Отговори
# 270
Сериозен удар по Серкан, Еда да се снима с Дениз и Сириус

# 271
  • Кърджали
Не. Доколкото разбирам - решавамдамвърне пръстена на Еда, дали  закачена верижка или преработен като колие не схванах, понеже обмислях как да му счупя тиквата
Пита я щастлива лк си(явно с Дениз) , "не" ли да тк каже бе маймунко...
5 мкнути ше съм му ядосана, после пак ще си го обичам

# 272
Фрагманът с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2127255505420

# 273
  • Пришълец
Ще му образуват нерви на Серкан, то е ясно... Разделени, но по една или друга причина винаги заедно. А като се заяждат са сладки  Joy

Джерен какво си е причинила на косата не разбрах, дано е перука...

Алекс, Али, благодарности и на двете.

# 274
Бро, няма лошо ако направи наистина това. Само че имам съмнения за по-сериозна раздяла. Дениз е доста настъпателен и накъде отиват там нещата на мен лично не ми харесва. Ами ако Серкан вземе, че наистина се ожени за пернатата кво "прайм"?

Редактирам се да добавя, че в мен фрага остава усещането, че Еда се е предала. Дано да греша.

# 275
  • София
Али, страхотна си!!! Благодаря. ❤

Джерен защо е с розова коса? Пинк отдавна не е на мода. 😅

Какво ли има в кутията от Дениз за Еда?? 🤔 Да залагаме!

Габи, споко! По-скоро Еда да се омъжи за Дениз, отколкото Серкан да се ожени за Селин. Сто про ще си спомни всичко преди сватбата с Коки. 😉

# 276
Не ми харесва тази близост с Дениз, започва да ме дразни като Селин. Еда е виновна, че го вкара в тази игра, а той само това сякаш е чакал. И все пак Серкан пострада не по свое желание, направи една голяма глупост и сега ще го наказват за това, че не може да си спомни.
Еда с това измислено щастие, което демонстрира не ми допада.
Искам си Айшетоооооо

# 277
  • Пазарджик

Али хиляди благодарности за това , което правиш за нас!!!:bouquetf:

# 278
Явно ще сме през серия драма ,комедия  Не се оплаквам. Ясно е ,че не Еда отваря вратата на кокошката ,но е добре ,че е закъсняла. Поне Еда изглежда доволна .
   А как да тълкувам връщането на пръстена  под формата на колие от Серкан 🤔 РоБо ревнува и усеща ,че я губи и иска Еда да има нещо ,което и напомня за него ли ?

# 279
Али, Алекс благодаря ви  Hug
Нашето сладурче

От Туитър:
"Не може серия за свети Валентин без целувка между главните герои"

# 280
Момичета, а дали Еда приема отново пръстена/колие?

# 281
РоБо иска пръстена да е в Еда. И понеже не може да го сложи на пръста й по никакъв начин го е преправил на колие. Хем ще е близо до сърцето.
Червената коса направо крещи ДЕПРЕСИЯЯЯЯЯ. Отдава им се символиката на сценаристите.

# 282
  • София
На мен лично репликата му “откраднал съм една година от живота ти, която не мога да ти върна, но поне пръстена мога” хич не ми допада, ама хич! Все едно й казва, че тази година е минала и заминала, за него всичко е приключило, няма значение вече, но един вид да й се реваншира за изгубеното време. И за какво й връщаш пръстена бе, льольо?? Да си го носи на врата, докато си спомниш за нея и го сложиш обратно на ръката й ли?? Като каишка да го носи. Да не ти избяга случайно. Мен това ме ядоса. 😡 Дано Еда не го приеме! А гордо да му заяви “било каквото било, това вече не е мое и няма защо да го нося”.

# 283
Явно ще сме през серия драма ,комедия  Не се оплаквам. Ясно е ,че не Еда отваря вратата на кокошката ,но е добре ,че е закъсняла. Поне Еда изглежда доволна .
   А как да тълкувам връщането на пръстена  под формата на колие от Серкан 🤔 РоБо ревнува и усеща ,че я губи и иска Еда да има нещо ,което и напомня за него ли ?

Помните ли Айдан какво каза на Еда в 11еп "задръж пръстена..."

# 284
  • София
Като гледем Джерен действа "ва банк", всичко или нищо. Нещата не са това, което изглеждат. Точно тук очаквам обрат. Дениз разбира явно за аспирациите на Джерен и не случайно и задава този въпрос. А нейният отговор е категоричен.

Общи условия

Активация на акаунт