо да ти е болно детенцето! Дано по-рядко го усещаме това гадно чувство.
Бобо като че ли е по-добре, но не съм сигурна. Поне успя да поспи тая нощ, въпреки че няколко пъти се буди от разстройството. Снощи хапна малко хляб, беше страшно изгладнял. От тогава не е повръщал. Сега още спинка, милото , много е изтощен и няма силички. Нямам търпение да видим лекаря днес следобед, за да го прегледа и да се успокоя.
Какви са признаците на обезводняването ? Карил, дай си компетентното мнение, моля....

# 247
Добро утро мили Мами !   bouquet

И аз нещо не спах много добре тази нощ и сега ми е едно отпуснато и замаяно.  Tired Не успях да стана за училището на "9 месеца"  Embarassed

Сега обаче ще пия едно кафенце и като се ободря, започвам да гладя първите дрешки на бебка  Simple Smile После ще използвам хубавото време и ще изпера и другите, за да изсъхнат на слънчице.

Благодаря на всички вас за милите пожелания и окуражителните думи  Hug Аз също съм оптимист и вярвам, че всичко ще е наред  Praynig А и зная, че тук имам вашата подкрепа   bouquet

Лек ден и до по-късно  Hug

# 248
Здравейте и от мен, майчета.

Да ви се оплача и помоля за съвет ... Cry

Вчера, към 16ч. започна да ме понаболява главата,но все си викам ще мине. Ходих на лекцията в Окръжна болница. Дали се бях преуморила, защото бях станала в 8, дали на лекцията изстинах, но към 7 вече бях зле. Въпреки това=ходихме да хапнем навън и после на едно гости. В 23 и 30 вече пих един Парацетамол, защото знаех че сън няма да ме хване. Но като се събудих в 1 часа,,,,щях да умра. Вярвайте ми -никога досега не съм имала такова главоболие. Станах, дишах дълбоко,,какво ли не..Че като ме хвана някакъв страх за бебето и се разревах,,направо си изпаднах в истериа  Cry. Късам се от рев, още повече ме боли,,,мъжът ми се побърка милия. Но честно казано,,,бях на една крачка да ходя в спешното. Тоалетна - повръщане,,какво ли не., Много се уплаших!!!! Даже си мислих, че надали раждането е толкова болезнено  newsm78. В крайна сметка любимият ми, нали се занимва с йога, че правих едни упражнения за релаксация,,пих още едно хапче,,,и съм заспала едвам-едвам,.Сега съм като пребита...
Но,,такова шубе ме  хвана нещо да не му е станало на детето,,или аз да не съм се нещо заразила....УЖАС.

Вие как се справяте с главоболието? Аз все си мисля, че е било от преумора,,ама то такава болка досега е нямало Sad

# 249
  Мишенце,ама как така не можеш да се консултираш с Док, направо ми е чудно newsm78Не знам дали има при вас ДЕГАН.., натриев цитрат или нещо друго антиеметично в аптеките. Не му давай нищо да яде, а за пиенето - то каквото и да пийне сигурно го изхвърля. Направо не може нищо да ми хрумне въпреки богатия опит с близначките...Давала съм какво ли не - Бисмутаналбин, хлорквинандол, смекта, йод, оризова вода,\всичките за дрис\. Ако му е побелял езика, значи е взел  да се обезводнява..Но до утре следобяд, не може да се обезводни, така че да се притесняваш - недей! Но питай за Деган, и дали има за малки деца..
Това което mamaminion те съветва за спрайт може и да е вярно, ако съдържа въпросния натриев цитрат, който на мен доктор ми го е изписвал за децата на ампули. Пробвай със Спрайт.

...Какви са признаците на обезводняването ? Карил, дай си компетентното мнение, моля....
Peace

# 250
Дадох си мнението лично на Мишенце...
Роня, мерна ли си кръвното? newsm78

# 251
карил, нямам апарат Sad и аз се сетих за това,,,ама има ли вероятност да е било високо??? нали през бременността пада. Да взема да си закупя един, че  newsm78. Имам професионален, на баща ми,,но е толкова стар, че не се справям с него. Сега ще пия кафе,,и дано,,не ме повтори

# 252
Роня ако си купуваш апарат за артериално налягане, по-добре дай малко повече пари ама да знаеш, че има защо...Има едни между 25-35 лева, при които стетоскопа е вграден в маншета  и човек може и сам да си го измери. Ние имаме такъв и съм доволна, защото съм го проверила, точен е. Има и гаранция, Лумископ е май марката.. newsm78А то болката може да е от високо или от ниско кръвно ама пък толкова силна от ниско - не ми се вярва..ако въобще е от кръвното.. newsm78 ............чакай да ти дам съвет..Вържи си червен конец на дясната ръка. Аз откакто нося - нямам проблеми..  angel008

# 253
Карил,
Благодаря за успокоението и бързата реакция!  bouquet

Роси74 , благодаря ти и на теб. Нещо много съм се ошашкала... Embarassed

# 254
Ей ме на - вече се прибрах от болницата, закусих и сега си почивааам Simple Smile
Пуснах си изследванията за секциото, бебчо от напречно вчера се е наместил седалищно. Много ме бута с главичката си и ме болят ребрата. Имам чувството че коремчето ми в горната част е като бито  Cry
Доктора каза че ако не се разраждам на 22-ри ще вади бебока.
Днес мисля да ходя да се пофризирам малко Simple Smile Сутрин като се събудя си започвам деня с мисълта "Ако не родя днес ще направя еди какво си..."
Това с ходенето по голяма нужда преди раждане и аз го запомних от единствената лекция която успях да посетя. Сега ако и ми се приходи повече от веднъж на ден си мисля че е заради това  Embarassed
Момичета аз от 5-6 дни съм без секс и вече ми е тегаво - чудя се тези от вас които са на въздържание от почти самото начало как са  Joy  /в кръга на шегата, знам че има време за секс/
Като се върнете от лекциите да споделите какво се изучихте  Hug
Хубав ден от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт