Отговори
# 435

Добро утро, мили момичета! 💙
Желая ви усмихнат и топъл ден! При нас се очертава да е последния слънчев ден преди голямото застудявяне, та днес с малчо ще си устроим една голяма разходка преди работа.
А днес очакваме снимки и озет! 💗 Надявам се да ни дадат малко светлина и надежда за отношенията на Серкан и Еда, въпреки че съм забелязала, че озета не издава повече от това, което сме гледали на фрагманите. Искам да ни дадат вече някаква надежда, че Серкан започва да си спомня, поне нещо мъничко още. То е ясно, че няма да си спомни напълно преди да се влюби отново в нея, но все пак..

# 436
Добро утро! Simple Smile
druon, благодаря, че ни запозна с тази блогърка Hug
Цитат
Най-обичаните елементи бяха силните и почтени жени; двойките, които са се научили да израстват заедно чрез смислена, поетична комуникация;  интелигентните литературни препратки, създаващи космически модели на любов, които можем да визуализираме; постепенното развитие на сдържан мъж, който се нуждаеше от докосването на любовта, за да намери истинското си аз; добросърдечното, отстояващо себе си момиче, което водеше с любов; злодеите, които имат недостатъци, но не са карикатури в подлостта си; влюбените, които разбират стойността на своята любов и са готови да се борят за нея, с хумор и доброта.
И още:
Цитат
В много аспекти на нашия живот виждаме, че раздорите и разделението се задълбочават поради липса на толерантност и липса на желание да се разбере другата страна, но в този малък период от живота на нашето SCK семейство в Tуитър, да намериш толкова много любов, която да свързва, ми помогна да запазя вярата си в човечеството. Можем да се съгласим, да не се съгласим, но винаги можем да изберем по-висшия път и да се обединим, за да създадем и постигнем нещо добро. Това преобладаващо женско движение може би дава пример за сътрудничество и споделяне между съмишленици, чиято сила може да бъдат използвана и впрегната за социални каузи, които също оказват влияние върху реалния живот. Може би някой ден.
Hands Clap
Сега ми просветна, защо турският СЕМ след близо половин месец реагира на джакузита и душове. Grinning
Приятен ден, момичета Flowers Four Leaf Clover

# 437
  • Пришълец

Добро утро!

# 438
Ново от Керем

# 439
Добро утро днес трябва да ни пуснат озета и снимки дано са хубави и ни разкрият нещо ново.

# 440
Усмихнато утро и от мен !

Следващият спомен на Серкан може би ще е свързан с рождения му ден .Странно гледа кутията . Може да си спомни неговата . Или ще си направи кафе в чашата с променящи се цветове и ще си спомни как тя му обяснява значението на всеки цвят .Всъщност нямам си представа 😅
    Щастлива съм, че събота почивам и чакам с нетърпение какво ще се случи 🧚‍♀️🤖

# 441
Ново:
"Kalp hisseder Serkan Bolat"
Сърцето чувства Серкан Болат

# 442
  • София
Добро утро и от мен, момичета! 🍀

Пристигам с една чуденка - червеното ретро кабрио от фраговете, с което Еда, Мело и Дениз пристигат, не е ли същото, с което изкараха Айдан от дома й за първи път? Не е ли това ретромобилът на Айдан? 🤔

# 443
Wink От телефона не мога да преценя, но май са различни ...
https://www.youtube.com/watch?v=KN0wNsjvzW4

Добро утро и от мен, момичета! 🍀

Пристигам с една чуденка - червеното ретро кабрио от фраговете, с което Еда, Мело и Дениз пристигат, не е ли същото, с което изкараха Айдан от дома й за първи път? Не е ли това ретромобилът на Айдан? 🤔

Редактирам се, намерих и снимка Wink

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 10:30 от mi_si

# 444
  • София
О, да! Моя грешка. Трябваше да проверя, преди да пиша. Но в съзнанието ми беше останало, че и кабриото на Айдан е червено. Лоша памет! Изневерява ми. За да се реванширам, ви споделям един фотошопиран файл - фейк снимка е, но пък е чок гюзел. Нашите са... 🔥❤🤤

# 445
Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 10:52 от mi_si

# 446
Сещате ли се за обяда със Селин и Ферит? - Еда измисляше романтични жестове, които Серкан уж е правил за нея - а Селин и Серкан не можеха да повярват на ушите си, защото Серкан никога не беше правил романтични изненади...

Когато Серкан се върна от Словения и чу разказа на Енгин - висико свързано с Еда му звучеше също така нереалистично и нетипично за него Grinning

Интересно какви истории ще разкаже Дениз за любовта им с Еда... предполагам няма да е само тази със звездата, все пак познават се отдавна и човекът явно пази много спомени в сърцето си.

# 447

Явно Керем си го харесва този мол Joy припомням една снимка от вече миналата година

П.с. в друга тема прочетох , че не само нашия , а доста други сериали са получили глоби  по едно и също време, явно имат кампания Joy както нашите полицаи имат за зимните гуми Joy не е глобен нито един исторически сериал и нито един , който се излъчва по националната TRT и полунационалата ATV. Случайност? Joy

# 448
П.с. в друга тема прочетох , че не само нашия , а доста други сериали са получили глоби  по едно и също време, явно имат кампания Joy
Ами сложиха PCR-и на българите и приходите им рязко са спаднали. Намерили са вратички как да запълнят дупката в хазната 😆

# 449
  • София
От 20.02 ще имаме още един конкурент в събота.

Общи условия

Активация на акаунт